- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Sessiz sedasız işler dönüyordur belkiOff bnm de bugunu ve bat gununu saymzsak 3 gun var . Normlde bi hafta onceden gogsum siser cok agrirdi ama simdi sadece ucu agrio o kdr bel kasik agrisi hic yok. Bu ay bi garibim
Merhaba canım ben bu ay adetim biter bitmez soğan kürüne başladım her gün 1 bardak soğan suyu içtim.adetin peşine gün aşırı ilişki ve ovulasyon haftasında her günü değerlendirmeye çalıştık.son iki haftadır hicbir şey yapamadik. Annem kalp krizi geçirdi apar topar yanına geldik sonra eşim döndü mecbur. Bu gün adet günümdü normalde ama çarşamba gebe oldugumu öğrendim zaten. Rabbim herkese nasip etsin. Sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah tabikiMerhaba hanımlar bende ocaktan beridir gebelik düşünüyorum ama olmuyor . Umutlar haziran ve temmuza
Hamisler tebrikler. Adettendir nasıl bir yol izlediniz hangi zamanları değerlendirdiniz
Soğan kürünü nasıl yaptınız detaylı anlatır mısınızMerhaba canım ben bu ay adetim biter bitmez soğan kürüne başladım her gün 1 bardak soğan suyu içtim.adetin peşine gün aşırı ilişki ve ovulasyon haftasında her günü değerlendirmeye çalıştık.son iki haftadır hicbir şey yapamadik. Annem kalp krizi geçirdi apar topar yanına geldik sonra eşim döndü mecbur. Bu gün adet günümdü normalde ama çarşamba gebe oldugumu öğrendim zaten. Rabbim herkese nasip etsin. Sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah tabiki
Mesajınız icin tesekkurler . Saglicakla büyüsün bebeginMerhaba canım ben bu ay adetim biter bitmez soğan kürüne başladım her gün 1 bardak soğan suyu içtim.adetin peşine gün aşırı ilişki ve ovulasyon haftasında her günü değerlendirmeye çalıştık.son iki haftadır hicbir şey yapamadik. Annem kalp krizi geçirdi apar topar yanına geldik sonra eşim döndü mecbur. Bu gün adet günümdü normalde ama çarşamba gebe oldugumu öğrendim zaten. Rabbim herkese nasip etsin. Sağlıkla ve hayırlısı ile inşallah tabiki
Canım soğan kurunu bir bardak suya bir tane dış kabugu soyulmus orta boy soğanı 4 e bölerekSoğan kürünü nasıl yaptınız detaylı anlatır mısınızBir de ovülasyon dönemini testle mi takip ettin nasıl anladın yumurtladığını. Sağlıkla doğur canım darısı biZlere
Aslında bizin de sık ilişki olsun diye bir düşüncemiz yoktu hatta esimle gün asiri daha sağlıklı diye konuştuk ama biraz doğaçlama öyle oldu diyeyimMesajınız icin tesekkurler . Saglicakla büyüsün bebegin
Annenize geçmiş olsun inşallah iyidir .
Soğan suyunu 4 gün denedim devam etmedim . Sık ilişki bize fayda etmedi . O yüzden perhiz yapıp tam günü olsun diyorum ama 2 aydır o günü iskaliyoruz
Ovu testi kullandın mi
Ben bu hafta ovulasyon donemindeyim 25 30 haziran arasiBenimde 4 temmuz suan ovulasyon donemindesin di mi sende :)
12 haziranda oldum bende bakalim calismalar basladiBenimde 4 temmuz suan ovulasyon donemindesin di mi sende :)
Gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza aiın inşallah. bende soğan kürüne başlayım cesaret edemiyordum kokar mı falan diye. yeter ki şifası olsun. Allah razı olsun bizimle paylaştınız.. be c-life dan macun aldım bitkisel hamile kalmayı kolaylaştırıcı. soğan kürünü de yapsam sıkıntı olmaz inşallah..Canım soğan kurunu bir bardak suya bir tane dış kabugu soyulmus orta boy soğanı 4 e bölerek
cezvede 5-10 dk kaynattım. Ocaktan alıp bir köşede ilimasini bekledim. Ben geceleri yapıyordum bazen çok uykum geldiği zaman üzerine soğuk su ekleyip içtim valla. Ilık içiliyor. 15 gjn boyuncs her gun ayni saatte icmeye calistk..Ben kokacak diye çok korkuyordum ama hic rahatsızlık vermedi çok şükür. Yumurtlama testi de yapmadım açıkçası ama bu ay hamile kalamasaydim yumurtlama testi almayı düşünüyordum. Ben yumurtlamami adet takviminden takip ettim telefonuma indirdiğim uygulamaya göre takip ettim canım . Doğru mudur değil midir de bilemiyorum aslında. Bu arada rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin insallah❤
Cok tesekkur ediyorum canim rabbim herkese nasip etsin insallah. Allah hepimizden razi olsun insallah.Gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza aiın inşallah. bende soğan kürüne başlayım cesaret edemiyordum kokar mı falan diye. yeter ki şifası olsun. Allah razı olsun bizimle paylaştınız.. be c-life dan macun aldım bitkisel hamile kalmayı kolaylaştırıcı. soğan kürünü de yapsam sıkıntı olmaz inşallah..
Benim beklenen adetten 3 gun önce kanda 16 çıkmıştı beklenen adetten 4 gunonce çıkabilir belki ama gebeligin durumuna göre değişe de bilir canım herkesin durumu farklı sonuçta erken yaptırdığında belki çıkmaz çünkü adet günü bile cikmayanlari okudum topiklerdeSelam kizlar kac gunde kanda cikar
Iliskiden kac gun sonra cikar ben onu merak ettim...mesela iliskiden 1 hafta sonra kan vermeye gitsem cikar mi kiBenim beklenen adetten 3 gun önce kanda 16 çıkmıştı beklenen adetten 4 gunonce çıkabilir belki ama gebeligin durumuna göre değişe de bilir canım herkesin durumu farklı sonuçta erken yaptırdığında belki çıkmaz çünkü adet günü bile cikmayanlari okudum topiklerde
10 gün içinde rahme geldıgı soylenıyor.. 10 gün bekleyin bnceeIliskiden kac gun sonra cikar ben onu merak ettim...mesela iliskiden 1 hafta sonra kan vermeye gitsem cikar mi ki
evet canım aynen dediğin gibi firmaya sordum yumurtalıkları yorar ikisi birden dedi.Benim beklenen adetten 3 gun önce kanda 16 çıkmıştı beklenen adetten 4 gunonce çıkabilir belki ama gebeligin durumuna göre değişe de bilir canım herkesin durumu farklı sonuçta erken yaptırdığında belki çıkmaz çünkü adet günü bile cikmayanlari okudum topiklerde