• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Üstümden koca bir yük kalktı canım sanki inşallah senin hayırlı haberlerini de alırız birlikte seviniriz az kaldı sana da
Ahh kalkmazmi o yük wallahi ne güzel bayram havasiidr şuan ev😅 rabbim kucağına da almayı nasip etsin bnde güzel haberlerle gelirim insalah

Ahh kalkmazmi o yük wallahi ne güzel bayram havasiidr şuan ev😅 rabbim kucağına da almayı nasip etsin bnde güzel haberlerle gelirim insalah
Aboo hiç sorma sonucu görür görmez gözlerden nasıl yaş geldi inşallah sende pozitif ol hep hiç belirti arama belirti diye bişe yok çünkü

Oluyo bazan insanin akli duruyo.. ama bu durumda asla ihmal etme canim enfeksiyon cok onemli.. bende yerlesme kanamasi sanip sevindim :) sonra dr soyledim yerlesiyodur minnos dedi dr la konusunda idrardada yanma var biraz deyince benim de jeton oylelikle dustu :):) Ve ben hala nasil enfeksiyon oldum anlamadim en az 1,5lt su iciyorum her gun.
Ben de ona şaşırıyorum yabancı tuvalete asla girmem hele böyle bir süreçte zaten hep evdeydim. Hijyene çok dikkat ederim ve bu tedavi sürecinde günlük ped bile kullanmadım. Biz dikkat ettikçe herşey bizi buluyor.

Arkadaşlar merhaba. Allah isteyen herkese evlatlar nasip etsin. Ben de tüp bebek yapacağım sanırım. Neler yapıldığını okudum ama,embriyolarla ilgili yazılanları anlamadım. 1. Gün 2. Gün embriyosu falan demişsiniz. Yardımcı olacal biri var mı acaba

Hatırladığım kadarıyla yanlış da hatırlıyor olabilirim🤣beni mazue gör.transfer yaptırmış sende ben gibi bekliyordun sanırım
Yok ben hala o güzel kısma geçiş yapma şerefine nail olamadım 😁 benim transfer temmuzun 15 ve 17 si arasında olacak .şu an rahim dinlendirmedeyim reglime 2 3 gün kaldı inşallah çok heyecanlıyım 😁😁😁🙏🙏🙏🤰

Merhaba arkadaşlar...
8 yıllık evliyim yaklaşık hiç hamile kalmadım..
4 kez klomen tedavisi rahim filmi histeroskopi 2 aşılamam 1 tüp bebek tedavim var yaş 35 ..
birbirimize destek olalım şuan doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum..
Ondokuz mayıs ünv sinde Davut güvenin hastasıyım..
Burada inşallah hamişlik haberlerimizi de duyurur doğum heyecanlarımızı da paylaşırız inşallah amin..

sizin doktorlarınız nasıl ilerliyor paylaşalım bilgilerimizi..

Merhabalar,
Bende ilk tup bebek deneyimimi yasiyorum.
Pazartesi gunu yumurtalar toplandi, cumartesi gunu transferi olacak. Simdilik hersey yolunda. Guzel haberleri paylasmak dilegiylee :anneadayı:

Merhaba kızlar bnde takipteyim
2 aşılama 2 tüp bebek denemesi şuan 3. Denememizi yaptıracağız rahme çizik atıldı şuan regl oldum inşallah perşembe günü gidip iğneleri kullanmaya başlayacağım inşallah hepimiz hayırlısıyla bebislerimize kavuşuruz 😊

Merhabalar,
Bende ilk tup bebek deneyimimi yasiyorum.
Pazartesi gunu yumurtalar toplandi, cumartesi gunu transferi olacak. Simdilik hersey yolunda. Guzel haberleri paylasmak dilegiylee :anneadayı:
hayırlısıyla sağlıcakla evladınıza kavuşursunuz inşallah amin..
kaçıncı gün embriyosu konacak kaç tane

8
Arkadaşlar merhaba. Allah isteyen herkese evlatlar nasip etsin. Ben de tüp bebek yapacağım sanırım. Neler yapıldığını okudum ama,embriyolarla ilgili yazılanları anlamadım. 1. Gün 2. Gün embriyosu falan demişsiniz. Yardımcı olacal biri var mı acaba
Canım şöyle söyleyim yumurtaların toplanıyor. Döllenme işlemi gerçekleştikten sonra hergün embiryolog arayıp bilgi veriyor her şey yolunda giderse bölünmeler güzelse 5.gün e kadar bekleniyor. Ama bölünmeler istenen düzeyde değilse 3.gün de transfer olabiliyor anne rahminde embiryo gelişimi daha iyi olur diye opu işleminden 3 gün sonr transfer olabiliyor. Kısacası opu işleminden sonra embiryoların durumuna göre günler belirleniyor

8
Canım şöyle söyleyim yumurtaların toplanıyor. Döllenme işlemi gerçekleştikten sonra hergün embiryolog arayıp bilgi veriyor her şey yolunda giderse bölünmeler güzelse 5.gün e kadar bekleniyor. Ama bölünmeler istenen düzeyde değilse 3.gün de transfer olabiliyor anne rahminde embiryo gelişimi daha iyi olur diye opu işleminden 3 gün sonr transfer olabiliyor. Kısacası opu işleminden sonra embiryoların durumuna göre günler belirleniyor
Teşekkür ederim canım. Yani 5. Gün embriyo transferi daha iyi yani. Peki bu işlemlerin hepsi 1 ay içinde mi oluyor. Yani regli olduktan sonra başlanıp,birdahaki regl tarihine kadar bitiyor mu?

Merhaba kızlar bnde takipteyim
2 aşılama 2 tüp bebek denemesi şuan 3. Denememizi yaptıracağız rahme çizik atıldı şuan regl oldum inşallah perşembe günü gidip iğneleri kullanmaya başlayacağım inşallah hepimiz hayırlısıyla bebislerimize kavuşuruz 😊
sizin de tedaviniz hayırlı olsun inşallah amin..

Back