- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Merhaba ben de Eylül ve Ocak da iki düşük yaptım inşallah biz de Temmuz’da güzel haberler alırızKızlar merhaba. Ben kasımda düşük yaptım ocak ayından beri deniyoruz ama nasip olmadı henüz. İnşallah temmuzda güzel haberler alırız hepimiz.
Hoşgeldin, ben hiç hormon testi yaptırmadım adetin 2. Günü mü yapılıyor?Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum benim de bir tane kızım var ikinciyi istiyorum Allah nasip ederse ama fsh geçen ay 21 çıkmıştı doktor beni korkuttu nettende baktım gebeliği engelliyormuş fsh yüksekliğiyarın bir daha hormon testi için kan verecem inşallah düşmüştür de hamilelik olur
Tebrik ediyorum canım benim sağlıkla al kucağına inşallahSelam kızlarSize topic sahibinden tazecik öğrenilmiş çift çizgi ile geldim Aşırı heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim nasipse 2020 annesi olacağım ❤
2. 3. Veya 4. Günleri yapılıyor ben yarın yaptıracam 3. Günü dür bakalımHoşgeldin, ben hiç hormon testi yaptırmadım adetin 2. Günü mü yapılıyor?
Rabbim hayırlısını versin hakkımızda canım2. 3. Veya 4. Günleri yapılıyor ben yarın yaptıracam 3. Günü dür bakalım
Aminn teşekkür ederim canımTebrik ediyorum canım benim sağlıkla al kucağına inşallah
Amin canım inşallahRabbim hayırlısını versin hakkımızda canım
Merhaba ben de Eylül ve Ocak da iki düşük yaptım inşallah biz de Temmuz’da güzel haberler alırız
Ben de Nisan ayında yapacaktım düşükle sonuçlanmasaydıİNŞALLAH canım bu ay doğum yapacaktım normalde. İnşallah temmuzda artık müjde alırız
kan tahlili yaptirdinmi sonucun ne ciktiAminn teşekkür ederim canım
merhaba bende aynı şekilde Ağustos Eylül ayı gibi düşünüyorum inşallah...merhaba
ben de ağustos eylül gibi hamile kalmayı planlıyorum
33 yaşındayım biraz tedirginim bakalım öncesinde biraz sağlıklı beslenme ve stresten arınmayı planlıyorum :/
Ben de Nisan ayında yapacaktım düşükle sonuçlanmasaydıama kader kısmet CanımRabbim hayırlısıyla sağlıkla bize de tez zamanda nasip etsin
Tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınHanimlaaaaarrr buraya da yazayım güzel haberlerimiz çoğalsın bol bol olsun insallahhhhbu gün kan tahlili verdim hcg 16,61 çıktı adetim normalde cuma günü ama ben sabah yaptığım teste silik ikinci çizgi görünce koştum doktora gittim mujdemi aldim galiba. Darisi bu topikteki ve umutla bekleyen herkesin başına insallah❤❤
Çok teşekkür ediyorum darısı hepinizin başına imsallahhhhTebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Tebrikleer mutlu geçirirsin inşallah bu süreci sağlıkla da kucağına alırsın inşallah bebeğini :)Hanimlaaaaarrr buraya da yazayım güzel haberlerimiz çoğalsın bol bol olsun insallahhhhbu gün kan tahlili verdim hcg 16,61 çıktı adetim normalde cuma günü ama ben sabah yaptığım teste silik ikinci çizgi görünce koştum doktora gittim mujdemi aldim galiba. Darisi bu topikteki ve umutla bekleyen herkesin başına insallah❤❤
Amin canım hepimiz insallahhh❤Tebrikleer mutlu geçirirsin inşallah bu süreci sağlıkla da kucağına alırsın inşallah bebeğini :)
Off bnm de bugunu ve bat gununu saymzsak 3 gun var . Normlde bi hafta onceden gogsum siser cok agrirdi ama simdi sadece ucu agrio o kdr bel kasik agrisi hic yok. Bu ay bi garibimKızlar günaydın. Zaman geçmiyor. Seminerdeyim aklım hep hamile miyim değil miyim de4 gün var nolcak bakalım