Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Benimde bugün 2 tane 5 .gün embriyom transfer edildi ayın 22 sinde kan vereceğim
İnşallah hepimizin sonucu pozitif olur
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende seninle aynı gün transfer oldum
Rabbim yardım etsin kucaklarımız dolsun

Çok sevindim. İnşallah 3 üde 3. yada5. güne gider ve pozitif haberi alırsınız

Ayy cnm öyle sevindim ki senin adına ilk mesajında boğazım düğümlendi bisi yazamadım.
Bölünsün hücrelensin annesine bebiş olsun cnm, bol iyi pozitif enerji gönderelim onlara

çok sevindim sizin adınıza ilk okuduğumda çık üzülmüştüm. İnşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin

Onceki dollenmedi mesajindan sonra Şu mesajini okurken gözlerim doldu sevinçten... Inşallah üçü de gelişecek sana tutunacak tüm kalbimle dua ediyorum

çok şükür.. gözün aydın.. allah ol desin yeterki..

Benim eşimde de morfoloji sıkıntıydı dna hasarına baktırdık yüzde 12 çıktı
ne yaptıysak düzeltemedik. 4 ay içinde 2 kere bebeklerimi kaybettim. sonuncusu geçen haftaydı. dna hasar testi yaptırdı eşim ve yüzde 40 çıkınca, korunun sakın normal yolla hamile kalma yoksa aynısı olur dedi doktorumuz.
sabah akşam ceviz yeyin ve haftada en az 3 kere balık yeyin dedi.
biz eylül ayında yaptıracağız tüp bebek, belki o zamaan kadar eşimin değerlerinde düzelme olur diye.
bi de peak diye bi vitamin verdi.
tüp bebekten 1 ay öncede eşime ayrıca klomen verecek.
rabbim maddi manevi emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

Ay çok sevindi ya

Amin canım rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah

İnan okuyunca üzüldüm.biliyorsun aynı dert bende var 2 denemelik hakkım vardı epeydir girip yazmıyorum ama okuyorum yazışmaları.hakkında hayırlısı.gerçekten zor bir süreç.giç üzüşme vardır bunda da bir hayır diyip kendimizi teselli etmekten başka caremiz yok.sağ soldan da çpk konuşan oluyor.çenelerini de kaparmıyorlar.o daha fazla insabı üzüyor.ben deneme yaptım beklemedeyim.zaten 2 denemelik hakkım vardı 1.ini kullandım.hayırlısıyla rabbim verecektir.yani karar aldık.negatifte olsa üzülmeyeceğiz pozitifte olsa inan çok fazla sevibmeyeceğiz.çünkü ilerisinde de zorlu bir süreç bekliyor.biliyorsun durumlarımız senle aşağı yukarı aynı

Bizimde dna hasarı birde azosperm vardı ilk başta hiç sperm çıkışı yoktu bundan 5 yıl önce dna 27 den 9 a düştü ben sürekli eşime hafta hemen hemen 4 defa humus yemeği yedirdim sabah akşam olmak üzere havuç suyu kuru incir ve üzüm gün aşırı klomen birde vitamin kullandı ve sonuç az da olsa sperm çıkışı oldu tüp bebeğe başladık şimdi ise sonuç bekliyoruz

Ben daha ilk görüşmeye gittim canım yasmin verdi 10 gün kullanıcam regl olunca asistanı arıcam randevu vericek iğnelere başlayacağım. 2 ay rahim dinlendirme yapıcaz dedi. Ağustos sonu ya da Eylül başı transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…