Öncelikle iyi bir merkez ve doktora karar vermelisiniz ki bence en zor kararlardan biri bu
Selam, ben de 7 aylık evliyim 35 yaşımdayım biz hiç korunmadık ama gebe kalamadım. Doktor sadece hormonlara ve yumurtalık rezervlerime baktı sorun olmadığını söyledi tedavi istedim hiç bir şey yapmadı. Tedavi edecek rahatsızlığın yok ki dedi. Bu tarz durumda ne yapmam gerekiyor. Yani sizin bu duruma kim karar verdi rahim filmi ve klomen, aşılama vs neye göre yapılıyor? Siz bana ne tavsiye edersiniz? Bir de düzenli adet görürken bu ay görmedim sadece peçeteye silince geliyor 2 gündür ama yok iç çamaşırıma galan gelmiyor. Malum durumlardan dolayı gitmedim de test yapmaya artık korkmaya başladım erken menopoz falan olmasın aman hiç anne olmadanMerhabalar
Hayırlı olsun konunuz
Ben 5 yıllık evliyim, 31 yasindayim.
Henüz hiç hamilelik olusmadi. Benim de bu süreçte rahim filmi, klomen tedavisi, 1 aşılamam var. 2 tane de beni bekleyen donmus embriyom var. Subatta donduruldular. Pandemiden dolayı transfer için bekliyorlar. Inşallah bayram sonrası ilk regl ile sürece başlarız diye umut ediyoruz.
Benim doktorum da ibrahim esinler. Ankaradaym
Sureci olabildiğince doğal sürdürmeye çalışıyor.
Inşallah biz de en yakin zamanda hayirli haberlerimiz aliriz. Cok özledik bence evlatlarımız da bizleri özlemiştir hayırlı haberlerimiz eli kulagindadir ❤❤❤
Hahaa süpermiş ama o kadarı olmaz yani dimi olmamalı yoksa düşünemiyorum bizlerisen onun hesaplamalarını bir görsen yapıyor zaten ,yok o iki embriyo 4 e bölünürse ,ya o 4 e bölündükten sonra 8 e bölünürse diye diye kafayı tırlattı , 8 e nasıl böldüyse ben şokpeki birdaha denemeyi düşünüyor musun ? bir de siz de sorun ne özel değilse ?
Meraba erken menopoz hastası olarak fsh değeriniz nedir ona göree hastalığınız çıkar. Peki eşinize test yapıldı mı belki sizde bişey yok ama eşinizde olabilir? Buda bir ihtimal... stresten kaynaklı az gelmiş olabilir veya üstüne görmeSelam, ben de 7 aylık evliyim 35 yaşımdayım biz hiç korunmadık ama gebe kalamadım. Doktor sadece hormonlara ve yumurtalık rezervlerime baktı sorun olmadığını söyledi tedavi istedim hiç bir şey yapmadı. Tedavi edecek rahatsızlığın yok ki dedi. Bu tarz durumda ne yapmam gerekiyor. Yani sizin bu duruma kim karar verdi rahim filmi ve klomen, aşılama vs neye göre yapılıyor? Siz bana ne tavsiye edersiniz? Bir de düzenli adet görürken bu ay görmedim sadece peçeteye silince geliyor 2 gündür ama yok iç çamaşırıma galan gelmiyor. Malum durumlardan dolayı gitmedim de test yapmaya artık korkmaya başladım erken menopoz falan olmasın aman hiç anne olmadan
özel iyidir iyiHahaa süpermiş ama o kadarı olmaz yani dimi olmamalı yoksa düşünemiyorum bizleriilk denedim negatif doktor hatası yüzünden diyorum benn malum devlette oldu o zaman bir daha denemem etmem diyordum eşimde bir kerede özelde deneyelim diyordu sonra burdaki arkadaşların azmini görünce dedim neden olmasın düşündüğüm doktorada kuzenim gitti şuan ikizlefe hamile buda bir artı oldu bana yo hiç özel değil erken menopoz yaşım 33 bian evvel doğum yapıp vücudun yenilemesi gerekiyormuş sizin sorun neydi ?
