• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Canım ya,sitres yaptıgın için adetinin de dengesi bozulmus olabilir mi en kötü ihtimal?...bilmiyorumkismile
Yoksa belki üstüne görmedir,bebişin süpriz yapar belki...
Sabırla bekleyelim bakalım,sonu güzel biter inşallah...

stres olduğunu sanmıyorum çünkü adetim gecikene kadar öyle bir stres durumum yoktu ..adetimibekliyordum tabi ama öyle ciddi anlamda strese girmedim...
üstüne görme de olduğunu sanmıyorum ..
bekleyeceğim tabi ama beklemkten fena halde sıkıldım ..
zaten böyle devam ederse salı günü kadın doğumcuya gideceğim ..
gebelik değilse de enfeksiyon filanmı var acaba öğrenmiş olurum ...
ilgin için sağolasın ..
gidip yatayım bari yoksa düşüp bayılacağım uykusuzluktan ..
ii geceler

stres olduğunu sanmıyorum çünkü adetim gecikene kadar öyle bir stres durumum yoktu ..adetimibekliyordum tabi ama öyle ciddi anlamda strese girmedim...
üstüne görme de olduğunu sanmıyorum ..
bekleyeceğim tabi ama beklemkten fena halde sıkıldım ..
zaten böyle devam ederse salı günü kadın doğumcuya gideceğim ..
gebelik değilse de enfeksiyon filanmı var acaba öğrenmiş olurum ...
ilgin için sağolasın ..
gidip yatayım bari yoksa düşüp bayılacağım uykusuzluktan ..
ii geceler

Hayır olsun canım ya,çok yıpratma kendini...bilmiyorumkismile
Sonucu güzel biter inşallah....
Rabbim güç kuvvet versin sana... Ve sabır...
En kısa zamandada bebişini nasip etsin...
Hayırlı geceler canım..

selam land ..
ben hiçama hiç ii dğeilim ..
canım çok sıkkın ..
bu ay dağıldım nyeyse..
dokunsan ağlıyorum ..
adetim geçeli bugün dokuz gün oldu ..
dün akşam bir damla kahverengi leke geldi ..
çok kötü oldum adetim geliyor diye ...
idrar testi yaptım negatif çıktı..
o kahverenegi lekeden eser yok hala temizim şuan adet de olmadım
ama olackmıyım olmayacakmıyım bilmiyorum ..
olacağım herhalde ve bebek filan da yok sanırım..
kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum ama nafile ..
herkese sabır diyen ben yıkıldım dağıldım valla ..
bu gidişin sonu neolacak bilmiyorum hiç ..
hani haftada bir çalışa yapsak bu kadar kafaya takmayacaktım ama bu kadar uğraş verip
ramazanda bile gün aşırı çalışma yapıp tutturamamak çok canımı sıkıyor ...
çok üzgünüm bu ara keyfim çok kaçık senağlama

robot yapma ama böylee..
ne dedik biz,stres yok..olmamalı..
eğer olursa işte böyle seninki gibi oluyor...eğer bebek yoksa bu kadar gecikmesinin
tek nedeni stres yapman,ama çok iyi biliyorum ki yapmamak da zor..
o yüzden biran evvel dr.git,bebek yoksa adet söktürücü verir,en azından bu bekleyiş
biter ve stres de kalmaz...ama noolur bu kadar stres yapma daha çok erken..
1 yıl hatta 5 yıl bekleyenler var..ve inan eğer hiç sağlık problemin yoksa olmamasının
tek nedeni sensin,yani yaptığın stres...
biran önce dr.a git ve ona göre tekrar başla,sanki ilk defa başlıyormuş gibi..ok?

selam herkese daha bu saat uyuyamadım ..
ara ara bir damla kahveregi leke geliyor iki gündür ...ama bu saat itibari ile adetim dokuz gün gecikmiş duurmda..
adet kanamam yok yani...
iice strese girdim ..
gidip kan testi yaptırmaya cesaretim yok ...

offfffffffffff

niye cesaretin yok ki...işte kendini hiç rahat bırakmıyorsun..
oyuzden sonucu görmek istemiyorsun ama beklemek seni daha çok yıpratıyor
haberin yok...ben olsam 30 kere kan testi yaptırmıştım bu kadar sürede..
ama içindeki hisler de çok önemli tabii..gerçi okadar stres yapıyorsunki
içindeki hisleri çüzümlemen bile çok zor sanırım...

