Ben de cumartesi aksami adet oldum canim.Doktoruma sordum carsamba gel dedi adetimin 5.gunu.Sen de bi sor istersen.Kızlar adet olmak üzereyim. Yarın gelir diye bekliyordum. Ama hafif pembelik geldi bile. Transfer hazırlıklarına 2. Gun mu başlaniyordu?? Lütfen 3.gun başlanıyor olsundoktorum çarşamba günü çalışıyor yoksa 1 ay daha mi ertelenecek????
Şu an memorialdeyimBen de yaptırdım doktor çok önemli değil bu pıhtılaşma demişti . Bizim genetik testlerimiz de temiz Büyük ihtimalle Bebeğin kromozomlarında sıkıntı vardı dediler
Benim gittiğim merkezde 2. Gün gelin diyorlar ama daha önce gittiğim yerlerde 2. Ya da 3. Gün demişlerdi . Bir de adet olma saatine de bakıyorlar 4 Ten sonra olursan adetin birinci günü Olarak ertesi günü Kabul ediyorlarKızlar adet olmak üzereyim. Yarın gelir diye bekliyordum. Ama hafif pembelik geldi bile. Transfer hazırlıklarına 2. Gun mu başlaniyordu?? Lütfen 3.gun başlanıyor olsundoktorum çarşamba günü çalışıyor yoksa 1 ay daha mi ertelenecek????
Aradım şimdi doktorumu. Çarşamba sabah e2 baktiricam ve ilaca başlayacağız. Aynı gün başlıyoruz sizinle. Hadi hayırlısı olsun hakkımızdaBen de cumartesi aksami adet oldum canim.Doktoruma sordum carsamba gel dedi adetimin 5.gunu.Sen de bi sor istersen.
Aradım cnm çarşamba başlıyoruz. Cok heyecanlandım. Hayırlısı olsunBenim gittiğim merkezde 2. Gün gelin diyorlar ama daha önce gittiğim yerlerde 2. Ya da 3. Gün demişlerdi . Bir de adet olma saatine de bakıyorlar 4 Ten sonra olursan adetin birinci günü Olarak ertesi günü Kabul ediyorlar
Merhaba, Çok zor zamanlardan geçmişsiniz ve asla vazgecmemissiniz. Bu sabrinizn mukafati inşallah bu denemenizde bebeginize kavusursunuz. Bunlar bizim sinavimiz ve Allahin izniyle hepimiz yavrularimiza kavusacak ve bu yasadiklarimizi unutacagiz bebeklerimiz sayesinde.Bakalım bende 8.nci denemem.bir sürü saçma sapan doktor tedavileri yüzünden...çok uğraştım histereskopi.laproskopi kaç kere yaptırdım unuttum.dondurulmuş embriyoları haziran ayında duvsr kalınlaşırsa istrdiğimiz seviyeye gelirse 7 mm üstünde olması gerekiyor brnim için.antalya memorial murat özekinciye gidiyorum.açıkca her türlü basiretsizlik beni buldu.uzun uzadıya yazmak istemedim.yapışıklıktan tut,kürtaj da yapılan hataya tut tüplerin içine giren sıvı ve hidrosalpenxten tut.bir sürü sıkıntı yaşadım.ama bu sefer uzun süreden sonra 4 yıl oldu gebelik yaşadım.bu sefer murat hoca sayesinde tutturacağım...haziran benim ayım olacak
Ben de arada aklıma geldikçe kendi kendime soruyordum: benim gibi olumsuzluk yaşayan var mıdır? diye. Varmış demek ki. Umarım bu tedavimiz son olur ve biz de mutlu sonu görürüz. Ben de Memorial'de tedavi görüyorum. Antalya değil tabii. Benim tedavim temmuzda başlayacak.Bakalım bende 8.nci denemem.bir sürü saçma sapan doktor tedavileri yüzünden...çok uğraştım histereskopi.laproskopi kaç kere yaptırdım unuttum.dondurulmuş embriyoları haziran ayında duvsr kalınlaşırsa istrdiğimiz seviyeye gelirse 7 mm üstünde olması gerekiyor brnim için.antalya memorial murat özekinciye gidiyorum.açıkca her türlü basiretsizlik beni buldu.uzun uzadıya yazmak istemedim.yapışıklıktan tut,kürtaj da yapılan hataya tut tüplerin içine giren sıvı ve hidrosalpenxten tut.bir sürü sıkıntı yaşadım.ama bu sefer uzun süreden sonra 4 yıl oldu gebelik yaşadım.bu sefer murat hoca sayesinde tutturacağım...haziran benim ayım olacak
Merhaba bende 5 yıllık evliyim 2 asılama oldu tüp bebek transfer aşamasındayım. Korona dan ötürü transfer durdu malum. Bende ünüversite h. Tedavi görüyorum. özeller açıldı ama devlet hastaneleri hasta alıyormu Bi bilginiz varmı. Yas sırasına göre alınıyor diye söyledilerMerhaba arkadaşlar...
8 yıllık evliyim yaklaşık hiç hamile kalmadım..
4 kez klomen tedavisi rahim filmi histeroskopi 2 aşılamam 1 tüp bebek tedavim var yaş 35 ..
birbirimize destek olalım şuan doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum..
Ondokuz mayıs ünv sinde Davut güvenin hastasıyım..
Burada inşallah hamişlik haberlerimizi de duyurur doğum heyecanlarımızı da paylaşırız inşallah amin..
sizin doktorlarınız nasıl ilerliyor paylaşalım bilgilerimizi..
