- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Hadi hayırlı olsun darısı başımıza, dua et bize de :)
Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin tebrikleer
Sağolun kızlar darısı tüm dileyen herkese inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun darısı başımıza, dua et bize de :)
Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin tebrikleer
Ayyy hayırlı olsun canımSelam kızlar Size topic sahibinden tazecik öğrenilmiş çift çizgi ile geldim Aşırı heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim nasipse 2020 annesi olacağım ❤
Çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahımSelam kızlar Size topic sahibinden tazecik öğrenilmiş çift çizgi ile geldim Aşırı heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim nasipse 2020 annesi olacağım ❤
Ayyy hayırlı olsun canım
Çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Senin fikrin süpermiş aklıma bisey gelmedi. Benim adam pek anlamaz böyle şeylerden kesin net söylemiştim telefonda, gelirken bana künye almış hediye olarak , sonra dank etti keşke sürpriz yapsaydım dedim. Ikincide belki bende senin gibi yaparımTeşekkür ederim Haydi bana fikir verin sizce basıl sürpriz yapayım? Bu Cumartesi dönüyorum şükür Doktora gidip ultrason kapıdı alıp eşime gezmeye gittiğimiz bir yerde fotoğraf çeker gibi yapıp video çekerken aniden söylemek istiyorum. Aileme de aynı şekilde sonra o videoları bir araya getirip kısa bir film yaparım belki şu an siz ve bir kaç arkadaşım dışında kimse bilmiyor ilk videoyu da çektim bugün. Var mı sizin daha farklı fikirleriniz?
hayirli olsunSelam kızlar Size topic sahibinden tazecik öğrenilmiş çift çizgi ile geldim Aşırı heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim nasipse 2020 annesi olacağım ❤
İlkinde de ben ayakkabı alıp Bayram harçlığı istemek için plan yapmıştım sonra saçma bir sebepten tartışma çıkarttım sonrada kızıp ayakkabıları kafasına attım hamileyim ben beni germe diyeSenin fikrin süpermiş aklıma bisey gelmedi. Benim adam pek anlamaz böyle şeylerden kesin net söylemiştim telefonda, gelirken bana künye almış hediye olarak , sonra dank etti keşke sürpriz yapsaydım dedim. Ikincide belki bende senin gibi yaparım
saglik ocagina gittim ardindan hastaneye degerlerim hala cok dusuk cok az artma var 158 cikti bugunku degerim sagliksiz olabilir dedi dr.trkrar tahlil verdim bakalim ogleden sonra sonuclar cikicak1esimde bana her firsatta 1 cocugumuz daha olsun demesine ragmen nedense kabullenemedi ki o cok istiyordun ben dusunmuyordum cocuk simdi hic ilgilenmiyor bile sanirim hemen olmaz diye dusunuyordu hemen oluncada bi sasirdi halada kendine gelemedi adam
[/QUOTE
Önceki değerin kaçtı ?
Arkadaşlar bana da yardım eder misiniz? Ben de hamile kalmak istiyorum. 2 senedir korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum. Hamile kalan arkadaşlar neler yaptı ne kullandı? Eşimin sperm sayısı az. Proxeed kullandı 1 paket ama düzensiz içti. Bu ay da hamile kalamadım. Tecrübelerinizi benimle de paylaşabilir misiniz
Teşekkür ederim cevabın için. Kaybın için de üzgünüm inşallah bir sonrakinde bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla. Bizim sorunumuz eşimin de isteksiz olması. E vitamini de içmişti ama hiçbirini düzenli kullanmadı maalesef. Ben de ayaklarımı diktim her ilişkiden sonra ama bu ay da kısmet değilmiş sağlık olsun. Doğal yöntemler acaba daha mı başarılı sperm sayısını arttırmada?Benim eşimin geçen yılki testinde sayısı değil de hızı düşük çıkmıştı opstravent diye bir ilaç vermişti doktor onu kullandı e vitamini aldık evicap keçiboynuzu kürü yaptık düzenli olmasa da, gece zeytinyağında beklemiş incir yedi sabah ve ben ilişki sonrası ayaklarımı dikmiştim uyuşana kadar çünkü sayı ve hız problemi olanlar yumurtaya ulaşmada sorun olur gibi geldi mantıken. Stresi söylememe gerek yok herhalde düşünmemeye çalışacaksın çok zor biliyorum ama biz bunları yaptığımız ay nasılsa olmuyor diye düşündük ve o ay hamile kalmışım, sonuçta bebeğimizi kaybettik nasibi yokmuş ama paylaşmak istedim yaptıklarımı..
Galiba öyle, özellikle keçiboynuzu çok etkili çünkü çoğu kişi anne baba olmuş onu farklı şekillerde kullanarak.. bir de bizim sayı normaldi ileri hızlı yoktu ama sorun etmedi doktor az da olsa yerinde hareketli hamile kalmayı sağlıyor diye sanırım, sayıyı artıran başka şeyler var mı bilmiyorum tıbbi ilaçlarda olabilir belki..Teşekkür ederim cevabın için. Kaybın için de üzgünüm inşallah bir sonrakinde bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla. Bizim sorunumuz eşimin de isteksiz olması. E vitamini de içmişti ama hiçbirini düzenli kullanmadı maalesef. Ben de ayaklarımı diktim her ilişkiden sonra ama bu ay da kısmet değilmiş sağlık olsun. Doğal yöntemler acaba daha mı başarılı sperm sayısını arttırmada?
Ahahah alışması biraz zaman alıyorsaglik ocagina gittim ardindan hastaneye degerlerim hala cok dusuk cok az artma var 158 cikti bugunku degerim sagliksiz olabilir dedi dr.trkrar tahlil verdim bakalim ogleden sonra sonuclar cikicak1esimde bana her firsatta 1 cocugumuz daha olsun demesine ragmen nedense kabullenemedi ki o cok istiyordun ben dusunmuyordum cocuk simdi hic ilgilenmiyor bile sanirim hemen olmaz diye dusunuyordu hemen oluncada bi sasirdi halada kendine gelemedi adam
Hayirli olsun saglicakla kucagina alirsin insallahhSağolun kızlar darısı tüm dileyen herkese inşallah
inşallah hayırlı haberlerle canım benim :) keşke telefonalrda da olsa bu emojiler yaaaKizlar bizde temnuzda yazariz insallahhhhhh ayy bu emojilere bayiliyorum yaaaa
Insallah canim. Demi yaaaa hepsi çok şirin ya bide hergun yenileri yukleniyor saniriminşallah hayırlı haberlerle canım benim :) keşke telefonalrda da olsa bu emojiler yaaa
Canım sen kan tahlili yaptırdın mı?inşallah hayırlı haberlerle canım benim :) keşke telefonalrda da olsa bu emojiler yaaa