- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
Sormuş muydum hatırlayamadım kuzum Antalya Memorial mi ben de oradayım :)Şu an memorialdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormuş muydum hatırlayamadım kuzum Antalya Memorial mi ben de oradayım :)Şu an memorialdeyim
Araştırdık tabi ki sen sıvı birikiminden bahsediyorsun embriyoyu eritiyor ama benim ki onla alakalı bir tıkanıklık değilmiş. Tüp aldırmak da o kadar kolay bir karar değil bana doktorum gerek yok dedi . Ki bu 3. Doktorum az araştırmadım . Hatta doktorum laparoskopi ve histeroskopi alanında yurt dışında uzmanlık yapmış ona para verip %30 luk açılma riskine boşa vereceğine tüp bebeği yaptır ilerde istersen yine laparoskopi ve histeroskopi yaptırırsın dedi bize de mantıklı geldi .Hidrosaloenx varsa tutmaz canım.bunu iyi araştır.rahim kalınlığın da en az benim düşüncem 7mm üstü olmalı 9 unda üstü olmamalı.en üat sınır 9.ayrıca ben yerinde olsam tüpleri aldırır.ve bir kere histereskopi ve laproakopi yaptırırdım.bu histeresjopi ve laproskopi iyi bir merkez ve doktor tarafından yapılmalı.ankara da recai pabuçcu bu konu da çok başarılı.timur gürgan histereskopi ve laproskopi de iyi hocalar.yani hepsi yapıyor tabii ki.bu işin en iyileri istanbul ankara da.benimle aynı sorundasın.ben 4 kere boşa giden para ve zamana...sonra öğrendim.boşuna tedavi yapıldı.zor ama yılmadım.ama çok iyi araştır derim.o hidrosalpenx tüpte su varsa ben sana şunu söyleyim trasnfer de o su embeiyoyu itecek ve tutmayacak.ven biraz acık konuştum yanlıl anlama beni.ama bunlar da gerçekler.şayet yapışıklık da varsa yutmayı engeller.
Benim patlama derecesinseydi aldırmaktı karar ama rahimle ilişkisini dikişle de kesiliyor.aslında en iyisi tabii ki dikiş atılması tüplerin rahimle olan bağlantısına ama durum bemim gibi patlama dereceaine geldiyse defekte olduysa aldırmak.içini ferah tut ama bu durumlarsan geçtiğim için yazayım istedim sana da.Araştırdık tabi ki sen sıvı birikiminden bahsediyorsun embriyoyu eritiyor ama benim ki onla alakalı bir tıkanıklık değilmiş. Tüp aldırmak da o kadar kolay bir karar değil bana doktorum gerek yok dedi . Ki bu 3. Doktorum az araştırmadım . Hatta doktorum laparoskopi ve histeroskopi alanında yurt dışında uzmanlık yapmış ona para verip %30 luk açılma riskine boşa vereceğine tüp bebeği yaptır ilerde istersen yine laparoskopi ve histeroskopi yaptırırsın dedi bize de mantıklı geldi .
En güzelini yapıyorlar valla istanbuldada öyle doktor var direk tercihim o olucak zamanı gelince çünkü tek olunca riskli tabi allahın işi çift olsada tutmayan tutmuyor zamanı gelmedikçe ama yinede çift transfer iyidirÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz için geçerli olsun bu dualar . Çift transferin sebebini pek bilmiyorum Gaziantep burda ki özel klinik doktorları genelde risk almayı sevmiyorlar galiba o yüzden çift yapıyorlar ki bu beni bayağı mutlu etti açıkçası ama çift ya da tek Allah ol derse tek embriyodan bile ikiz kalanları duydum ben :)
Tıkanıklık var ve bu hsg de pek görülmez.histereskopi de görünün açıkca fiyatı 3 bin 4.000 tl.şimdi ilaçlara para vereceksin ve ben bu yoldan geçtiö çöpe gitti onca param.ve zaman.şimdi tüp bebeğe 8.bin tl vereceksin.e ilaçlar da tutsa 5.000 tl.yani yerinde olsam ben 4.000 tl verirdim.zaten laproskopi baktı içer de bir sorun varsa o zaman laproskopi ile alttan göbekten girilip bakılır.tabii sonuçta araştırmışsın.bunun kararını sen ve eşin verecek.rabbim yanımızd olsun.herkes en kısa zaman da bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.Araştırdık tabi ki sen sıvı birikiminden bahsediyorsun embriyoyu eritiyor ama benim ki onla alakalı bir tıkanıklık değilmiş. Tüp aldırmak da o kadar kolay bir karar değil bana doktorum gerek yok dedi . Ki bu 3. Doktorum az araştırmadım . Hatta doktorum laparoskopi ve histeroskopi alanında yurt dışında uzmanlık yapmış ona para verip %30 luk açılma riskine boşa vereceğine tüp bebeği yaptır ilerde istersen yine laparoskopi ve histeroskopi yaptırırsın dedi bize de mantıklı geldi .
