• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

5. Gün embriyosu transfer olmuştu. Bugün 6. Gün erken gebelik testinde maalesef kocaman negatif çıktı... Olsa hayalet çizgi de olsa çıkardı değil mi kızlar mutlaka

Eklentiler

• IMG_20200619_185219.jpg
    IMG_20200619_185219.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 33
5. Gün embriyosu transfer olmuştu. Bugün 6. Gün erken gebelik testinde maalesef kocaman negatif çıktı... Olsa hayalet çizgi de olsa çıkardı değil mi kızlar mutlaka
Ümitsizliğe kapılma daha erken kanda bile 12. Günde çıkıyo bende hamileyken 8. Gün çıkmamıştı kanda çıkmıştı 12. Günde motelini bozma canım

Ümitsizliğe kapılma daha erken kanda bile 12. Günde çıkıyo bende hamileyken 8. Gün çıkmamıştı kanda çıkmıştı 12. Günde motelini bozma canım
Genelde herkes 6. Gün erken gebelik testinde görmüş☹️ moralimiz çok bozuldu eşimle yıkıldık resmen bu 3. Denemem ve dondurulmuslarim bitti çok üzülüyorum çok

Genelde herkes 6. Gün erken gebelik testinde görmüş☹ moralimiz çok bozuldu eşimle yıkıldık resmen bu 3. Denemem ve dondurulmuslarim bitti çok üzülüyorum çok
Erken karar verme üzme kendini banada opudan sonra döllenme olmamış dediler bugün arayıp döllendi dediler hayat belli olmaz canım

Yaaa sakın boyle dusunme 10. Gunden sonra net belli oluyor cok erken yapmışsın. Moralını bozup bebiş varsa ona da zarar verme

Neden böyle birşey yapıp canını sıkıyorsun kan 12 gün içinde belli oşan birşey.zaten sayılı gün evet brlki geçmiyot ama bu can sıkıcı olay karşısında da beynini negatif yani negatif enerjiyi tüm vücuduna yayıyorsun.yapmayın bekleyin arkadaşlar.ben de 10 gün hep yapardım artık karar aldım son ysptırdıklarımda böyle birşey yapmadım hep 12.nci gün kan verdim.arkadaşım bence erken yapmışsın ve boşa moralini bozmuşsun

Neden böyle birşey yapıp canını sıkıyorsun kan 12 gün içinde belli oşan birşey.zaten sayılı gün evet brlki geçmiyot ama bu can sıkıcı olay karşısında da beynini negatif yani negatif enerjiyi tüm vücuduna yayıyorsun.yapmayın bekleyin arkadaşlar.ben de 10 gün hep yapardım artık karar aldım son ysptırdıklarımda böyle birşey yapmadım hep 12.nci gün kan verdim.arkadaşım bence erken yapmışsın ve boşa moralini bozmuşsun
Zaten test günüm 9. Gün. Öyle tarih verdiler. Ben de 6. Gün az da olsa çıkar diye düşündüm 😔😔

Zaten test günüm 9. Gün. Öyle tarih verdiler. Ben de 6. Gün az da olsa çıkar diye düşündüm 😔😔
Valla brnim bu 9.ncu denemem oldu bende bekliyorum kanda herzaman 10 gün ama tam net 12 gün de belli olur.erken yapılan evdeki test yanılıtıcı ve moral bozucu olur.hani yapma rahat ol rahat bırak kendini sayılı gün.inşallah güzel sonuçlar alırız.ama moralin elbet bozulmuştur.neyse artık yapmışsın😂15.nde mi trasnfer oldun

Hayir dondurulmuş fark eder mi ki
taze embiriyoda bence zaten 11-12 gün beklemek gerek dondurulmuşta da en az 8-9 gün bence yani hemen olumsuz düşünmeyin kan tahlili benim için ben test bile yapmayıp direk kan tahlili yaptıracağım nasipse

Valla brnim bu 9.ncu denemem oldu bende bekliyorum kanda herzaman 10 gün ama tam net 12 gün de belli olur.erken yapılan evdeki test yanılıtıcı ve moral bozucu olur.hani yapma rahat ol rahat bırak kendini sayılı gün.inşallah güzel sonuçlar alırız.ama moralin elbet bozulmuştur.neyse artık yapmışsın😂15.nde mi trasnfer oldun
13 haziranda oldum. ☹️

taze embiriyoda bence zaten 11-12 gün beklemek gerek dondurulmuşta da en az 8-9 gün bence yani hemen olumsuz düşünmeyin kan tahlili benim için ben test bile yapmayıp direk kan tahlili yaptıracağım nasipse
Bı hayalet çizgi görsem rahatlardim ama dümdüz tek çizgi çıktı bu erken gebelik testleri ne kdra kadar gösteriyor acaba mesela kanda kaçsa en az gösterir bilmiyorum ki.

Bı hayalet çizgi görsem rahatlardim ama dümdüz tek çizgi çıktı bu erken gebelik testleri ne kdra kadar gösteriyor acaba mesela kanda kaçsa en az gösterir bilmiyorum ki.
tüp bebek normal bir gebelik olmuyor yani deper yavaş yavaş yükselmiyor herkes de bir bakarsın seninki bir anda yükselir bilinmez..test gününe kadar daha gebelik testi yapma direk gününde kan ver canım

Slm arkadaşlar hastaneden aradılar
Dün döllenme olmadı demişlerdi gece 3 tane embriyo oluşmuş sabah aradılar çıkmayan candan umut kesilmezmiş dün embriyo olmadı dediklerinde dünya başıma yıkılmıştı bunada şükür 🙏
Çok sevindim sizin için dün okuduğumda çok üzülmüştüm.Bişey yazamamıştım.İnşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur 🤲

Benim bundan sonraki ted bitti artık kapattım bu sayfayı ama Allahtan diliyorum bana nasip etmediği evlat sevgisini size ve isteyen herkese nasip eder belki benim hakkımda böylesi daha iyidir şer gördüğümüz şeyler bazen bizim için en hayırlısıdır bilemeyiz 😔
Çok geçmiş olsun. Aynı şeyi daha önce yaşayan birisi olarak duygularınızı tanıyorum anlıyorum. İlk tedavimizde bizimde embriyomuz oluşmadı. İkincisinde piezo denilen bir alet var. Elektirik ile aktive ediyorlar. Onu kullandılar. O tedavimizde 2 tane embriyomuz oluştu. Eğer devam etmek isterseniz bir araştırın derim. Bazı merkezler uyguluyorlar bu yöntemi döllenme sorununda. Umarım en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz🙏

Back