Iyi çok sukur güzel geciyr.hadi baklm insalah güzel haberlrini bekliyrm yarinNapıyorsun nasıl geçiyor günlerin gün geçtikçe sabretmek zor geliyor benim yarın test günü inşallah pozitif olur bekleyen herkesin
Farketmiyor diye biliyorum ben bugünden giderim heralde akşam acilden yaptırırım testi asıl yarın test günüm eşim çalışıyor birlikte gidelim diyor bende o zaman bu akşam gidelim dedimIyi çok sukur güzel geciyr.hadi baklm insalah güzel haberlrini bekliyrm yarinkaçta gidicksn bide ac tok fark ediyrmu? Bnm de cuma az kaldı wala
Canim ben ayni durumla karsilastim hemen uromisin kullan hemen geciyooHerkese günaydın. Geçtiğimiz cuma transferim vardı, cumartesiden beri hafif yanma hissediyorum. Dün sabah çok yanmam vardı doktorum aradım. idrar tahlili yaptırmam istedi doktorum. Sonuçlar 2 günden önce çıkmıyor. Verdiği ilacı sonuçlar çıkmadan kullanmak istemedim bol su içtim dün gün boyu en azından tuvalete rahat gidebildim. Sabahki yanma ve o idrar çıkışını engelleyen sızı azalmıştı. Ama bu sabah dünden daha kötüyüm. Az önce idrarımdan koyuluk geldi sanki kandı. İdrar yolu enfeksiyonunda kan gelir mi? Transferimin 4. Günü bugün. Doktorum işlemde ulaşamadım.Vajinamda da kızarıklık var acıyo sabah jeli zorla yapabildim. Hiç bu durumla karşılaşan oldu mu aranızda?
Bugunden yaptırma bence yarın git yaptır gününde her zmn daha iyi olur diye düşünüyorumFarketmiyor diye biliyorum ben bugünden giderim heralde akşam acilden yaptırırım testi asıl yarın test günüm eşim çalışıyor birlikte gidelim diyor bende o zaman bu akşam gidelim dedim
Enfeksiyon bebege zarar veriyo canim suyla da gecmiyo hamilelerin bile kullandigi sase ler var gece yatarken iciyorsun sabaha hic bir sey kalmiyo uromisin ve bi kac tane muadilleri var cok etkili.. bnde de oldu idrarda kan geldi ve rahmim aciyodu resmen dr soyledim hemen hast eye gel tahlil ver dedi bende dedim once su ilaci kullaniyim gecmezse gelsem olur mu dedim tamam dedi nitekim gectiHerkese günaydın. Geçtiğimiz cuma transferim vardı, cumartesiden beri hafif yanma hissediyorum. Dün sabah çok yanmam vardı doktorum aradım. idrar tahlili yaptırmam istedi doktorum. Sonuçlar 2 günden önce çıkmıyor. Verdiği ilacı sonuçlar çıkmadan kullanmak istemedim bol su içtim dün gün boyu en azından tuvalete rahat gidebildim. Sabahki yanma ve o idrar çıkışını engelleyen sızı azalmıştı. Ama bu sabah dünden daha kötüyüm. Az önce idrarımdan koyuluk geldi sanki kandı. İdrar yolu enfeksiyonunda kan gelir mi? Transferimin 4. Günü bugün. Doktorum işlemde ulaşamadım.Vajinamda da kızarıklık var acıyo sabah jeli zorla yapabildim. Hiç bu durumla karşılaşan oldu mu aranızda?
Olsun varsa eğer Rabbim bugünden de gösterir yoksa da eğer yapacak birşey yok önümüze bakacaz inan ki bizden sonra olanlar bizden önce öğrendi anam salı günü transfer olmuş pazar günü öğrenmiş sonucunu şaşırdım onaBugunden yaptırma bence yarın git yaptır gününde her zmn daha iyi olur diye düşünüyorum
Arayıp sordum canim. Erken adet dedikleri bisey varmış kullanılan ilaçların etkisiyle kanama oluyormuş oymus.belki yerleşme kanamasıdır ..gerçi transfer olmadı değil mi o zaman içinde kalan kanlardır yumurta toplanırken yoğun değilse korkma
Bnm de bi arkads test günün den 1 gün önce verdi negatifi gördü perişan oldu ertesi gün de zorla tekrar test vermeye gittiki sonuc nasılsa negatif die eve döndü beklemedi bile kaynanası almaya gitti ki bi hevesle yetiştirdi pozitif sonuç. Yani ben o yüzden dedim siz bilirsnz yinede tabi herkesle aynı olcak die bişey yok ama böyle şeyler olabiliyorOlsun varsa eğer Rabbim bugünden de gösterir yoksa da eğer yapacak birşey yok önümüze bakacaz inan ki bizden sonra olanlar bizden önce öğrendi anam salı günü transfer olmuş pazar günü öğrenmiş sonucunu şaşırdım ona
sevindim öyle olmasına ister istemez ilaçların bu operasyonların br etkileri oluyorArayıp sordum canim. Erken adet dedikleri bisey varmış kullanılan ilaçların etkisiyle kanama oluyormuş oymus.