-*-*-GEZGİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:))))) canım hayırlı olsun çok sevindim inan kaç gündür gelmiyodum dedim şimdi giriyomuşum bide gezgin hami,leymişim diyomuş aynende öyle oldu içime doğmuş çok sevindim cnm hayırlısıyla allah kucağına almayıda nasip etsin nolur dua et banadaaaopuyorumnanaktan o bir anne ne güzellllllllllllll:CüvCüv:

şeymacım seni tebrike derim wallaa...alkisalkisalkis
sende bırakmıyorsun kendini,inşallaah Allah gönlüne göre verir..
en kısa zamanda robot ve sende meleklerinize kavuşursunuz...

kızlar belki bu ay biterken topiğin şanına uygun sizlerin
de haberini alırız,belli mi olur...
robot ve şeyma ikinizde de ihtimal var ama bekleyip görecez bakalım...
Hadi inşaallaah :nazar:

Canım çok umutlandırıp sonra üzmek istemem ama bende bunları yaşadım bu ay sadece...Ve hayla göğüslerim aynı,akıntımda...
İnşallah seninde bebiş vardır,güzel haberlerini bekliyoruz...opuyorumnanaktan

inş. cnm bnm yaaaboshayallersmilebende umutlandırmıyorum kendimii karın ağrım hiç geçmiyo geldi gelicek die bakmaktan bi hoş oldum:2:akannehir

şeymacım seni tebrike derim wallaa...alkisalkisalkis
sende bırakmıyorsun kendini,inşallaah Allah gönlüne göre verir..
en kısa zamanda robot ve sende meleklerinize kavuşursunuz...

amin canım benim çok teşekkürler veren allah bilende o yapıcak tek bir şey dua etmek bende allah kabul etsinnn ------------- 313 kere AYETEL KÜRSİ OKUDUM MURADINA ERMEK İSTEYENLER DİLEK TUTUP OKUSUNLAR ARKADAŞLAR .............allahım kabul eder inş....:Saruboceq:canım nasıl gidiyor hamileliğin mi,den bulanıyormukafamçokkarıştı

güzel duaların için allahrazıolsun cnm allah kabul eder inş. :Saruboceq: sağol:1hug:a.s.:nazar::CüvCüv:

niye cesaretin yok ki...işte kendini hiç rahat bırakmıyorsun..
oyuzden sonucu görmek istemiyorsun ama beklemek seni daha çok yıpratıyor
haberin yok...ben olsam 30 kere kan testi yaptırmıştım bu kadar sürede..
ama içindeki hisler de çok önemli tabii..gerçi okadar stres yapıyorsunki
içindeki hisleri çüzümlemen bile çok zor sanırım...
evet kendimi anlayamıyorum zaten ..daha doğrusu kendime olan kızgınlığımı ataıyorum ..
2 sene boyunca çocuk yapmayacağım dedim ..şimdi de istiyorum olmuyor ..ALLAH beni cezalandırıyormu acaba diye düşünmeye başladım ..bu kadar çok çocuk istediğimi de bilmiyordum açıkçası ...bu süreçte öğrendim ..eğerki çocuk sahibi olmayı aslında çok istediğimi ama bunu bilinçaltına attığımı bilseydim çok daha erken başlardım bu işe ...
bu kadar gecikmesine de sebep olmazdım ..

robot yapma ama böylee..
ne dedik biz,stres yok..olmamalı..
eğer olursa işte böyle seninki gibi oluyor...eğer bebek yoksa bu kadar gecikmesinin
tek nedeni stres yapman,ama çok iyi biliyorum ki yapmamak da zor..
o yüzden biran evvel dr.git,bebek yoksa adet söktürücü verir,en azından bu bekleyiş
biter ve stres de kalmaz...ama noolur bu kadar stres yapma daha çok erken..
1 yıl hatta 5 yıl bekleyenler var..ve inan eğer hiç sağlık problemin yoksa olmamasının
tek nedeni sensin,yani yaptığın stres...
biran önce dr.a git ve ona göre tekrar başla,sanki ilk defa başlıyormuş gibi..ok?

