Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Sağolasın canım... Daha gitmedim,inşallah bayram bitsin yani p.tesi doktorda olucam,bakalım neler görücem, dua et..:Saruboceq:

rabbim hayırlısını göstersin cnm ... kimse kalmadı topikte okadar insan vardı içim sıkılıyor herkes nerede yaaaaaakaydirigubbakcemile

rabbim hayırlısını göstersin cnm ... kimse kalmadı topikte okadar insan vardı içim sıkılıyor herkes nerede yaaaaaakaydirigubbakcemile

Aminn canım... Bugün doktora gittim elhamd keseyi gördük ve kalp atıslarını duyduk...:asigim: Bambaska bir dugu ya..Anlatılmaz..İnsanın içine huzur giriyor sanki o an...
Rabbime ne kadar şükretsem az...Elh..
Darısı sizlere inşallah...
Heyecanla bekliyorum bir atak topiktekilerden... :lepi:
Senin kaçıncı günün canım,adetine ne kadar var?...
Yeni basladın dimi yeni döneme:lepi:
Hadi hayırlısı..Rabbim miniğini koysun rahmine inşallaahh...

Bu arada dediğin gibi kimsecikler yok...Hayırdır inşallah... boshayallersmile

merhaba kızlaarrr.. çok uzun zaman oldu girmeyeli. güzel haberlerle geri döndüm. uzun bir bekleyişten sonra pazar günü hamile olduğumu öğrendim. :sm_cool: 3 düşük 1 yıl zorunlu korunmadan sonra denemeye başladık ve 4. ayımda hamile kaldım. haftasonu ilk kontrolüm var. aslında çokta korkuyorum buna da bişey olacak diye. inşallah Allah isteyen herkese nasip eder kucağında gösterir. benim için dua edin. öpüldünüz:Saruboceq:

bir selam ve bir güzel haber de benden arkadaşlar , bu gün adet günüm geçeli tam 5 gün oluyor ve silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm , henüz doktora gitmedim ama sanırım hamileyim, rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip etsin, bizlerede hayırlısıyla kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inş...

---------------------------------ayyyyyyyy çok mutlu oldum canım allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin hayırlı evlat olsun inş. çok sevindim yaa süper irşey olsa gerekk allahım sen ne büyüksün ............cnm iyi duaların için çok teşekkürler inş. duaların kabul olurr kendine dikkat et:))):1hug:
cnm ekimin 5 ind kesin belli olur çünki eylül sonunda adet olucam ...... --------------süper bi haber:)))))) ya sende benim gibi 4. ayındamıydın ah ahhhhhh inş. sıra bendedir kızlar yaa allah hayırlısıyla doğumunuda nasip etsin cnmcım :)

inş. bebişin seninledir cnm valla pozitif oldum sayenizde bugün:)a.s.

canım sormayı unuttum nekadrlık oldu bebişin:)

canım sormayı unuttum nekadrlık oldu bebişin:)

Amiinnnn canım darısı sana inşallaah opuyorumnanaktan...
Güzel haberlerini bekliyoruz,duamız seninle ve diğerleriyle ...kaydirigubbakcemile5

Bu arada yazmayı unuttum 6 haftalıkmıs miniğim...Elhamd...:asigim:

Kızlar gözünüz aydın,tebrike derimmmmhihoyyyt
Maşallah hepinize...Darısı diğer bekleyenlere inşallaaah...
Rabbim bebişlerinizi kucagınıza almayıda nasip etsin...:Saruboceq:
Topik sizin vesileniz ile canlandı elhamd.. :lepi:

Amiinnnn canım darısı sana inşallaah opuyorumnanaktan...
Güzel haberlerini bekliyoruz,duamız seninle ve diğerleriyle ...kaydirigubbakcemile5

Bu arada yazmayı unuttum 6 haftalıkmıs miniğim...Elhamd...:asigim:

kurban olurum verene ne güzel yaa minişcik daha:ecrin_bebek: ne büyük mutluluk yaopuyorumnanaktan içim kıpır kıpır oluyo yazarken bile allahımmm hayırlı eylesin a.s.:asigim::1hug:

kızlar dün akşam geldi aklıma sorıyım dedimm :uhm: hamile kalan arkadaşlar neler yaptınız kaç gün ara ile çalışma yapıldı nekadar süre beklediniz yazarmısınız :çok üzgünüm:

hayırlı olucaksa rabbim tutundursun inş.boshayallersmile

Amin canım haklısın...:Saruboceq:
kızlar dün akşam geldi aklıma sorıyım dedimm :uhm: hamile kalan arkadaşlar neler yaptınız kaç gün ara ile çalışma yapıldı nekadar süre beklediniz yazarmısınız :çok üzgünüm:

