• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Slm arkadaşlar hastaneden aradılar
Dün döllenme olmadı demişlerdi gece 3 tane embriyo oluşmuş sabah aradılar çıkmayan candan umut kesilmezmiş dün embriyo olmadı dediklerinde dünya başıma yıkılmıştı bunada şükür 🙏
Mesajları okurken ilk mesajınızı görüp cevap yazmıştım. Ama şimdi bu mesajınızı görünce nasıl sevindim anlatamam. Allah'tan ümit kesilmezmiş gerçekten. İnşallah o embriyolar evlat olur.Kucağınıza alıp hayırla sağlıkla büyütürsünüz🙏

aaynaa aaynaa canım nasılsın? Ne aşamadasınız? Ben geçen hafta Liv Hospitala Tolga Şişliye gittim. Reglin 13.günü gittim. 20mm yumurtam vardı, çatlatma iğnesi verdi. İnşallah olur bu sefer. Bat 22 Haziran.

Olmazsa femara diye bir ilaç kullanacağız. Yine olmazsa 20 Temmuz gibi Medicalparkta tüp bebeğe başlıyorum.
annemi kaybettim canım boşluktayım çok büyük

Transferimiz ayni gun canim ve benim de bugun idrarda negatifti.Benim zaten umudum yoktu.Pozitif herkes 6.gun gordu idrarda.Ben kendi adima negatifim diye dusunuorum.
Sen de mi erken gebelik testi yaptın canım ben de negatif görüyorum pozitif olursa mucize olur Allah'tan ☹️☹️☹️

Başın sağolsun canım.çok üzücü bir durum.yani söylenecek birşey bulamıyorum.Allah sizlere ve geri de kalan ailene uzun ömürler versin.rabbim mekanı cennet eylesin canım🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️tekrar başınız sağolsun
ALLAH RAZI OLSUN canım senden de annem için bir tane de olsa fatiha okur musunuz bugün 7. günü ölümünün ..

Sen de mi erken gebelik testi yaptın canım ben de negatif görüyorum pozitif olursa mucize olur Allah'tan ☹☹☹
Yok canim erken gebelik testi dil benimki.Normal gebelik testiydi.Sizde sorun neydi tup bebege baslamadaki.Bizde sorun yoktu beklemek istemedik ama tutmadi😶

Tabii ki canım.ben hergün namaz da kılıyorum.bebek isteyen herkese de dua ediyorum.rahmetli annen için de dua ve fatiha okuyacağım
ALLAH RAZI OLSUN canım ALLAH sevindirsin hepimizi inşallah hayırlısı ile sağlıcakla inşallah amin hayırlı sağlıklı evlatlarla seviniriz inşallah amin

ALLAH RAZI OLSUN canım ALLAH sevindirsin hepimizi inşallah hayırlısı ile sağlıcakla inşallah amin hayırlı sağlıklı evlatlarla seviniriz inşallah amin
Amin,amin,amin inşallah canım.eşime de söyledim o da hergün yatmadan önce dua ediyor.annem de namaz kılıyor ona da söyledim omda dua edecek.ben transfer olduğum için namaza mücbir sebeblerden dolayı ara vermek zorunda kaldım.ama yatmadan önce bende duamı edicem hergün ettiğim gibi.senin ve rahmetli anne için dua edicem.ismi rahmetli annenin ve senin ismini öğrenebilir miyim?ona göre duamı tam edeyim.

Canim doktorunun sana verdigi tarihte yaptir kan testini.Bu elindeki sonuc ne kadar bozsa da moralini kabul edelim ki nihai sonuc degil.Kan testi tarihinde mutlaka yaptirman gerekir.

Kızlar histereskopi sonrası ilk adetimi oldum. Kanamam o kadar yoğun ki çok şaşırdım. Yapışıklıktan dolayı adetim 1-2 gün oluyordu şimdi ise 3 gündür 25 ped tükettim neredeyse. Bu benim ilk histereskopi ameliyatım değil daha öncede olmuştum ama bu denli kanamayı en son gençlik çağımda görmüştüm sanırım. Aslında seviniyorum bu duruma ama çok da şaşkınım. Sanırım bu sefer rahimim düzeldi. Sizin regl yoğunluğunuz nasıl?
Merhabalar çok geçmiş olsun.
Yapışıklığınız ne derecede idi ve kaç ameliyatta sonuca ulaşabildiniz.Şu an ne durumdasınız acaba inşallah tekrarlamamıştır.

Transferi olup bnm gibi bekleyen arkdaslrm neler yapiyrsnz belirtileriniz varmi bnm ara ara kasik batmalrm adet oluckmism gibi sancm dışında bişey yok en geç test tarihi bnm sanırım burda 26 haziran 🙋‍♀️🤲🏽

Transferi olup bnm gibi bekleyen arkdaslrm neler yapiyrsnz belirtileriniz varmi bnm ara ara kasik batmalrm adet oluckmism gibi sancm dışında bişey yok en geç test tarihi bnm sanırım burda 26 haziran 🙋‍♀️🤲🏽
Bende hiç bir belirti yok opudan kalan ağrılarım da gitti çok şükür evde yürüyüş yapıp yatıyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin az kaldı yolu yarıladık 😊😊

Bende hiç bir belirti yok opudan kalan ağrılarım da gitti çok şükür evde yürüyüş yapıp yatıyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin az kaldı yolu yarıladık 😊😊
Bnde cikip arkadaşlarıma fln gidiyrm yuruyrm yatmiyrm yani sürekli sanki adet oluckmism gibi bazn oluyr😓

Bnde cikip arkadaşlarıma fln gidiyrm yuruyrm yatmiyrm yani sürekli sanki adet oluckmism gibi bazn oluyr😓
Ben kendi evime geldim perşembe günü Bi tek o gün çıktım evden aslında adet günün yaklaşıyorsa ondan da olur lekelenmen falan var mı hiç

Ben kendi evime geldim perşembe günü Bi tek o gün çıktım evden aslında adet günün yaklaşıyorsa ondan da olur lekelenmen falan var mı hiç
Adet günüme 5 gün var normalde hep düzenli olurum lekelnme vs.de yok ne bilim korkuyorum 1 hafta çabuk ve guzl geçti şu 1 hafta da geçse hemn keşke

Adet günüme 5 gün var normalde hep düzenli olurum lekelnme vs.de yok ne bilim korkuyorum 1 hafta çabuk ve guzl geçti şu 1 hafta da geçse hemn keşke
Korkma inşallah her şey yolunda olur bende düzenli olurum regl programı var bende sabah hatırlatma yapıyor regl gününe bir kaç gün kaldı diye inşallah bu son hatırlatman olur diyorum 🤣🤣

Back