ya aslında stres yapmıyorum ..yani stresim sadece adet yaklaşınca ortaya çıkıyor ..
aslında bu ay gayet iidim ..herşey ovulasyon testinin sürekli pozitif çıkması ile başladı ..
pozitif hamilelikte sürekli çıkarmış diye okuyunca gittim kan testi yaptırdım ..
neyime ise ...
bunu dikkate almasadım gayet rahat atlatacaktım bu ayı ..ondan sonra da sürekli adetimi bekledim geldi gelecek diye ...
öyle gece uyuyamazlık sürekli bunu düşünme gibi durumlarım yok aslında ..
normal hayatıma devam ettim.
tabiki aklında oluyor insanın ...
ama stres yapacak kadar bir durumum yoktu yani..
öyleki bir hafta izinli idim evde idim ..
bir hafta her gün nerdeyse ifttara misafir aldım onlarla uğraştım çok düşünmeye vaktim bile olmadı ...
öyle sürekli test yapıp psikopata bağlamış da değilim..
neden böyle oluyor ona anam veremiyorum sadece ..mantıklı bir şey bulamadıkça da sinir oluyorum sanırım..
neyse zten adet oldum ..
bu ay da geçti ...
dışarı gezmeye bile gidesim gelmiyor .
dışarı çıkınca insanları ellerinde çocukları ile görünce gözlerim doluyor..
hatta damla damla geliyor gözlerimden..
bir yandan da çok yoruldum ben bu işten ...
daha başındayız ama yorulduğumu hissediyorum ..
artık hamilelikten knouşasım gelmiyor ..
bir anda moralim bozulyor ağlamaklı oluyorum ...
eşimin desteği olmasa zaten ayakta duramam ..
ama o da üzülüyor biliyorum bana hissettrmese de sonuçta o da bebek özleminde...
ve ben zamanında 2 sene olmayacak deyip kesip attırmıştım ..
onun duygularını pek önemsememişim o zamanlarbunu anlıyorum şimdi ..
ve kendimeçok kızıyorum..
bak sen çocuk özlemi ile dolusun şimdi ve üç ay olmasına rağmen üç yıl gibi geldi ama eşim nasıl dayandı sırf ben istiyorum diye iki sene çocuk özlemine ,ona bunu yaşatmaya hakkım varmıydı diyorum kendime ..
çok hatalı görüyorum kendimi bu konuda ...
aslında en çok kızdığım nokta da bu sanırım ..
eşim ağzını açıp tek kelime söylemese de üzüntüsünü hissettirmese de ben ona yaptığım bu haksızlığı anne özlemi ile yanarken çok ii anladım ..
belki de bunda da hayır vardır bunu anlamamasebep oldu ..
olur da bir gün inş..çocuğum olursa ikisinin arasını çok tutmadan hemen tekrar yapacağım inş..
neyse yaaa konuştukça yine ağlayasaım geliyor ..
teşekkür ederim desteğin için sağolasın ..
duanı esirgeme ...

Kızlar sizi takip etmeye devam ediyorum yalnız birşey dikkatimi çekti.Korunduğunuz için kendinizi suçluyor ve bu yüzden cezalandırıldığınızı düşünüyorsunuz.Lütfen böyle yapmayın.Psikolojik olarak yada maddi olrak hazır olmadan çocuk yapsanız ve sonrada bunun acısını çocuktan çıkarsanız daha mı iyiydi.Siz olmadık zmanda hamile kalıp kürtaj düşünmek yerine baştan tedbirinizi alıp korunmuşsunuz.Diğeri daha kötü değil mi? Zannetmeyinki evlenir evlenmez hemen hamile kalsaydınız hemen çocuğu benimseyip mükemmel bir anne adayı olacktınız.Belkide tam tersi olacak bunalıma girecektiniz.Herşeyin bir zmanı vardır buna inanırım ben.Bakın bende evlendim ve 3 yıl çocuk istemiyorum dedim 3 yıl korundum sonrada korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım Allaha şükür.Yani bunun cezlandırılmakla bir ilgisi yok lütfen kendinize haksızlık etmeyin.Ve lütfen stress yapmayın herşeyin hayırlı olacağı bir zaman vardır.Bunu sakın unutmayın.Biz hakkımızda hangisi iyi hangisi kötü bilemeyiz.Tabiki çabalıycaksınız uğraşıcaksınız belki de tedavi gerekecek ama gerisini lütfen herşeyin asıl sahibine bırakın.Ümitsizliğe düşmeyin.Burda birçok hamile arkadaşımız sizleri için hep dua ediyor.Siz de kendinize inanın.Biraz uzun oldu ama karamsar düşünceleriniz beni üzdü.Sizleri böyle görmek istemiyorum.