İnşallah... ikiz düşünemiyorum kendimi gidiceğim doktor ali osman koyuncuoğlu evimde 11 kedi var 2 bebekte olursa diyorum ki burdanda mahsar osman deli hastanesine giderimözel iyidir iyi.en azından kişiye özel tedavi uygulanıyor .benim iki tüpte tıkalıymış artık hafif görünüm pko var .yumurtalar toplandı temmuzda transfer var hayırlısıyla
Allah ın izniyle senin de ikizleri görürüz inşallah
Yanıtınız için öncelikle teşekkürler, fsh değerim 8,98Meraba erken menopoz hastası olarak fsh değeriniz nedir ona göree hastalığınız çıkar. Peki eşinize test yapıldı mı belki sizde bişey yok ama eşinizde olabilir? Buda bir ihtimal... stresten kaynaklı az gelmiş olabilir veya üstüne görme
Merhaba, ben düzenli olarak kadın doğum doktoruna gidiyordum, kontrol amaclı. Sırasıyla hepsi yapıldı bana doktor karar verdi öneri de bulundu ve bizde uyguladik. Doktorların bana yaptığı açıklama şu şekilde oldu: sağlıklı ve korunmasız ilişkisi olan çiftlerde 1 yıl beklenir sonrasında rahim filmi ve diğer tedaviler sırasıyla uygulanır son aşamada tüp bebek. Açıkçası sırasıyla hepsi yapıldı.Selam, ben de 7 aylık evliyim 35 yaşımdayım biz hiç korunmadık ama gebe kalamadım. Doktor sadece hormonlara ve yumurtalık rezervlerime baktı sorun olmadığını söyledi tedavi istedim hiç bir şey yapmadı. Tedavi edecek rahatsızlığın yok ki dedi. Bu tarz durumda ne yapmam gerekiyor. Yani sizin bu duruma kim karar verdi rahim filmi ve klomen, aşılama vs neye göre yapılıyor? Siz bana ne tavsiye edersiniz? Bir de düzenli adet görürken bu ay görmedim sadece peçeteye silince geliyor 2 gündür ama yok iç çamaşırıma galan gelmiyor. Malum durumlardan dolayı gitmedim de test yapmaya artık korkmaya başladım erken menopoz falan olmasın aman hiç anne olmadan
Rica ederim fsh normalmiş ama yine yüksek yaşı düşünürsek olabilcek rakam... umarım hamilesinizdir ondan gecikip azıcık kanama olmuştur zamanı geldiği için vücuttaki pis kanı atmak içinYanıtınız için öncelikle teşekkürler, fsh değerim 8,98
Eşimde herhangi bir sorun çıkmadı ben de de sorun çıkmadı. Ama sadece ultrason ve kanıma baktı. Üstüne görme gibi evet ama üstüne görme adet döneminden bi kaç gün önce geliyormuş benim adetim gecikti 3 gün sonra geldi aklımda deli sorular ☺ Rahim filmi çektireyim mi sizce gebe değilsem ya da ne yapmalıyım
11 kediden sonrasını okuyamadımİnşallah... ikiz düşünemiyorum kendimi gidiceğim doktor ali osman koyuncuoğlu evimde 11 kedi var 2 bebekte olursa diyorum ki burdanda mahsar osman deli hastanesine giderimherhalde benimde rapor işlemi fln derken temmuzu bulur benimde
Çok teşekkür ederim. Evet doktorda dedi 1 yıl bekleyelim diye. İnşallah Allahım aratmadan isteyen herkese nasip eder. Evde yapacağım gebelik testim yok maalesef. Yarın kan vereyim bari böyle beklemek de kötü. Eşimde de sorun çıkmadı.Merhaba, ben düzenli olarak kadın doğum doktoruna gidiyordum, kontrol amaclı. Sırasıyla hepsi yapıldı bana doktor karar verdi öneri de bulundu ve bizde uyguladik. Doktorların bana yaptığı açıklama şu şekilde oldu: sağlıklı ve korunmasız ilişkisi olan çiftlerde 1 yıl beklenir sonrasında rahim filmi ve diğer tedaviler sırasıyla uygulanır son aşamada tüp bebek. Açıkçası sırasıyla hepsi yapıldı.
