- 29 Haziran 2019
- 60
- 28
- 8
- Konu Sahibi Fitbirbusra
-
Offf kuzum maalesef bende 11 aylık evliyim ve benim de içimde olmayacak korkusu çok var 3 aydır deniyoruz olmuyor doktora gittim hiçbir şeyin yok dedi ama herşeyi takip ettiğim degerlendirdifim halde olmuyor
Canım eşin gitti mi doktoraOfff kuzum maalesef bende 11 aylık evliyim ve benim de içimde olmayacak korkusu çok var 3 aydır deniyoruz olmuyor doktora gittim hiçbir şeyin yok dedi ama herşeyi takip ettiğim degerlendirdifim halde olmuyor
Canim senin bat 4 temmuzdu nolduBende iki aydir ovu testiyle deneyerek basladim ama olmadi bende senin gibi
Canim senin bat 4 temmuzdu noldu
Hayir olsun canim stres yapma❤Bi hafta gecikme yasadm biraz once hafiften basladi regl. Ilk defa boyle geciktim stres yaptim sanirim sogan kurune baslicam bgn
Hayir olsun canim stres yapma❤
Hic bilmiyorum canim sogan kuru nasil uygulanir. Test yapmis miydin? Ne kadardir olmuyo senin ne kadarlik evlisin bidr takma bu kadar takmayinca oluyormus :)SOGan kurunede adetle baslamayin diyorlar kafam karisti :) asiri stres yaptm elimde degil niye bilmiyorum kafamda hep min 6 ay vardi denemeye baslayinca icimden boyle bir sey cikti
Hic bilmiyorum canim sogan kuru nasil uygulanir. Test yapmis miydin? Ne kadardir olmuyo senin ne kadarlik evlisin bidr takma bu kadar takmayinca oluyormus :)
Daha cok yeniymis olur elbet Allahin izniyle stres yapma hic senelerce olmayan var senin ne ki rabbim nasip eder insallahCOk yeniii:) evlilik 11 ay ama denemeler 2. Ayimdi
Bende bu siteden okudum bi arkadasima onerdim hatta devamli bitmek bilmeyen bi iltihabi vardi bu kurle bi haftada tertemiz oldu. Ben sadece genel kontrol icin doktora gittim dusunmeden once tahlil ve ultrasona girdim folik asite basladm. Hah ama bu arada tiroidim cikti 2 aydir tiroid ilacida iciyormztn tiroid olayi olmadan bu konu ile ilgili stres yasamadim sonrasinda denemelerle beraber ayni ay tiroid ogrenince stresle basladi hersey
Canım bu süt buharı nasıl yapılıyor ve organik süt mü olması lazım marketlerde satılan sütlerden oluyor muKızlar bende bu ay adetin 2. Günü incir kürüne başladım yumurtlamaya yakın süt buharı yaptım ovulasyonla takip ettim bu Kürleri yapanlar hep olumlu sonuç almışlar ama bilmiyorum beklemedeyim allah isteyen herkese nasip etsin
Ben yaklaşık 1 litre suya 1,5 bardak süt koydum ( marketten aldığımız ) yarım demet maydanoz doğradım kaynayınca kovaya alıp buharına oturdum yarım saat kadar . Çok sıcak oluyor dikkat et üzerime örtü aldım buharın dışarı çıkmaması gerekiyormuş 3 gün yaptım yatmadan önce yararı oldumu ayın 23 ünde öğrenicem inşallah. Yumurtlama gününe yakın yapılıyormuşCanım bu süt buharı nasıl yapılıyor ve organik süt mü olması lazım marketlerde satılan sütlerden oluyor mu
Anladım canım denemek lazım sag olBen yaklaşık 1 litre suya 1,5 bardak süt koydum ( marketten aldığımız ) yarım demet maydanoz doğradım kaynayınca kovaya alıp buharına oturdum yarım saat kadar . Çok sıcak oluyor dikkat et üzerime örtü aldım buharın dışarı çıkmaması gerekiyormuş 3 gün yaptım yatmadan önce yararı oldumu ayın 23 ünde öğrenicem inşallah. Yumurtlama gününe yakın yapılıyormuş
Ben ne duyarsam demiyorum zaten beline yumurtlama günü yakı yapıştıran varmış bu ay bi onu yapmadık çok pişmanımAnladım canım denemek lazım sag ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?