robot çok üzüldüm,içimde yinede bir umut vardı :gitme:
neysee,hiç problem değil,en azından çaresiz değil
öyle düşün..
bence kendini suçlamaktan da vazgeç :oklava:
2 sene boyunca eşin istemiş sen istememiş gibi
anlatıyorsun ama ben tam olarak öyle olduğunu düşünmüyorum..
tabiki istemiştir eşin ama sen
ne zaman hazır olursan ozaman
olur bu çocuk,o da bunu anlayışla karşılamış zaten...
yani içinde kalan yada ona geciktirmiş bir hissi veremediğin gibi filan bişey yok..
böyle kendini suçlarsan hiçbirşey olmaz..
olacağı varsada olmaz..bunu aklından çıkarmaa!
olması için elinden geleni hatta fazlasını yapıyorsun...
test tabi yapacaksın,test yaptığın için bile kendine kızıyorsun..
gerçekten psikolojin iyi değil ama sen de düzeltmeye çalışmıyor gibisin..
dedim yaa yeniden başlayacaksın,bu 3 ayı unut!
bu adetinde birlikte sanki ilk defa başlıyor gibi hissetmen lazım..
ama tek bir farkla,
şöyle demen lazım;
"Allahım ne zaman hayırlısı ise ozaman ver" ve oldu olmadı mı kendini çok dinlemeden
"çok şükür sağlıklıyız,elbet birgün olur" diyip normal hayatına devam et..
bak ben böyle yaptım,ve inan o ay toplasan 4-5 kez birlikte olduk ama oldu..
sırrı da bu,tamamen psikolojik..başka bir sağlık problemi yoksa!
tamam mı..
lütfen biraz kendini dinlemeyi bırak,suçlamayı daa..
Allahım,en kısa zamanda seni ve tüm isteyen,bekleyenleri meleklerine kavuştursun inşallaah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar sizi takip etmeye devam ediyorum yalnız birşey dikkatimi çekti.Korunduğunuz için kendinizi suçluyor ve bu yüzden cezalandırıldığınızı düşünüyorsunuz.Lütfen böyle yapmayın.Psikolojik olarak yada maddi olrak hazır olmadan çocuk yapsanız ve sonrada bunun acısını çocuktan çıkarsanız daha mı iyiydi.Siz olmadık zmanda hamile kalıp kürtaj düşünmek yerine baştan tedbirinizi alıp korunmuşsunuz.Diğeri daha kötü değil mi? Zannetmeyinki evlenir evlenmez hemen hamile kalsaydınız hemen çocuğu benimseyip mükemmel bir anne adayı olacktınız.Belkide tam tersi olacak bunalıma girecektiniz.Herşeyin bir zmanı vardır buna inanırım ben.Bakın bende evlendim ve 3 yıl çocuk istemiyorum dedim 3 yıl korundum sonrada korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım Allaha şükür.Yani bunun cezlandırılmakla bir ilgisi yok lütfen kendinize haksızlık etmeyin.Ve lütfen stress yapmayın herşeyin hayırlı olacağı bir zaman vardır.Bunu sakın unutmayın.Biz hakkımızda hangisi iyi hangisi kötü bilemeyiz.Tabiki çabalıycaksınız uğraşıcaksınız belki de tedavi gerekecek ama gerisini lütfen herşeyin asıl sahibine bırakın.Ümitsizliğe düşmeyin.Burda birçok hamile arkadaşımız sizleri için hep dua ediyor.Siz de kendinize inanın.Biraz uzun oldu ama karamsar düşünceleriniz beni üzdü.Sizleri böyle görmek istemiyorum.

