inş. cnm inş.opuyorumnanaktaneveet canım onu yaparken bile nasıl heyecanlandım görseen..
inşallaah hayırlısıyla a.s.
bak şimdi heyecan yaptım heee :))) gitsem mi acep kaydirigubbakcemile3 yok yaa geçen ay çok paniktim bu ay öyle yapmayacağım inş. dayanacağım ..sabretmeyi öğrenmem gerek :Saruboceq:
kafama takmamamay düşünmemye çalışyırm ..ramazana konsantre oluyorum şuan
ya cnm sen bişiye yorma oluruna bırak benimde çok akıntım olmuştu ama bak geçen ayda olmadı ama inş. vardr sende amaa çokda takma kafanaa çünki insan sonra çok üzülüyor...
yok gezgin birşey olmaz merak etme ..öyle olsa hamileler hiç yapamazlar ..:)))
yaa kızlar,bişeyi merak ettim
bu konuyu açan arkadaş nerdeee
kelly miydi? hep soracam unutuyorum
sen çok paranoyak olmuşsun ..benim geçen ayki halim gibsin :)
Ya ne bileyim,hani olursa ilk zamanları olur ya,zaten tutunmaya çalısıyor minicik zavallı sey..Birde onu o sekil rahatsız etmek falan..kaydirigubbakcemile3
Ben sanırım paranoyak oldum...kaydirigubbakcemile3
Zaten merdiven çıkıcam korkuyorum,eğer bende bişey varsa acaba etkilermi gibi şeyler uçusuyor kafamda...Sanırım uçan benim..kaydirigubbakcemile3
En iyisini yapıyorsun...
Su mubarek aylara tekrar geldik ya,ne kadar şükretsek azdır....Elhamd...:asigim:
bende de o akıntıdan çok oluyor bu ay ...aynı yumurta beyazı gibi ..ne anlama geldiğini bilmiyorum ama oluyor..Ya kızlar size birşey sormam lazım,nerdeyse sabaha vardık düzgün uyuyamadım zaten,bari çıkmadan yazayım dedim...
Bugün ilk defa böyle bir akıntı ile karsılastım,aynı yumurtanın beyazı varya,onun kıvamındabilmiyorumkismile azda gelmiyor,her baktıgımda görüyorumbilmiyorumkismile
Birde yattım devamlı sağ tarafım agrıdı sızladı,yumurtalık mı diyorlar kasık mı,oralar işte...
Bugün 36 güne girdim,şimdi bu ne olabilir ya?? Tahmini olan var mı ?? bilmiyorumkismile
Yumurtlama günümse eğer,bu kadar geç yumurtuyabilirmiyim?...
LANDSRC canım yasadın mı hiç böyle birşey? yada suan yasıyormusun??...
Ve mutfak robotumuyum neyim,sen ovlulasyon testlerin pozitif çıktıgında böyle bir akıntı ve agrı ile karsılasıyormuydun??...
Birde kızlar sperm ne kadar kalabiliyordu içimizde:kedi: Çünkü fark etmem geç oldu gece,ve bilmiyorum diğer günden kalsa bir etkisi olur mu?TABİ EĞER TAHMİNLERDEKİ GİBİ BİR DÖNEMSE....
KAFAM KARISTI yahu...eyvahedigeldismile
Ya kızlar size birşey sormam lazım,nerdeyse sabaha vardık düzgün uyuyamadım zaten,bari çıkmadan yazayım dedim...
Bugün ilk defa böyle bir akıntı ile karsılastım,aynı yumurtanın beyazı varya,onun kıvamındabilmiyorumkismile azda gelmiyor,her baktıgımda görüyorumbilmiyorumkismile
Birde yattım devamlı sağ tarafım agrıdı sızladı,yumurtalık mı diyorlar kasık mı,oralar işte...
Bugün 36 güne girdim,şimdi bu ne olabilir ya?? Tahmini olan var mı ?? bilmiyorumkismile
Ve mutfak robotumuyum neyim,sen ovlulasyon testlerin pozitif çıktıgında böyle bir akıntı ve agrı ile karsılasıyormuydun??...
Birde kızlar sperm ne kadar kalabiliyordu içimizde:kedi: Çünkü fark etmem geç oldu gece,ve bilmiyorum diğer günden kalsa bir etkisi olur mu?TABİ EĞER TAHMİNLERDEKİ GİBİ BİR DÖNEMSE....
Ya kızlar size birşey sormam lazım,nerdeyse sabaha vardık düzgün uyuyamadım zaten,bari çıkmadan yazayım dedim...
bende de o akıntıdan çok oluyor bu ay ...aynı yumurta beyazı gibi ..ne anlama geldiğini bilmiyorum ama oluyor..
geçen ay da bir kere olmuştu ..içinde pembemsi kan da vardı ..ama bebiş olmadı ..ben yine üşütmeye yoruyorum bunu ...
benim de sol tarafımda bir ağrı vardı 3-4 gündür ..bugün hafifledi ..
ben yine üşütmüşümdür diyorum..