çok teşekkür ederim tabi ki birbirimize yardımcı olmak adına burdayız zaten :) Kader kısmet ümitlenmeyelim ama karamsar da olmayalım .Bakalım inşallah hepimizin bu mücadalesi mutlu sonla biterBenim patlama derecesinseydi aldırmaktı karar ama rahimle ilişkisini dikişle de kesiliyor.aslında en iyisi tabii ki dikiş atılması tüplerin rahimle olan bağlantısına ama durum bemim gibi patlama dereceaine geldiyse defekte olduysa aldırmak.içini ferah tut ama bu durumlarsan geçtiğim için yazayım istedim sana da.
İnan ben istenmeyen herşeyi yaşadım.rahmim o kadar düzgündü ki.bir prof.beni ne hallere getirdi.ama pes etmedim.hep üstüne gittim.ben hani bana yapılan yanlışları gördükçe bilgilendirmek istedim yaşadıklarımıçok teşekkür ederim tabi ki birbirimize yardımcı olmak adına burdayız zaten :) Kader kısmet ümitlenmeyelim ama karamsar da olmayalım .Bakalım inşallah hepimizin bu mücadalesi mutlu sonla biter
doğru valla garanticilik her zaman iyidir . zaten o para her türlü gidiyor bari çift olsun bizim olsun gerçi eşim biraz korkuyor ikiz olursa ne yaparız diye masraf ikiye katlanır diye ama hiç kusura bakmasın valla eziyeti biz çekiyoruz zatenEn güzelini yapıyorlar valla istanbuldada öyle doktor var direk tercihim o olucak zamanı gelince çünkü tek olunca riskli tabi allahın işi çift olsada tutmayan tutmuyor zamanı gelmedikçe ama yinede çift transfer iyidir
işte umut taciri doktorlar maalesef ki her yerde var .Ama ben o sıvı birikme olayını duyduğum için 3 doktora birden göstermiştim dediğim gibi , olmadığını duyunca başladım tüp bebeğe yoksa ameliyat olacaktımİnan ben istenmeyen herşeyi yaşadım.rahmim o kadar düzgündü ki.bir prof.beni ne hallere getirdi.ama pes etmedim.hep üstüne gittim.ben hani bana yapılan yanlışları gördükçe bilgilendirmek istedim yaşadıklarımı
Bide kendi içlerinde bölünüp üçüz olması da var aman eşine deme hiç kabul etmez bu sefer ben ilk devlette denedim işte o kadar umut masraf boşa gitti negatifdoğru valla garanticilik her zaman iyidir . zaten o para her türlü gidiyor bari çift olsun bizim olsun gerçi eşim biraz korkuyor ikiz olursa ne yaparız diye masraf ikiye katlanır diye ama hiç kusura bakmasın valla eziyeti biz çekiyoruz zaten
Bide kendi içlerinde bölünüp üçüz olması da var aman eşine deme hiç kabul etmez bu sefer ben ilk devlette denedim işte o kadar umut masraf boşa gitti negatif
merhaba liyam inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar benim de 1 aşılama tüp bebek oda kimyasalla sonuçlandı bende haziranda başlıycam umarım gerek kalmaz hamile kalirim
Sen de hoşgeldin .inan ben de ilk başta senin gibiydim ama olup gidiyor bir şekilde ,iyi bir doktor bul gerisini Allah a bırakSelam kızlar, bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Haziranda inş. Daha önce 1 hamileliğim oldu ama. 21. Haftada kaybettim maalesef. Şimdi bir kaç aydır deniyoruz ama olmuyor. Daha öncesinde 1.5 sene uğraşlarla olmuştu zaten. Gerçi karar verdik ama nasıl nerden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum :)
Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyorum. Haziranda ki normallesme sürecinde gittiğim hastane tedavilerine yeniden başlayacak.Hanımlar iyi bayramlar bende transfer olmayı bekliyorum ilk denemem. Üniversite de tedavi görüyorum. Korona dan malum kapandı heryer özeller açtı. Devlet açtımı Bi bilginiz varmı. Bir kez aradım yaşı geçenleri alıyoruz demişti. Şuan durum nedir bilmiyorum gitmeden tlf düzgün bilgi vermiyorlar. Bilgisi olan varmı benim gibi devlette tedavi gören. Allah herkesin gönlüne göre versin duam hepinize
Hayır canım Şişli memorialSormuş muydum hatırlayamadım kuzum Antalya Memorial mi ben de oradayım :)
Öncelikle iyi bir merkez ve doktora karar vermelisiniz ki bence en zor kararlardan biri buSelam kızlar, bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Haziranda inş. Daha önce 1 hamileliğim oldu ama. 21. Haftada kaybettim maalesef. Şimdi bir kaç aydır deniyoruz ama olmuyor. Daha öncesinde 1.5 sene uğraşlarla olmuştu zaten. Gerçi karar verdik ama nasıl nerden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum :)