İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinBenimde bugün 2 tane 5 .gün embriyom transfer edildi ayın 22 sinde kan vereceğim
İnşallah hepimizin sonucu pozitif olur
Çok sevindim. İnşallah 3 üde 3. yada5. güne gider ve pozitif haberi alırsınızSlm arkadaşlar hastaneden aradılar
Dün döllenme olmadı demişlerdi gece 3 tane embriyo oluşmuş sabah aradılar çıkmayan candan umut kesilmezmiş dün embriyo olmadı dediklerinde dünya başıma yıkılmıştı bunada şükür
Tşk ederim canım inşHadi bakalım inşallah güzel güzel döllenip bölünsünler size sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar
İnş canımÇok sevindim. İnşallah 3 üde 3. yada5. güne gider ve pozitif haberi alırsınız
Ayy cnm öyle sevindim ki senin adınaSlm arkadaşlar hastaneden aradılar
Dün döllenme olmadı demişlerdi gece 3 tane embriyo oluşmuş sabah aradılar çıkmayan candan umut kesilmezmiş dün embriyo olmadı dediklerinde dünya başıma yıkılmıştı bunada şükür
çok sevindim sizin adınıza ilk okuduğumda çık üzülmüştüm. İnşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyinSlm arkadaşlar hastaneden aradılar
Onceki dollenmedi mesajindan sonra Şu mesajini okurken gözlerim doldu sevinçten... Inşallah üçü de gelişecek sana tutunacak tüm kalbimle dua ediyorumSlm arkadaşlar hastaneden aradılar
çok şükür.. gözün aydın.. allah ol desin yeterki..Slm arkadaşlar hastaneden aradılar
ne yaptıysak düzeltemedik. 4 ay içinde 2 kere bebeklerimi kaybettim. sonuncusu geçen haftaydı. dna hasar testi yaptırdı eşim ve yüzde 40 çıkınca, korunun sakın normal yolla hamile kalma yoksa aynısı olur dedi doktorumuz.Benim eşimde de morfoloji sıkıntıydı dna hasarına baktırdık yüzde 12 çıktı
İnş canım sağol insan bu acıyı yaşayınca başkasıda yaşasın istemiyo zaten çok zorAyy cnm öyle sevindim ki senin adınailk mesajında boğazım düğümlendi bisi yazamadım.
Bölünsün hücrelensin annesine bebiş olsun cnm, bol iyi pozitif enerji gönderelim onlara
Ay çok sevindi yaSlm arkadaşlar hastaneden aradılar
Amin canım rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallahne yaptıysak düzeltemedik. 4 ay içinde 2 kere bebeklerimi kaybettim. sonuncusu geçen haftaydı. dna hasar testi yaptırdı eşim ve yüzde 40 çıkınca, korunun sakın normal yolla hamile kalma yoksa aynısı olur dedi doktorumuz.
sabah akşam ceviz yeyin ve haftada en az 3 kere balık yeyin dedi.
biz eylül ayında yaptıracağız tüp bebek, belki o zamaan kadar eşimin değerlerinde düzelme olur diye.
bi de peak diye bi vitamin verdi.
tüp bebekten 1 ay öncede eşime ayrıca klomen verecek.
rabbim maddi manevi emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
Sağol canım bendeAy çok sevindi ya
Allahım yardımcınız olsun inş evlat acısı dünyanın en zor acısı onuda yaşadım sabır versin Allah ımAmin canım rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah
İnan okuyunca üzüldüm.biliyorsun aynı dert bende var 2 denemelik hakkım vardı epeydir girip yazmıyorum ama okuyorum yazışmaları.hakkında hayırlısı.gerçekten zor bir süreç.giç üzüşme vardır bunda da bir hayır diyip kendimizi teselli etmekten başka caremiz yok.sağ soldan da çpk konuşan oluyor.çenelerini de kaparmıyorlar.o daha fazla insabı üzüyor.ben deneme yaptım beklemedeyim.zaten 2 denemelik hakkım vardı 1.ini kullandım.hayırlısıyla rabbim verecektir.yani karar aldık.negatifte olsa üzülmeyeceğiz pozitifte olsa inan çok fazla sevibmeyeceğiz.çünkü ilerisinde de zorlu bir süreç bekliyor.biliyorsun durumlarımız senle aşağı yukarı aynıBenim bundan sonraki ted bitti artık kapattım bu sayfayı ama Allahtan diliyorum bana nasip etmediği evlat sevgisini size ve isteyen herkese nasip eder belki benim hakkımda böylesi daha iyidir şer gördüğümüz şeyler bazen bizim için en hayırlısıdır bilemeyiz
ne yaptıysak düzeltemedik. 4 ay içinde 2 kere bebeklerimi kaybettim. sonuncusu geçen haftaydı. dna hasar testi yaptırdı eşim ve yüzde 40 çıkınca, korunun sakın normal yolla hamile kalma yoksa aynısı olur dedi doktorumuz.
sabah akşam ceviz yeyin ve haftada
Ben daha ilk görüşmeye gittim canım yasmin verdi 10 gün kullanıcam regl olunca asistanı arıcam randevu vericek iğnelere başlayacağım. 2 ay rahim dinlendirme yapıcaz dedi. Ağustos sonu ya da Eylül başı transferÖyle tabi ki canım her şeyde bir hayır vardır hepimiz için. Rabbim en hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin derim hep. Ben şu an gonalf iğneleri oluyorum 6. Günüm. Opu yapıp 1 ay bekleyecek doktor. Temmuz da transfer yapacağız inşallah. Sen hangi aşamadasın?
Tamam canım teşekkür ederim cevabın için.Menopur75 bir kutudan beş tane çıkıyor 340 tl ye aldım geçen hafta
İnşallah her şey gönlüne göre olur canım :)Ben daha ilk görüşmeye gittim canım yasmin verdi 10 gün kullanıcam regl olunca asistanı arıcam randevu vericek iğnelere başlayacağım. 2 ay rahim dinlendirme yapıcaz dedi. Ağustos sonu ya da Eylül başı transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?