Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Pazartesiyi bekle bence. en kötü pazartesi sabah idrarda bakıp kendini testin sonucuna hazırlarsın. İnşallah pozitif olur

Bende hiç belirti yok. Çok fazla araştırdım bu konuyu kan testinden önce belirti oluşmazmış ilaçlarımızın yan etkileri arasında hamilelik belirtileriyle karıştırılan şeyler var. Benim sadece adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. 2 tane 5. Gün dondurulmuş transfer yapıldı bana doktorum kaliteleri çok iyi dedi. bazen diyorum ki bunlar da tutmazsa ayvayı yedik

Valla bende baktım ama o ilaçların yan etkileri beklemekten başka care yok.aslında cuma verecektim ama 3.ncü gün embriyosu o yüzsen pazartesiyi beklicem.hala kararsızım.heyrcanlıyım da.sanırım pazartesiyi dediğin gibi beklicem.hiç olmazsa 2 defa vermemiş olurum kan.neyse o.o zaman öğrenirim

Aynen hayırlısı tutunmustur inşallah güzel haberlerini alırız

Canim enfeksiyina sevinme bence o da bebege zarar veriyo cunku :) insallah sende benm gibi hemen atlatirsin.. bi de aklinda olsun bu ilaclar hemen gece 1 sase yap ic sabaha bisi kalmiyo hemde enfeksiyin buyumuyo.. senin tahris olduysa biraz ilerlelmis demekki

Aslında kendim ettim kendim buldum cumartesi vardı hafif yanmam bir de onun için ilaç kullanmayalım belki hemen geçer diye düşündüm. Pazartesi dayanılmaz hale gelmişti

Aslında kendim ettim kendim buldum cumartesi vardı hafif yanmam bir de onun için ilaç kullanmayalım belki hemen geçer diye düşündüm. Pazartesi dayanılmaz hale gelmişti
Oluyo bazan insanin akli duruyo.. ama bu durumda asla ihmal etme canim enfeksiyon cok onemli.. bende yerlesme kanamasi sanip sevindim :) sonra dr soyledim yerlesiyodur minnos dedi dr la konusunda idrardada yanma var biraz deyince benim de jeton oylelikle dustu :):) Ve ben hala nasil enfeksiyon oldum anlamadim en az 1,5lt su iciyorum her gun.

Aynen canım bende seni görümce umutlandım.Benimde cuma yumurta toplamam var .Eşimin en son 1 buçuk milyon spermi çıktı toplam .Yüzde 5 i hareketli .Çok şükür sperm var inşallah güzel embriyolarım oluşur

İnşallah canım Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah çok şükür sizin yine yüksek çıkmış sperm bizde 21 tane çıktı 8 tane canlı vardı baksana Allahımın bizlere verdiği mucizeye yoldan var eden Rabbim nelere kadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…