:lepi: manikcim ilgin için saol...

amin canım benim çok teşekkürler veren allah bilende o yapıcak tek bir şey dua etmek bende allah kabul etsinnn ------------- 313 kere AYETEL KÜRSİ OKUDUM MURADINA ERMEK İSTEYENLER DİLEK TUTUP OKUSUNLAR ARKADAŞLAR .............allahım kabul eder inş....:Saruboceq:canım nasıl gidiyor hamileliğin mi,den bulanıyormukafamçokkarıştı
süparsin şeymacım,vallahi seni takdir ediyorum...
ümitsizliğe kapılmadan duanı edip hayırlısını bekliyorsun..
çünkü eğer sağlık problemin yoksa yapacak başka birşey de yok!

canım hamilelik süper gidiyor opuyorumnanaktan
mide bulantılarım hala yok,ara ara bir tuhaf oluyor ama ben
hemen onu hallediyorum,düşünce gücüyle :CüvCüv:
şuan herşey gaeyt normal yani..
bakalım nasıl devem edecek...

güzel duaların için allahrazıolsun cnm allah kabul eder inş. :Saruboceq: sağol:1hug:a.s.:nazar::CüvCüv:

amin canım...:Saruboceq:

İnşallah canım ya...Umut ediyoruz,bir o kadarda heyecanla bekliyoruz...
Biz bebişlerimize elhamd kavustuk diye bırakmak yok kimseyi,sizden güzel haberler alana kadar beraberiz inşallah,anca o zaman yüreğimize su serpilecek...:emir_bebek:
Rabbim yardım etsin hepinize...Hepimize...

inş. cnm bnm yaaaboshayallersmilebende umutlandırmıyorum kendimii karın ağrım hiç geçmiyo geldi gelicek die bakmaktan bi hoş oldum:2:akannehir

Evet o bakmaları bilirim canım,inşallah gelmez kırmızılar...
Bekliyoruz canım...

Ayrıca mutfak robotu,2 sene istemiyorum dedim ondan oldu demişsin,canım emin ol hiç ilgisi yok,bende aynı şekil 2 sene istemiyorum dedim,eşimde söyledi...
Vakit geçirmek,düzeni oturtmak vs düşündük... Ama Rabbim istedikten sonra biz ne düşünsek bos...Daha 1 sene doldu bize aşk düştü...
Ve dilemiş ki oldu elhamd... Sende dua et devamlı...
Dilin hiç yorulmasın... Kalbin hüzün duymasın...
Her ne zaman olursa olsun sonu güzel biticek inşallah buna inan....
Rabbimizden ümit kesilmez... Biz inanan insanlarız...
Sanada en hayırlısını vericek inşallah...
İmtihan ediyordur belki,seni sınıyordur,bu sekil hale bürünme ki Rabbimizin gücüne gitmesin...Biz herseye razıyız O'ndan gelen...
Beklemeyede razıyız...Yeter ki o hayırlı zaman gelsin...
Senin için duacıyız...
Rabbim sabrını artırsın...

Canımm..opuyorumnanaktan
Güzel yorumun için sağolasın...

süparsin şeymacım,vallahi seni takdir ediyorum...
ümitsizliğe kapılmadan duanı edip hayırlısını bekliyorsun..
çünkü eğer sağlık problemin yoksa yapacak başka birşey de yok!

canım hamilelik süper gidiyor opuyorumnanaktan
mide bulantılarım hala yok,ara ara bir tuhaf oluyor ama ben
hemen onu hallediyorum,düşünce gücüyle :CüvCüv:
şuan herşey gaeyt normal yani..
bakalım nasıl devem edecek...

ay sevindim cANIM PROBlemsiz olduğuna hamileliğinin inş. öyle devam eder...zemuszemus

amin canım...:Saruboceq:

Biz bebişlerimize elhamd kavustuk diye bırakmak yok kimseyi,sizden güzel haberler alana kadar beraberiz inşallah,anca o zaman yüreğimize su serpilecek...:emir_bebek:

Bekliyoruz canım... ALLAH hayırlısını versin cnm ....hayırlıysa gelmez inş. kırmızılar...boshayallersmile:Saruboceq:
:uhm:

hasta oldum kızlar boshayallersmileallahım hayırlı zamanda versin inş.opuyorumnanaktan