Sizin 1 yılınız dolmadığı için beklemek istemiş olabilir doktorunuz. Birde eşiniz de kontrollerini yaptirsin yani eliniz dolu gidin doktora ki oyalamasin sizi. Aslinda yasinizdan dolayi tedaviye baslayabilirdi. Infertilite üzerine uzman bir doktora gidin. Rahim filmini kendiniz de talep edebilirsiniz. Ama doktorun tavrı nasıl olur bilemedim.
Evde gebelik testi yapin bnce eğer çift çizgi olursa öyle kan verirsiniz. Bu pandemi süreci olumsuz etkiliyor hepimizi hastaneye gitmeye korkar olduk.
Aklıma gelenler bunlar sorularınız olursa yazın cevap veririm bildiğim kadarıyla.
Ben ilk dış gebelik geçirdiğim de 2 kez laporoskopi oldum ve üstüne üstlük kürtaj oldum. Ardından iğne tedavisiyle sonlandırıldı. Doktorlara güvendik herkes gibi. Daha sonrasında şekil bozukluğundan dolayı 3 kez histereskopi oldum. Her yapan bi önceki ameliyat iyi olmamış dedi. Dış gebeliklerde dolayı tüplerim alındı. Rahmim baya işlem gördü yani. Bu yüzden rahim duvarım kalınlaşmıyor. Son tedavimde yapışıklık giderildi, özel bi jel kullandı, spiral takıldı, prp yapıldı ve hormon tedavisi uygulandı. Şu an devam ediyor. Bu sefer daha da umutluyum. Sanki olacak. Elimden geleni yapıyorum bunun için.Sende ki sorunlar ne canım.merak ettim ne uygulandı.neler yapıldı ?
Bana mı yazdınız bilemiyorum ama cevap vermek istedim. Bana doktorum her dış gebelikten veya kürtajdan sonra hsg çekilmesi gerek dedi. Tüp bebek öncesinden bahsediyorum. Benim son dış gebeliğim tüp bebekle gerçekleşti. Yani çok şanssızım bu konuda. Size önerim rahim filmi çektirin diğer tüpte sorun var mı yok mu görürsünüz. Ya da rahimde yapışıklık olup olmadığıMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Inşallah bunlar son olurda sağlıkla kavuşursun bebeginize. Hikâyeniz biraz yakın geldi oyuzden sormak istedim. Bende 7 haftalik bir dusuk ve bir de dis gevelik gecirdim. Sağ tupum alindi. Dış gebelik tüp alındıktan sonra da tekrarlıyor mu?
Benim dış gebelikten 7 ay geçti ama hala korunuyoruz cesaret edemiyorum çocuk sahibi olmaya. Diger tupum de gider diye oyuzden tüp bebek yaptirmayi dusunuyorum. Bu arada 29 yaşindayim ben de.
Ben ilk dış gebelik geçirdiğim de 2 kez laporoskopi oldum ve üstüne üstlük kürtaj oldum. Ardından iğne tedavisiyle sonlandırıldı. Doktorlara güvendik herkes gibi. Daha sonrasında şekil bozukluğundan dolayı 3 kez histereskopi oldum. Her yapan bi önceki ameliyat iyi olmamış dedi. Dış gebeliklerde dolayı tüplerim alındı. Rahmim baya işlem gördü yani. Bu yüzden rahim duvarım kalınlaşmıyor. Son tedavimde yapışıklık giderildi, özel bi jel kullandı, spiral takıldı, prp yapıldı ve hormon tedavisi uygulandı. Şu an devam ediyor. Bu sefer daha da umutluyum. Sanki olacak. Elimden geleni yapıyorum bunun için.
Sende ben gibi aynı şeyleri yaşamışsın.kim yaptı tedaviyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?