- 27 Mayıs 2020
- 114
- 157
- 23
- 31
Pazartesiyi bekle bence. en kötü pazartesi sabah idrarda bakıp kendini testin sonucuna hazırlarsın. İnşallah pozitif olurBende öyle yaptom ama işte benim test tarihim hafta sonuna geliyor ne yapıcam brnde bilmiyorım belirti yok acaip heuecanlıyım.yani uzun süreden beri savaş veriyorum.ben 1 2 kere test yapmıştım artık yapmıcam diye karar almıştım artık hep kandan baktırıyorum.ama işte hafta sonuna gelmesi kötü oldu cuma da 10.ncu gün.3.ncü fün embriyosu da 12 gün belli oluyor.
Bende hiç belirti yok. Çok fazla araştırdım bu konuyu kan testinden önce belirti oluşmazmış ilaçlarımızın yan etkileri arasında hamilelik belirtileriyle karıştırılan şeyler var. Benim sadece adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. 2 tane 5. Gün dondurulmuş transfer yapıldı bana doktorum kaliteleri çok iyi dedi. bazen diyorum ki bunlar da tutmazsa ayvayı yedikHiç belirti var mı.aslında belirti bence hissedilemiyor ben ilk gebeliğimde sanırım birazda bilgim de yoktu ne yapacağımı bilmiyordum ve tuttu 4 aylıkken kaybettim.yani hiç belirti olmamış.o da 3.ncü gün embriyosuydu.yani bence bu ilaçlar tetikliyor bizi duygusal yapıyor.bende sen gibi bir hamile bir değilim hissi oluşuyor bazen giç dinlemiyorum arada geliyor şuan geldiği gibi aklıma
Evet Murat Hoca ya gidiyorum. SaolasınSende murat hocaya gidiyorsun değil mi.bu arada geçmiş olsun cnm
Valla bende baktım ama o ilaçların yan etkileri beklemekten başka care yok.aslında cuma verecektim ama 3.ncü gün embriyosu o yüzsen pazartesiyi beklicem.hala kararsızım.heyrcanlıyım da.sanırım pazartesiyi dediğin gibi beklicem.hiç olmazsa 2 defa vermemiş olurum kan.neyse o.o zaman öğrenirimBende hiç belirti yok. Çok fazla araştırdım bu konuyu kan testinden önce belirti oluşmazmış ilaçlarımızın yan etkileri arasında hamilelik belirtileriyle karıştırılan şeyler var. Benim sadece adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. 2 tane 5. Gün dondurulmuş transfer yapıldı bana doktorum kaliteleri çok iyi dedi. bazen diyorum ki bunlar da tutmazsa ayvayı yedik
Anladım aynı doktora gidiyoruz.senin transfer yapıldı sanırım geçen cuma demiştin.nasıl geçiyor günlerEvet Murat Hoca ya gidiyorum. Saolasın
Aynen hayırlısı tutunmustur inşallah güzel haberlerini alırızValla bende baktım ama o ilaçların yan etkileri beklemekten başka care yok.aslında cuma verecektim ama 3.ncü gün embriyosu o yüzsen pazartesiyi beklicem.hala kararsızım.heyrcanlıyım da.sanırım pazartesiyi dediğin gibi beklicem.hiç olmazsa 2 defa vermemiş olurum kan.neyse o.o zaman öğrenirim
İnşallah senin yarın mı test gününAynen hayırlısı tutunmustur inşallah güzel haberlerini alırız
Canim enfeksiyina sevinme bence o da bebege zarar veriyo cunku :) insallah sende benm gibi hemen atlatirsin.. bi de aklinda olsun bu ilaclar hemen gece 1 sase yap ic sabaha bisi kalmiyo hemde enfeksiyin buyumuyo.. senin tahris olduysa biraz ilerlelmis demekkiÇok teşekkürler sabah beri çok üzülmüştüm. Enfeksiyona bile sevindim neredeyse. Kan gelme sebebi oymuş çünkü. Daha önce iki kaybım olduğu için kan gelmesi beni strese sokuyor. İdrar test sonucunda enfeksiyon çıktı. Monurol şase tek doz kullan dedi doktorum. Bir de cildim de tahriş olmuş travocort krem kullanıcam
Aslında kendim ettim kendim buldum cumartesi vardı hafif yanmam bir de onun için ilaç kullanmayalım belki hemen geçer diye düşündüm. Pazartesi dayanılmaz hale gelmiştiCanim enfeksiyina sevinme bence o da bebege zarar veriyo cunku :) insallah sende benm gibi hemen atlatirsin.. bi de aklinda olsun bu ilaclar hemen gece 1 sase yap ic sabaha bisi kalmiyo hemde enfeksiyin buyumuyo.. senin tahris olduysa biraz ilerlelmis demekki
Oluyo bazan insanin akli duruyo.. ama bu durumda asla ihmal etme canim enfeksiyon cok onemli.. bende yerlesme kanamasi sanip sevindim :) sonra dr soyledim yerlesiyodur minnos dedi dr la konusunda idrardada yanma var biraz deyince benim de jeton oylelikle dustu :):) Ve ben hala nasil enfeksiyon oldum anlamadim en az 1,5lt su iciyorum her gun.Aslında kendim ettim kendim buldum cumartesi vardı hafif yanmam bir de onun için ilaç kullanmayalım belki hemen geçer diye düşündüm. Pazartesi dayanılmaz hale gelmişti
Hayırlı haberle geldim sizlere sonucum pozitif inşallahHayırlı haberlerle gel insalah
Ayyy nasıl sevindim nasıl bir bilsen senin adına hadi gözün aydın olsun hayırlı olsunHayırlı haberle geldim sizlere sonucum pozitif inşallah
Üstümden koca bir yük kalktı canım sanki inşallah senin hayırlı haberlerini de alırız birlikte seviniriz az kaldı sana daAyyy nasıl sevindim nasıl bir bilsen senin adına hadi gözün aydın olsun hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım .Rabbim devamını getirsin inşallahHayırlı haberle geldim sizlere sonucum pozitif inşallah
Gözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımHayırlı haberle geldim sizlere sonucum pozitif inşallah
İnşallah canım darısı isteyen herkese olsun bu arada sana da örnek olmuş olurum seninle daha önce konuşmuştuk senin de eş problemiydi benim de aynı şekilde umudunu hiç kaybetme hep dua et Rabbim boşa çıkartmazHayırlı olsun canım .Rabbim devamını getirsin inşallah
Amin canım Allah hepinizden razı olsunGözünüz Aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Aynen canım bende seni görümce umutlandım.Benimde cuma yumurta toplamam var .Eşimin en son 1 buçuk milyon spermi çıktı toplam .Yüzde 5 i hareketli .Çok şükür sperm var inşallah güzel embriyolarım oluşurİnşallah canım darısı isteyen herkese olsun bu arada sana da örnek olmuş olurum seninle daha önce konuşmuştuk senin de eş problemiydi benim de aynı şekilde umudunu hiç kaybetme hep dua et Rabbim boşa çıkartmaz
İnşallah canım Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah çok şükür sizin yine yüksek çıkmış sperm bizde 21 tane çıktı 8 tane canlı vardı baksana Allahımın bizlere verdiği mucizeye yoldan var eden Rabbim nelere kadirAynen canım bende seni görümce umutlandım.Benimde cuma yumurta toplamam var .Eşimin en son 1 buçuk milyon spermi çıktı toplam .Yüzde 5 i hareketli .Çok şükür sperm var inşallah güzel embriyolarım oluşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?