çünkü çok hassas bir vucudum var ..
hemen nem kapar hasta olurum ..
o yüzden kfaya takmıyorum ..
tabi bu akıntının yumurtlamadan dolayı da olabileceği ihtimali var ..
yumurtlama döneminde akıntı çok oluyor..
spermler 2 gün yaşayabiliyorlar..
bir de rahimde iltihap ya da mantar var sa o da akıntı yapar ki bunlar spermleri öldürürmüş biliyormusunuz .. o yüzden doktra gidip böyle birşey varsa önce tedavi olup sonra gebeliğe başlatıyor doktorlar ..bundan da haberiniz ola...
günaydın arkadaşım akıntın çok normal bendede oluyor
hatta adetime bikaç gün kalada çok akıntım oluıyor gayet normal
adetime 11 gün var ve bende çok yoğun kasık ağrısı yaşıyorum
spermin yaşama süresi nedir tam bilmiyorum ama giden gidiyo zaten cnm kalanlar da geri geliyor.spermi içerde hapsedemezsin yani içerde kalması bize bağlı deil ki
ama inşallah bunların sonucu güzel bişeydir :CüvCüv:
zamanla düzelirsin merak etme :)
ya olurmu öyle şey...o zaman hamileler nasıl yapıyorlar ...hiçbir riski yok ..hem sakınan göze çöp batar atasözü boşuna söylenmemiş ...çok da ayrıntılı kafa yorarsan olmuyor bu işler ..
en doğrusu akışına bırakmak ..
ben de geçen ay senin gibi idim ..ama faydasını bırak zararını görünce relax olmaya ve kafamdan bu mevzuyu atmaya karar verdim ...sen de öyle yapmalısın
canım çok takma kafayaa insan son haftalarda heyecanlanıyor amaa stres yapıosun sanki sen bu ay çok fazlasıylalmaz: biraz rahatlamaya çalış cnm boshayallersmile
-----------ay cnm çok takmaakıntı üşütmektende oluyor ayrıca spermler 2-3 gün yaşayabiliyorlar içerde :lepi:
Ya haklısınız kızlar..bilmiyorumkismile
Fazla sitres doluyum nedense....
Olumsuzluklardan yoruldum sanırım,illa bir pozitif düşünce ve eylemle karsılasma cabasındayım...:1ninca:
Oda pat diye olmuyor tabi..
Artık bu ay olmassa diğer ay daha stressiz olurum inşallah,günlerim geldi zaten,son anlarım oldugu için hemen gitmez benden bu hal....
Bekliyelim bakalım...bilmiyorumkismile
canım üşütmüş olma ihtimalin yüksek...herkes de aynı mı olur bilemem ama bnede aksine adet dönemine yakın kuruluk vardı..şuanda öyle bişey yaşamıyorum...ama herkesin bünyesi farklı belkide bebişin vardır canım,inşaaaalaaah:Saruboceq:
kızlar söylemişler zaten spermin yaşama süresei 72 saat canım...eğer bu akıntı güzel şeylere neden ise 1-2 gün öncesi ilişkiyle güzel sonuçlar çıkma ihtimali yüksek..yerimseniben
zamanla düzelirsin merak etme :)
ya olurmu öyle şey...o zaman hamileler nasıl yapıyorlar ...hiçbir riski yok ..hem sakınan göze çöp batar atasözü boşuna söylenmemiş ...çok da ayrıntılı kafa yorarsan olmuyor bu işler ..
en doğrusu akışına bırakmak ..
ben de geçen ay senin gibi idim ..ama faydasını bırak zararını görünce relax olmaya ve kafamdan bu mevzuyu atmaya karar verdim ...sen de öyle yapmalısın
bence de ..ben şuan bu mübarek ayı değerlendirmeye çalışıyorum kendimce ...şuanda önceliğim buna ait..güzel kurulmuş sofralar ,yapabilfiğim kadar ibadet v.s.
bende de o akıntıdan çok oluyor bu ay ...aynı yumurta beyazı gibi ..ne anlama geldiğini bilmiyorum ama oluyor..
geçen ay da bir kere olmuştu ..içinde pembemsi kan da vardı ..ama bebiş olmadı ..ben yine üşütmeye yoruyorum bunu ...
benim de sol tarafımda bir ağrı vardı 3-4 gündür ..bugün hafifledi ..
ben yine üşütmüşümdür diyorum..
çünkü çok hassas bir vucudum var ..
hemen nem kapar hasta olurum ..
o yüzden kfaya takmıyorum ..
tabi bu akıntının yumurtlamadan dolayı da olabileceği ihtimali var ..
yumurtlama döneminde akıntı çok oluyor..
spermler 2 gün yaşayabiliyorlar..
bir de rahimde iltihap ya da mantar var sa o da akıntı yapar ki bunlar spermleri öldürürmüş biliyormusunuz .. o yüzden doktra gidip böyle birşey varsa önce tedavi olup sonra gebeliğe başlatıyor doktorlar ..bundan da haberiniz ola...
hoşgeldin land ..
yaaww millet aklıma birşey takıldı şimdi ..geçenlerde ovulasyon testi pozitif çıktı demiştim ...testten 1 gün önce çalışma oldu ama sonra yatılı misafir geldi ..3 gün çalışma yapamadık ..
şimdi düşünüyorum da test günü 19. güne filan geliyor ...acaba o doğruydu da yumurtlama günüm o günmüydü ..eğer öyle ise bu ay da hamile kalamam ..2 gün öncesi çalışma yeterli olmaz sanırım ...sonrasında 3 gün çalışma olmadı çnküğ ..treni kaçırdım mı yoksa kaydirigubbakcemile3
land bu arada kaç günde bir çalışma yaptın ..yumurtlama gününü hesap ederek mi çalışma yaptın ve şu yastık koyma işini yaptınmı _ merak ettim ...çok sordum ama artık hamilesinya yandın benden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?