• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Kızlar bugün tup bebek için doktora gittim. 6 senedir sebepsiz infertilite dedi doktorlar. Kaç doktora gittim hatırlamıyorum. Ve bugün öğrendim ki PKO varmış şok oldum. Ultrasonda da gösterdi. 10 gün sonra tüp bebek için tedaviye başlıyacağız.
Tedaviniz hayırlı olsun. Banada 3 yıldır sebepsiz infertilite diyorlardı bu ay tedaviye başlamadan önce öğrendim pko olduğumu. Çok şaşırıyorum gerçekten daha önceki doktorlar neden anlayamadı. Ben gerçekten hiç bir sorun yok zannedip çok uzun yıllar doğal yoldan olmasını bekleyebilirdim😒

Arkadaşlar çarşamba günü opu yapıpmıştı dün döllenme olmadığını öğrendim malesef 5 yumurtadan1 tanesi bile embriyo olamamış çok üzgünüm 😔
Canim cok uzuldum.Sorun ne peki ne dio doktorlar dollenme olmamasina.Inan cok uzuldum.Yok mu acaba yapilabilicek bisey,bi ilac,bi care

Benim bundan sonraki ted bitti artık kapattım bu sayfayı ama Allahtan diliyorum bana nasip etmediği evlat sevgisini size ve isteyen herkese nasip eder belki benim hakkımda böylesi daha iyidir şer gördüğümüz şeyler bazen bizim için en hayırlısıdır bilemeyiz 😔

Arkadaşlar çarşamba günü opu yapıpmıştı dün döllenme olmadığını öğrendim malesef 5 yumurtadan1 tanesi bile embriyo olamamış çok üzgünüm 😔
Yaa canım ilk deneme miydi☹️☹️Doktor nasıl bir yorum yaptı?

Tedaviniz hayırlı olsun. Banada 3 yıldır sebepsiz infertilite diyorlardı bu ay tedaviye başlamadan önce öğrendim pko olduğumu. Çok şaşırıyorum gerçekten daha önceki doktorlar neden anlayamadı. Ben gerçekten hiç bir sorun yok zannedip çok uzun yıllar doğal yoldan olmasını bekleyebilirdim😒
Bende bekledim canım adet düzensizliği de yoktu hiç bende düzenli oluyorum. Herşey de bir hayır vardır. Bir sorunum var diye mutlu oldum resmen. Sen tedavinin hangi aşamasındasın? Doktorum bana bu tek sebep olmayabilir dedi çok uzun zaman geçtiği için

Bende aynı sorunu yaşayanlardanım. Adetim 1 gün bile gecikmez. Evlenmeden önceden beri dr kontrolüne gitmiştim. Pko yu gittiğim 4. Dr söyledi. Polip var diye çok dr dolaştım. Gittiğim 5. Dr onun polip olmadıgını hava kisti oldugunu ve çok önemsiz oldugunu söyledi nitekim rahim filmindede o dr un dediği gibi çıktı. 1 tüp bebek negatifim var. Dün 2. Transferimi oldum dualarınızı bekliyorum😊

Yok canım 7. Denemeydi
Geçmiş olsun. İnsan gerçekten çok üzülüyo. Siz bunu 7 kez yaşamışsınz. Allah yardımcınız olsun. Tedavinizi nerde yaptırdınız bilmiyorum ama labaratuar olarak iyi bi yer miydi? Burda ihtimal bile yok dedikleri bir sürü kişinin pozitif haberini okudum. İnşallah sizde onlardan biri olursunuz.

Yok canım 7. Denemeydi
canım rabbim sabır versin, inşallah birgün mucizene kavuşursun.
eş kaynaklı demişsin, benim eşimin de morfoloji ve ileri hareket sıfır. dna hasar testi yaptırdık, yüzde 40 çıktı. çok şüksek.
acaba eşindeki problem neydi

Bende bekledim canım adet düzensizliği de yoktu hiç bende düzenli oluyorum. Herşey de bir hayır vardır. Bir sorunum var diye mutlu oldum resmen. Sen tedavinin hangi aşamasındasın? Doktorum bana bu tek sebep olmayabilir dedi çok uzun zaman geçtiği için
Öyle tabi ki canım her şeyde bir hayır vardır hepimiz için. Rabbim en hayırlısı ne zamansa o zaman nasip etsin derim hep. Ben şu an gonalf iğneleri oluyorum 6. Günüm. Opu yapıp 1 ay bekleyecek doktor. Temmuz da transfer yapacağız inşallah. Sen hangi aşamadasın?

Bende aynı sorunu yaşayanlardanım. Adetim 1 gün bile gecikmez. Evlenmeden önceden beri dr kontrolüne gitmiştim. Pko yu gittiğim 4. Dr söyledi. Polip var diye çok dr dolaştım. Gittiğim 5. Dr onun polip olmadıgını hava kisti oldugunu ve çok önemsiz oldugunu söyledi nitekim rahim filmindede o dr un dediği gibi çıktı. 1 tüp bebek negatifim var. Dün 2. Transferimi oldum dualarınızı bekliyorum😊
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuştursun inşallah. Her şey yolunda gitsin. Benim adetlerimde döküntü yok ama hormonlarımda yükseklik çöktü ve sivilce, tüylenme problemlerim var.

😔 Çok zor ne söylesek seni tam olarak anlayamayız ama bize gelen her şey Rabbim den. Bu son diye düşünmeyin inşallah dualarınız kabul olur en kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz.

canım rabbim sabır versin, inşallah birgün mucizene kavuşursun.
eş kaynaklı demişsin, benim eşimin de morfoloji ve ileri hareket sıfır. dna hasar testi yaptırdık, yüzde 40 çıktı. çok şüksek.
acaba eşindeki problem neydi
Benim eşimde de morfoloji sıkıntıydı dna hasarına baktırdık yüzde 12 çıktı

TSE ile sperm alınıp yapılsa acaba farklı sonuç olur mu? Boğazım düğüm oluyor böyle haberler alınca :(

Slm arkadaşlar hastaneden aradılar
Dün döllenme olmadı demişlerdi gece 3 tane embriyo oluşmuş sabah aradılar çıkmayan candan umut kesilmezmiş dün embriyo olmadı dediklerinde dünya başıma yıkılmıştı bunada şükür 🙏
Hadi bakalım inşallah güzel güzel döllenip bölünsünler size sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar🙏

Slm arkadaşlar hastaneden aradılar
Dün döllenme olmadı demişlerdi gece 3 tane embriyo oluşmuş sabah aradılar çıkmayan candan umut kesilmezmiş dün embriyo olmadı dediklerinde dünya başıma yıkılmıştı bunada şükür 🙏
ay süpermiş çok sevindim diğer mesajları okuyunca ne yazıcam diyordum ama bu harika Allahtan ümit kesilmez çok doğruymuş demek ki Rabbim ol derse oluyormuş şükürrrr :dua: :dua: :KK200:

Back