Valla canım ben özel bişey yapmadım sanırım boshayallersmile
Çalısma nerdeyse her gün oldu .. Beklemeye gelince bu ay ben çok beklemiyordum,önceden 15 dk kalkmazdım,ama bunda bazen hemen kalktım bazen bekledim...Zaten Rabbim dilerse inan bunların hiç önemi yok..
Dünyaya bir can gelecekse,yazılmıssa kaderde zaten hiçbişey yapmasanda Rabbim kolaylıkla gönderir...Sıkıntı yapma kendine,kafana çok takmadan ilerle inşallah...
Sonu güzel olucak,nazlı bebeğin tutunucak sana inşallaah..opuyorumnanaktan

hımmm dediğim gibi allah isterse kalksanda beklesende olurda bizimki de soru işte insan soruyor yine allahım doktorlara başvurmadan nasip etsin tek duam bu yoksa çok zor çokkk

canım ben özel bişey yapmadım. hatta hamile kaldığım ay incir kürü yapacaktım bir türlü incir almaya fırsatım olmadı. ama tam yumurtlama günümde (yumurta akına benzer akıntı geldiğinde) fırsatı kaçırmadım. ben onun doğruluğuna inandım. sonrada 1 kere oldu ama yumurtlamam geçmişti. Allah nasip ederse demekki oluyor. bu arada bayram tatilinde deniz havuz bol bol yüzdüm. doktora sorunca iyi yapmışsın bişey olmaz dedi. bi de tatile giderken her an adet olurum diye hazırlıklı gitmiştim. bebişim hem sürpriz yaptı hemde annesine rahat tatil yaptırdı alkisalkisalkis
incir kürünün çok faydalı olduğunu duydum. araştırın bi. hem zararsız hemde yumurtaların kalitesini arttırıyormuş.

sağol cnm çok teşekkürler ...........incir kürünü bir iki yerde bende okudum ama onunla uğraşamam ....sende inş. hayırlısıyla bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın cnm :teselli:

aslında uğraşılacak bişey yok. incirleri kaynatıp kaynatıp içeceksin 15 dün. benim arkadaşımın yengesi 5 yıldır çocuğu olmuyordu ve polikistikover vardı. önce soğan kürü ile kistleri temizledi sonra incir kürü ile yumurtlamasını kolaylaştırdı. ve ayında hamile kaldı. Allah derdimizin dermanını doğada bizlere sunmuş denemekte fayda var derim. ama Allah nasip edecek olduktan sonra küre bakmıyor ama bizimki bir önlem işte. hiç canını sıkma. benim hikayemi dinlesen tam bir umutsuz vakaydım. kucaklarımızın bebişlerle dolması dileğiyle....

aminnnnn amin cnm
merak ettim hikayeni cnm ama olsun önemli olan bundN SONRAKİ güzel hikayelerin sağol bilgilerin için bu ayda olmazsa korkucam ben artık napıyım ozaman bişiyler yapmam gerekicekkk inş... sende hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıklı sıhhatli yavrunu

canım ben 2007 de ilk bebeğimi düşürdüm. 2009 ocak ayında çatlatma ile hamile kaldığım 2.bebeğimi düşürdüm. 2009 temmuz ayında kendiliğinden hamile kaldım. kese takibinde kesesi düzgün görülmedi. 7 haftalık iken kanamayla düşük yaptım. kürtaj oldum. bu gebeliğimde de patolojide mol gebelik tanısı konuldu. 1 yıl zorunlu olarak korunduk. doğum kontrol hapıyla. 1 yıl boyunca da hafta hafta ay ay kan testi yaptırdım. hastalığın tekrarlayıp tekrarlamadığını görmek için. çok şükür herşey normal çıktı. o bir yıl içinde tüm testlerimi ve aşılarımı tamamladım. tetenoz,hepatit b, kızamıkçık, ve kan pıhtılaşması çıktı. 2010 haziran ayından beri korunmuyorduk. 4. ayımda hamile kaldım. şimdi aynı korkular tekrar başladı. bu haftasonu ilk kontrolüm var. iğnelere başlayacağım ki kesesi görünür ve herşey normal olursa . bu bir senede safrakesesi ameliyatı oldum. histereskopi ile rahmime baktılar. 2 ay arayla narkoz yedim. herşeyde bir hayır vardır dedik. şimdi anlıyorsundur umarım neden bu kadar tedirgin olduğumu. sıkıntılar hiç yakamı bırakmadı. inşallah bundan sonra herşey yoluna girer. sana tavsiyem kafanı rahat tut. birgün o bebek mutlaka olacak. ha bu ay ha 1 yıl sonra. Allah zamanını çok iyi biliyor emin ol. kocaman öptüm. sevgiyle....opuyorumnanaktan

canım benim çok çok geçmiş olsun gerçekten çok büyük sıkıntılar yaşamışsın inş. bu bebeğin sıkıcak tutunur sana ve hayırlı sağlıklı bir evlat olur sende üzme fazla kendini dediğin gibi allah zamanını çok iyi bilir o ne derse o olucaktır biz sadece duamızı ediyoruz yapabilicek başka birşeyimiz yok elimizde öpüyorum seni dikkat et kendine umarım herşey gönlünce olsun ve bundan sonraki senelerinde üzüntülerini unutup hep gül cnm a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…