Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Araştırdık tabi ki sen sıvı birikiminden bahsediyorsun embriyoyu eritiyor ama benim ki onla alakalı bir tıkanıklık değilmiş. Tüp aldırmak da o kadar kolay bir karar değil bana doktorum gerek yok dedi . Ki bu 3. Doktorum az araştırmadım . Hatta doktorum laparoskopi ve histeroskopi alanında yurt dışında uzmanlık yapmış ona para verip %30 luk açılma riskine boşa vereceğine tüp bebeği yaptır ilerde istersen yine laparoskopi ve histeroskopi yaptırırsın dedi bize de mantıklı geldi .

Benim patlama derecesinseydi aldırmaktı karar ama rahimle ilişkisini dikişle de kesiliyor.aslında en iyisi tabii ki dikiş atılması tüplerin rahimle olan bağlantısına ama durum bemim gibi patlama dereceaine geldiyse defekte olduysa aldırmak.içini ferah tut ama bu durumlarsan geçtiğim için yazayım istedim sana da.

En güzelini yapıyorlar valla istanbuldada öyle doktor var direk tercihim o olucak zamanı gelince çünkü tek olunca riskli tabi allahın işi çift olsada tutmayan tutmuyor zamanı gelmedikçe ama yinede çift transfer iyidir

Tıkanıklık var ve bu hsg de pek görülmez.histereskopi de görünün açıkca fiyatı 3 bin 4.000 tl.şimdi ilaçlara para vereceksin ve ben bu yoldan geçtiö çöpe gitti onca param.ve zaman.şimdi tüp bebeğe 8.bin tl vereceksin.e ilaçlar da tutsa 5.000 tl.yani yerinde olsam ben 4.000 tl verirdim.zaten laproskopi baktı içer de bir sorun varsa o zaman laproskopi ile alttan göbekten girilip bakılır.tabii sonuçta araştırmışsın.bunun kararını sen ve eşin verecek.rabbim yanımızd olsun.herkes en kısa zaman da bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.

çok teşekkür ederim tabi ki birbirimize yardımcı olmak adına burdayız zaten :) Kader kısmet ümitlenmeyelim ama karamsar da olmayalım .Bakalım inşallah hepimizin bu mücadalesi mutlu sonla biter

çok teşekkür ederim tabi ki birbirimize yardımcı olmak adına burdayız zaten :) Kader kısmet ümitlenmeyelim ama karamsar da olmayalım .Bakalım inşallah hepimizin bu mücadalesi mutlu sonla biter
İnan ben istenmeyen herşeyi yaşadım.rahmim o kadar düzgündü ki.bir prof.beni ne hallere getirdi.ama pes etmedim.hep üstüne gittim.ben hani bana yapılan yanlışları gördükçe bilgilendirmek istedim yaşadıklarımı

doğru valla garanticilik her zaman iyidir . zaten o para her türlü gidiyor bari çift olsun bizim olsun gerçi eşim biraz korkuyor ikiz olursa ne yaparız diye masraf ikiye katlanır diye ama hiç kusura bakmasın valla eziyeti biz çekiyoruz zaten

işte umut taciri doktorlar maalesef ki her yerde var .Ama ben o sıvı birikme olayını duyduğum için 3 doktora birden göstermiştim dediğim gibi , olmadığını duyunca başladım tüp bebeğe yoksa ameliyat olacaktım

Selam kızlar, bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Haziranda inş. Daha önce 1 hamileliğim oldu ama. 21. Haftada kaybettim maalesef. Şimdi bir kaç aydır deniyoruz ama olmuyor. Daha öncesinde 1.5 sene uğraşlarla olmuştu zaten. Gerçi karar verdik ama nasıl nerden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum :)

Bide kendi içlerinde bölünüp üçüz olması da var aman eşine deme hiç kabul etmez bu sefer ben ilk devlette denedim işte o kadar umut masraf boşa gitti negatif

Merhaba kızlar benim de 1 aşılama tüp bebek oda kimyasalla sonuçlandı bende haziranda başlıycam umarım gerek kalmaz hamile kalirim

Bide kendi içlerinde bölünüp üçüz olması da var aman eşine deme hiç kabul etmez bu sefer ben ilk devlette denedim işte o kadar umut masraf boşa gitti negatif

sen onun hesaplamalarını bir görsen yapıyor zaten ,yok o iki embriyo 4 e bölünürse ,ya o 4 e bölündükten sonra 8 e bölünürse diye diye kafayı tırlattı , 8 e nasıl böldüyse ben şok peki birdaha denemeyi düşünüyor musun ? bir de siz de sorun ne özel değilse ?

Sen de hoşgeldin .inan ben de ilk başta senin gibiydim ama olup gidiyor bir şekilde ,iyi bir doktor bul gerisini Allah a bırak

Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum. Haziranda ki normallesme sürecinde gittiğim hastane tedavilerine yeniden başlayacak.

Öncelikle iyi bir merkez ve doktora karar vermelisiniz ki bence en zor kararlardan biri bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…