Ben geçen ay devlet hastanesine gittim tamamen kapalıydı haziranda kademeli olarak alıcaz demişlerdi. Bende regli oldum fsh den dolayı kan vermeye gidicem yarın gene sorarım tam ne zaman açıldığını aşağı yukarı hepsi aynıdır devletlerinHanımlar iyi bayramlar bende transfer olmayı bekliyorum ilk denemem. Üniversite de tedavi görüyorum. Korona dan malum kapandı heryer özeller açtı. Devlet açtımı Bi bilginiz varmı. Bir kez aradım yaşı geçenleri alıyoruz demişti. Şuan durum nedir bilmiyorum gitmeden tlf düzgün bilgi vermiyorlar. Bilgisi olan varmı benim gibi devlette tedavi gören. Allah herkesin gönlüne göre versin duam hepinize
Sende ki sorunlar ne canım.merak ettim ne uygulandı.neler yapıldı ?Ben de arada aklıma geldikçe kendi kendime soruyordum: benim gibi olumsuzluk yaşayan var mıdır? diye. Varmış demek ki. Umarım bu tedavimiz son olur ve biz de mutlu sonu görürüz. Ben de Memorial'de tedavi görüyorum. Antalya değil tabii. Benim tedavim temmuzda başlayacak.
Hayırlısı olsun inşallah çift kutlama yaparsınızMerhaba Arkadaşlar ,ben de aranıza yeni katıldım 28 yaşındayım 10 aylık evliyim, ilk 6 ay çocuk olmayınca şüphelenip doktora gittik hafif pko var denildi 3 ay boyunca femera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama yine olmadı ,hsg çekildi ve sonuç iki tüpüm de tıkalı çıktı ,tüp bebekten başka şansım olmadığını söylediler yıkıldım ama pes etmedim ,bu ay başladım tüp bebeğe 1 hafta önce 26 tane yumoş toplandı 11 i döllenebilmiş, 4.cü güne kadar 11 devam etti ama 5. Güne 6 embriyo geldi çok şükür donduruldu . Diğerleri dondurulmaya müsait değilmiş .temmuz da 2 embriyo transferim olacak . Evlendiğimiz aya denk geliyor ,İnşallah Rabbim herkesin kucağına meleklerini almayı nasip etsin. Allah ım kimsenin kucağını boş koymasın
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için geçerli olsun bu dualar . Çift transferin sebebini pek bilmiyorum Gaziantep burda ki özel klinik doktorları genelde risk almayı sevmiyorlar galiba o yüzden çift yapıyorlar ki bu beni bayağı mutlu etti açıkçası ama çift ya da tek Allah ol derse tek embriyodan bile ikiz kalanları duydum ben :)Hayırlısı olsun inşallah çift kutlama yaparsınızşey sorucam neden çift transfer ve hangi doktor istanbul mu ?
İnşallah ilk sizin haberinizle zincirleme oluşur ve hepimiz pozitif haberi alırızHerkese merhaba. Benimde yaş 28. Hiç hamilelik oluşmadı.sorun pko. Diğer bütün tahliller iyi çıktı şükür.2 yıldır korunmuyoruz. 1 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördük. Dondurulmuş embriyomuzu koydurcaz bu ay inşallah. Haftaya adetle başlıcaz tedaviye. Pozitif haberlerimizi paylaşırız inşallah sırayla.
Hidrosaloenx varsa tutmaz canım.bunu iyi araştır.rahim kalınlığın da en az benim düşüncem 7mm üstü olmalı 9 unda üstü olmamalı.en üat sınır 9.ayrıca ben yerinde olsam tüpleri aldırır.ve bir kere histereskopi ve laproakopi yaptırırdım.bu histeresjopi ve laproskopi iyi bir merkez ve doktor tarafından yapılmalı.ankara da recai pabuçcu bu konu da çok başarılı.timur gürgan histereskopi ve laproskopi de iyi hocalar.yani hepsi yapıyor tabii ki.bu işin en iyileri istanbul ankara da.benimle aynı sorundasın.ben 4 kere boşa giden para ve zamana...sonra öğrendim.boşuna tedavi yapıldı.zor ama yılmadım.ama çok iyi araştır derim.o hidrosalpenx tüpte su varsa ben sana şunu söyleyim trasnfer de o su embeiyoyu itecek ve tutmayacak.ven biraz acık konuştum yanlıl anlama beni.ama bunlar da gerçekler.şayet yapışıklık da varsa yutmayı engeller.Merhaba Arkadaşlar ,ben de aranıza yeni katıldım 28 yaşındayım 10 aylık evliyim, ilk 6 ay çocuk olmayınca şüphelenip doktora gittik hafif pko var denildi 3 ay boyunca femera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ama yine olmadı ,hsg çekildi ve sonuç iki tüpüm de tıkalı çıktı ,tüp bebekten başka şansım olmadığını söylediler yıkıldım ama pes etmedim ,bu ay başladım tüp bebeğe 1 hafta önce 26 tane yumoş toplandı 11 i döllenebilmiş, 4.cü güne kadar 11 devam etti ama 5. Güne 6 embriyo geldi çok şükür donduruldu . Diğerleri dondurulmaya müsait değilmiş .temmuz da 2 embriyo transferim olacak . Evlendiğimiz aya denk geliyor ,İnşallah Rabbim herkesin kucağına meleklerini almayı nasip etsin. Allah ım kimsenin kucağını boş koymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?