• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Korkma hiç benim bi yumurtalık rahmin arkasına gizlenmişti gelişememiş demişti doktor, diğerinden alırız muhtemelen kalıteli yumurtaları demişti. Tüm kaliteli yumurtalar o beslenememiş rahmin arkasında kalmış dediği yumurtalıktan toplandı. Hem de 8 tane. 7si döllendi donduruldu. 15inde de transferim gerçekleşti sonucu bekliyoeuö. Diyeceğim o ki hiiç belli olmuyor laboratuvara gidince anlaşılıyor asıl ne olduğı
Yaa insallah kuzum hayırlısıyla doktor da şaşırdı ben de yani canım sıkıldı insallah hayırlısıyla güzel embriyolar olur bana bebek olur 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Jel kullanan arkadaşlar jel sevmiyorsanız iğne isteseydiniz keşke ben doktora jelle uğraşmak istemediğimi söyledim o da istersem jel yerine progestron iğne vuruluyorum göbekten aynı şey dedi iğne biraz daha pahalı sadece daha rahat yapıyorum bitiyo
Bana hem jel hem kalçadan iğne verdi. Eğer bebek oluşursa 3 ay devam edilecekmis belki kalçadan hastaneye gidip gelmek zorlarsa göbekten olana geçerim diye düşünüyorum

Kızlar merhaba bende demin çatlatma iğnemi vurdum cuma günü yumurta toplama olacak kısmetse Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben cok rahat davraniorum kizlar.Doktorum da keza oyleydi.Yukari uzanma,dus alma,yurume boyle kisitlamalar benim de mantigima aykiri acikcasi.Embriyonun dogal yolla rahimde olmasindan hicbi farki olmadigini doktorum da soyledi o yuzden takinti degilim bu konuya.Ama muthis umutsuzum.Ilk denemem,hic bi sorunumuz yok.Sadece beklemek istemedigimiz icin tup yaptik.Ama ben daha sonucum cikmadan 2.denemenin planlarina basladim.
Ay ben misin acaba sen al bendende o kadar ya umutsuzluktan ölcem zaten daha öncede konuşmuştuk ilk denemem çift embriyo koyuldu

Ay ben misin acaba sen al bendende o kadar ya umutsuzluktan ölcem zaten daha öncede konuşmuştuk ilk denemem çift embriyo koyuldu
Wala ben de sende kendimi buluyorum kuşum.Sıkıntidan kendimi alisverise vurdum.Surekli internetten alisveris yapiyorum kafam dagilio alisveris yaparken😂😂24 u test tarihim.Umutsuz,umutsuz bekliyorum.Sen neler yapiosun test tarihin ne zaman kuşum?

Wala ben de sende kendimi buluyorum kuşum.Sıkıntidan kendimi alisverise vurdum.Surekli internetten alisveris yapiyorum kafam dagilio alisveris yaparken😂😂24 u test tarihim.Umutsuz,umutsuz bekliyorum.Sen neler yapiosun test tarihin ne zaman kuşum?
Kuzucum benimde 22 si test tarihim normalde çalışıyorum hemşireyim bide ben 🙈 10 gündür rapoyluydum bi 10 gün daha evde olucam raporlu şekilde ay evde gündüz tvdeki tüm dizileri izliyorum ha boyna bişeyler yiyorum 😞 akşam eşim işten gelince sahile filan iniyoruz yürümek amaçlı insanlara yaklaşmadan tabi umutsuz bi şekilde sonuç gelsin istiyorum

En iyisi canım bide kalçadan olunca daha çok yakıyo sanki ya
Eğer alışabilirsem bu kalçadan devam edeceğim yarın ilk defa vurulacağım bakayım ne kadar can yakıyor 😄 ona göre kararımı veririm 😊 fakat maliyeti çok fazla göbekten olanın. O aklıma takılıyor.

Ben daha 1. Transfer yapılmadan 2. Tup bebeği nerede yaptirsam diye araştırıyorum. Nasıl bir ruh halindeyim düşünün artik

Ben daha 1. Transfer yapılmadan 2. Tup bebeği nerede yaptirsam diye araştırıyorum. Nasıl bir ruh halindeyim düşünün artik
Ben de bu belli olmadan 2.nin planlarini yapmaya basladim.Ustelik donmuslarim var Bahceci de ama baska yerde denicem diye tutturdum.Kafam piril piril😂😂😂

Eşimle sürekli tartışıyoruz en sonunda bana psikologla görüşmen lazım dedi.
Daha az once esimle kahve icioduk.Bu tutmadi ben 2.tedaviyi baska yerde denicem dedim 😂😂😂Adam daha 5.gun dolmadi ne biliosun tutmadigini dedi.Ben bilirim dedim 2.tedaviyi baska yerde olucam dedim.Nasil yani burda bi suru donmus var onlar nolcak dedi.Kalsinlar ne var sanki sonra istersek yine deneriz donmuslari da dedim.Sen iyice kafayi yedin bu kadar guzel,bu kadar akilli,bu kadar okumus biriyle evlendim ve cok asigim ama utaniyorum bu hallerinden artik yeter dedi😑😑bi sorun yokken tup bebek diye tutturdun tamam dedim ama sen sapittin iyice dedi.Adam beni deli sanio sanirim artik😁😁😁

Kızlar bugün tup bebek için doktora gittim. 6 senedir sebepsiz infertilite dedi doktorlar. Kaç doktora gittim hatırlamıyorum. Ve bugün öğrendim ki PKO varmış şok oldum. Ultrasonda da gösterdi. 10 gün sonra tüp bebek için tedaviye başlıyacağız.

Kızlar bugün tup bebek için doktora gittim. 6 senedir sebepsiz infertilite dedi doktorlar. Kaç doktora gittim hatırlamıyorum. Ve bugün öğrendim ki PKO varmış şok oldum. Ultrasonda da gösterdi. 10 gün sonra tüp bebek için tedaviye başlıyacağız.
Hayırlı olsun

Back