Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Ben ara ara kalkıp kısa yürüyüşler yapıyorum zaten 2 defa jel kullanıyorum 20 şer dakika yürüyorum sık idrara çıkıyorum oda bol su içtiğimden dolayı sanırım
Doktorun yat dinlen mi dedi canım? Benim doktorum ısrarla yatmak yok diyor

Doktor hiç birşey demedi inan özel bir yer olduğu halde hiç bir şey söylemediler bugün 2.günüm daha o yüzden ne olur olmaz diye yatıyorum
Canim benim doktorum aile dostumuz diyebileceğim biri
Kesinlikle vücut harekette olmaliymis kan dolasimi olmaliymis
Ağır iş yapma ama çok fazla yatmada

Kızlar merhaba ben bugün çatlatma iğnesi vuruxam da doktor bana ovitrelle ve iki tane de diğer çatlatma iğnesinden yazmış normalde o iki taneyi vuranlar ovitrelle vurmamış bana neden bu kadar çok yazmış olabilir ?

Canim benim doktorum aile dostumuz diyebileceğim biri
Kesinlikle vücut harekette olmaliymis kan dolasimi olmaliymis
Ağır iş yapma ama çok fazla yatmada
Evet haklısın kan dolaşımı olması lazım benim de Bi akrabam vardı ben sonuç alana kadar kalkmadım diyor

bana da aynı senin gibi yazıldı ovitrelle kaldı diğerleri vuruldu . eğer yumurta çoksa ve çatlamayan olursa ne olur ne olmaz diye yazıyorlar ... ben de bugün lucrin iğneye başladım . inşallah geçer şu günler hayırlısıyla transfer gününü heyecanla bekliyorum

Hepsini vurdurdular bana da canım aslında beklenenden az olgunlaşan yumurta oldu ama napakım hayırlısı olsun

Hepsini vurdurdular bana da canım aslında beklenenden az olgunlaşan yumurta oldu ama napakım hayırlısı olsun
Hiç dert etme benim 26 taneden sadece 18 i olgun çıktı ama geriye 6 kaldı önemli olan kalan olgun yumurtaların sağlıklı olması sayının inan hiçbir önemi yok .Yeter ki Rabbim ol desin Tek yumurta olgunlaşıp döllenip hamile kalan birsürü insan gördüm . ben takip ediyorum seni denk geldikçe olacak inşallah hayırlı haberleri beraber veririz. Önce biz inanmalıyız

Şnsallah canım hayırlısıyla 20 ye yakın toplanacak ama işte olgun 10 tane Dalan var dediler bakalım insallah güzel embriyolar olur bize evlat olur

Şnsallah canım hayırlısıyla 20 ye yakın toplanacak ama işte olgun 10 tane Dalan var dediler bakalım insallah güzel embriyolar olur bize evlat olur
Ahh inşallah benimkine yakınmış seninki de hiç belli olmaz bakarsın 10 u da 5. güne gelir . güzel haberler vermeyi nasip etsin Allah

Ben cok rahat davraniorum kizlar.Doktorum da keza oyleydi.Yukari uzanma,dus alma,yurume boyle kisitlamalar benim de mantigima aykiri acikcasi.Embriyonun dogal yolla rahimde olmasindan hicbi farki olmadigini doktorum da soyledi o yuzden takinti degilim bu konuya.Ama muthis umutsuzum.Ilk denemem,hic bi sorunumuz yok.Sadece beklemek istemedigimiz icin tup yaptik.Ama ben daha sonucum cikmadan 2.denemenin planlarina basladim.

bu durumda iğnenin dozajını arttırması gerekiyordu ama doktorun daha iyisini biliyordur tabi ki içini ferah tut.
Yani orantısız olmuşlar kuzum 20 mm olmuş yumurtalar da vardı 15 ye kalanlar da vardı artırırsam 20 olanları kaybederiz dedi

Şnsallah canım benim de daha fazla çıkar korktum direnç göstermiş yumurtalar dedi
Korkma hiç benim bi yumurtalık rahmin arkasına gizlenmişti gelişememiş demişti doktor, diğerinden alırız muhtemelen kalıteli yumurtaları demişti. Tüm kaliteli yumurtalar o beslenememiş rahmin arkasında kalmış dediği yumurtalıktan toplandı. Hem de 8 tane. 7si döllendi donduruldu. 15inde de transferim gerçekleşti sonucu bekliyoeuö. Diyeceğim o ki hiiç belli olmuyor laboratuvara gidince anlaşılıyor asıl ne olduğı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…