Hayırlı haberlerle gel insalahOlsun varsa eğer Rabbim bugünden de gösterir yoksa da eğer yapacak birşey yok önümüze bakacaz inan ki bizden sonra olanlar bizden önce öğrendi anam salı günü transfer olmuş pazar günü öğrenmiş sonucunu şaşırdım ona
İnşallah bakalım ne gelirse Allah tan zaten 5 senedir olmuyor negatif olursa da çok üzülmem inan ki zaten kimsede bilmiyor bu durumu herkes korunduğumuzu biliyor eşimin ailesi bilmeden etmeden benden biliyor hepsi doktora git diyorlar durmadan köy hali işte kimsenin ağzı durmuyor o yüzden mersini bırakıp Çanakkale ye taşındık ne güzel uzak olunca gelemezlerde ararlarsa da açmıyorumHayırlı haberlerle gel insalah
Anliyrm seni bende herkesten uzak bi yerdeym birtek annm biliyor onun haricinden kimse bilmiyor cahil insanlara laf anlatmak zor o yüzden eşimin tarafından kimse soramaz sormuyrlarda bebekle ilgili herhangi bişey bnde çok rahatm şükür.inslah mutlu haberleri alırız da öyle duyururuz herkeseİnşallah bakalım ne gelirse Allah tan zaten 5 senedir olmuyor negatif olursa da çok üzülmem inan ki zaten kimsede bilmiyor bu durumu herkes korunduğumuzu biliyor eşimin ailesi bilmeden etmeden benden biliyor hepsi doktora git diyorlar durmadan köy hali işte kimsenin ağzı durmuyor o yüzden mersini bırakıp Çanakkale ye taşındık ne güzel uzak olunca gelemezlerde ararlarsa da açmıyorumkafam rahat
Onların bilmeye hiç hakkı yok hele ki eşimin halaları var 5 tane annesi olmadığı için onlar üstüne vazife gibi sorup duruyorlar inşallah Allahım nasip ederse kimseye söylememAnliyrm seni bende herkesten uzak bi yerdeym birtek annm biliyor onun haricinden kimse bilmiyor cahil insanlara laf anlatmak zor o yüzden eşimin tarafından kimse soramaz sormuyrlarda bebekle ilgili herhangi bişey bnde çok rahatm şükür.inslah mutlu haberleri alırız da öyle duyururuz herkese ☺
Benim persembe test günüm valla meraktan ölüyorum stresliyim. Bi olacakmış gibi hissediyorum bi olmayacak gibi. geçen sefer test günümden iki gün önce evde negatifi görüp çok ağlamıştım sonra bi de test günü çok ağlamıştım. Bu sefer iki kere ayrı ayrı ağlamayım diye direk kanda baktırcam totem yaptımBugün transferin 7.nci günü 3.ncü gün embriyosu.hiç belirti yok.yani belirti yaşayan da oluyor olmuyor da.ilk gebeliğimi de hatırlamıyorum kikafam ne kadar rahat olsa da inanın aklına geliyor.geçmeyen 12 gün.transfer olanlar sizler ne yapıyorsunuz.nasıl geçiyor ???
Bende öyle yaptom ama işte benim test tarihim hafta sonuna geliyor ne yapıcam brnde bilmiyorım belirti yok acaip heuecanlıyım.yani uzun süreden beri savaş veriyorum.ben 1 2 kere test yapmıştım artık yapmıcam diye karar almıştım artık hep kandan baktırıyorum.ama işte hafta sonuna gelmesi kötü oldu cuma da 10.ncu gün.3.ncü fün embriyosu da 12 gün belli oluyor.Benim persembe test günüm valla meraktan ölüyorum stresliyim. Bi olacakmış gibi hissediyorum bi olmayacak gibi. geçen sefer test günümden iki gün önce evde negatifi görüp çok ağlamıştım sonra bi de test günü çok ağlamıştım. Bu sefer iki kere ayrı ayrı ağlamayım diye direk kanda baktırcam totem yaptım
Hiç belirti var mı.aslında belirti bence hissedilemiyor ben ilk gebeliğimde sanırım birazda bilgim de yoktu ne yapacağımı bilmiyordum ve tuttu 4 aylıkken kaybettim.yani hiç belirti olmamış.o da 3.ncü gün embriyosuydu.yani bence bu ilaçlar tetikliyor bizi duygusal yapıyor.bende sen gibi bir hamile bir değilim hissi oluşuyor bazen giç dinlemiyorum arada geliyor şuan geldiği gibi aklımaBenim persembe test günüm valla meraktan ölüyorum stresliyim. Bi olacakmış gibi hissediyorum bi olmayacak gibi. geçen sefer test günümden iki gün önce evde negatifi görüp çok ağlamıştım sonra bi de test günü çok ağlamıştım. Bu sefer iki kere ayrı ayrı ağlamayım diye direk kanda baktırcam totem yaptım
Çok teşekkürler sabah beri çok üzülmüştüm. Enfeksiyona bile sevindim neredeyse. Kan gelme sebebi oymuş çünkü. Daha önce iki kaybım olduğu için kan gelmesi beni strese sokuyor. İdrar test sonucunda enfeksiyon çıktı. Monurol şase tek doz kullan dedi doktorum. Bir de cildim de tahriş olmuş travocort krem kullanıcamCanim ben ayni durumla karsilastim hemen uromisin kullan hemen geciyoo
Sende murat hocaya gidiyorsun değil mi.bu arada geçmiş olsun cnmÇok teşekkürler sabah beri çok üzülmüştüm. Enfeksiyona bile sevindim neredeyse. Kan gelme sebebi oymuş çünkü. Daha önce iki kaybım olduğu için kan gelmesi beni strese sokuyor. İdrar test sonucunda enfeksiyon çıktı. Monurol şase tek doz kullan dedi doktorum. Bir de cildim de tahriş olmuş travocort krem kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?