robot çok üzüldüm,içimde yinede bir umut vardı :gitme:
neysee,hiç problem değil,en azından çaresiz değil
öyle düşün..
bence kendini suçlamaktan da vazgeç :oklava:
2 sene boyunca eşin istemiş sen istememiş gibi
anlatıyorsun ama ben tam olarak öyle olduğunu düşünmüyorum..
tabiki istemiştir eşin ama sen
ne zaman hazır olursan ozaman
olur bu çocuk,o da bunu anlayışla karşılamış zaten...
yani içinde kalan yada ona geciktirmiş bir hissi veremediğin gibi filan bişey yok..
böyle kendini suçlarsan hiçbirşey olmaz..
olacağı varsada olmaz..bunu aklından çıkarmaa!
olması için elinden geleni hatta fazlasını yapıyorsun...
test tabi yapacaksın,test yaptığın için bile kendine kızıyorsun..
gerçekten psikolojin iyi değil ama sen de düzeltmeye çalışmıyor gibisin..
dedim yaa yeniden başlayacaksın,bu 3 ayı unut!
bu adetinde birlikte sanki ilk defa başlıyor gibi hissetmen lazım..
ama tek bir farkla,
şöyle demen lazım;
"Allahım ne zaman hayırlısı ise ozaman ver" ve oldu olmadı mı kendini çok dinlemeden
"çok şükür sağlıklıyız,elbet birgün olur" diyip normal hayatına devam et..
bak ben böyle yaptım,ve inan o ay toplasan 4-5 kez birlikte olduk ama oldu..
sırrı da bu,tamamen psikolojik..başka bir sağlık problemi yoksa!
tamam mı..
lütfen biraz kendini dinlemeyi bırak,suçlamayı daa..
Allahım,en kısa zamanda seni ve tüm isteyen,bekleyenleri meleklerine kavuştursun inşallaah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iftara gelen arkadaşlardan biri korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmış ama çocuk düşmüş..
sonra düşükten sonra tekrar korunmayı bırakınca yine ilk ay hamile kalmış..
onunla konuşunca iice kötü oldum .
o da beni etkiledi biraz..
üzülüyorum ama hiçbir zaman isyan etmedim..
neden ben neden böyle de demedim ..
tek tatktığım nokta bu kadar uğraşmaya rağmen neden olmamış olabilir? sorusunun cevabı idi ..
bilimsel bir yanıt aradım kendime sanırım ..bulamayınca da bunu sorun yaptım..

artık zaten günaşırı çalışma olayını da bırakacağım öyle karar verdim ..bu sefer olmayınca iice yıpranıyorum..
ne zaman ii hissedersem ozaman çalışma yapacağım ..
çok yıpranıyorum çünkü...
izne çıktım hiçbirşey anlamadım izinden ..
çünkü üzerimde hep bir stres vardı ...
adet bitiminde doktora gideceğim tekrar ..
bu adet gecikmeleri için bir daha görünmek istiyorum ..

Bekliyoruz canım...

Ayrıca mutfak robotu,2 sene istemiyorum dedim ondan oldu demişsin,canım emin ol hiç ilgisi yok,bende aynı şekil 2 sene istemiyorum dedim,eşimde söyledi...
Vakit geçirmek,düzeni oturtmak vs düşündük... Ama Rabbim istedikten sonra biz ne düşünsek bos...Daha 1 sene doldu bize aşk düştü...
Ve dilemiş ki oldu elhamd... Sende dua et devamlı...
Dilin hiç yorulmasın... Kalbin hüzün duymasın...
Her ne zaman olursa olsun sonu güzel biticek inşallah buna inan....
Rabbimizden ümit kesilmez... Biz inanan insanlarız...
Sanada en hayırlısını vericek inşallah...
İmtihan ediyordur belki,seni sınıyordur,bu sekil hale bürünme ki Rabbimizin gücüne gitmesin...Biz herseye razıyız O'ndan gelen...
Beklemeyede razıyız...Yeter ki o hayırlı zaman gelsin...
Senin için duacıyız...
Rabbim sabrını artırsın...
desteğin için sağolasın..opuyorumnanaktan
Rabbim bana gücendi mi ? diye düşünüyorum ben de ..
asıl sorunun bu aslında ...
Ya kulum sen istemedin zamanında bak şimdi de ben sana vermiyorum moduna girdim resmen ...
Çocuk istemediğim için ALLAH ın gücüne mi gittti diye düşünmüyor değilim ,vicdanım sızlıyor ..
Çok sorumluluk sahibi biri olduğum için ALLAH ı gücendirmekten çok korkuyorum...
İnş..öyle olmamıştır..
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ...

Back