Doktorun yat dinlen mi dedi canım? Benim doktorum ısrarla yatmak yok diyorBen ara ara kalkıp kısa yürüyüşler yapıyorum zaten 2 defa jel kullanıyorum 20 şer dakika yürüyorum sık idrara çıkıyorum oda bol su içtiğimden dolayı sanırım
Doktor hiç birşey demedi inan özel bir yer olduğu halde hiç bir şey söylemediler bugün 2.günüm daha o yüzden ne olur olmaz diye yatıyorumDoktorun yat dinlen mi dedim canım? Benim doktorum ısrarla yatmak yok diyor
Canim benim doktorum aile dostumuz diyebileceğim biriDoktor hiç birşey demedi inan özel bir yer olduğu halde hiç bir şey söylemediler bugün 2.günüm daha o yüzden ne olur olmaz diye yatıyorum
Evet haklısın kan dolaşımı olması lazım benim de Bi akrabam vardı ben sonuç alana kadar kalkmadım diyorCanim benim doktorum aile dostumuz diyebileceğim biri
Kesinlikle vücut harekette olmaliymis kan dolasimi olmaliymis
Ağır iş yapma ama çok fazla yatmada
bana da aynı senin gibi yazıldı ovitrelle kaldı diğerleri vuruldu . eğer yumurta çoksa ve çatlamayan olursa ne olur ne olmaz diye yazıyorlar ... ben de bugün lucrin iğneye başladım . inşallah geçer şu günler hayırlısıyla transfer gününü heyecanla bekliyorumKızlar merhaba ben bugün çatlatma iğnesi vuruxam da doktor bana ovitrelle ve iki tane de diğer çatlatma iğnesinden yazmış normalde o iki taneyi vuranlar ovitrelle vurmamış bana neden bu kadar çok yazmış olabilir ?
Hepsini vurdurdular bana da canım aslında beklenenden az olgunlaşan yumurta oldu ama napakım hayırlısı olsunbana da aynı senin gibi yazıldı ovitrelle kaldı diğerleri vuruldu . eğer yumurta çoksa ve çatlamayan olursa ne olur ne olmaz diye yazıyorlar ... ben de bugün lucrin iğneye başladım . inşallah geçer şu günler hayırlısıyla transfer gününü heyecanla bekliyorum
Hiç dert etme benim 26 taneden sadece 18 i olgun çıktı ama geriye 6 kaldı önemli olan kalan olgun yumurtaların sağlıklı olması sayının inan hiçbir önemi yok .Yeter ki Rabbim ol desinHepsini vurdurdular bana da canım aslında beklenenden az olgunlaşan yumurta oldu ama napakım hayırlısı olsun
Şnsallah canım hayırlısıyla 20 ye yakın toplanacak ama işte olgun 10 tane Dalan var dediler bakalım insallah güzel embriyolar olur bize evlat olurHiç dert etme benim 26 taneden sadece 18 i olgun çıktı ama geriye 6 kaldı önemli olan kalan olgun yumurtaların sağlıklı olması sayının inan hiçbir önemi yok .Yeter ki Rabbim ol desinTek yumurta olgunlaşıp döllenip hamile kalan birsürü insan gördüm . ben takip ediyorum seni denk geldikçe olacak inşallah hayırlı haberleri beraber veririz. Önce biz inanmalıyız
Ahh inşallahŞnsallah canım hayırlısıyla 20 ye yakın toplanacak ama işte olgun 10 tane Dalan var dediler bakalım insallah güzel embriyolar olur bize evlat olur
bir de ultrasonda benim 15 civarı gözüküyordu çok dahs fazlası çıktı .toplanmadan anlayamazlar o kadarını ...Şnsallah canım hayırlısıyla 20 ye yakın toplanacak ama işte olgun 10 tane Dalan var dediler bakalım insallah güzel embriyolar olur bize evlat olur
Şnsallah canım benim de daha fazla çıkar korktum direnç göstermiş yumurtalar dedibir de ultrasonda benim 15 civarı gözüküyordu çok dahs fazlası çıktı .toplanmadan anlayamazlar o kadarını ...
bu durumda iğnenin dozajını arttırması gerekiyordu ama doktorun daha iyisini biliyordur tabi ki içini ferah tut.Şnsallah canım benim de daha fazla çıkar korktum direnç göstermiş yumurtalar dedi
Yani orantısız olmuşlar kuzum 20 mm olmuş yumurtalar da vardı 15 ye kalanlar da vardı artırırsam 20 olanları kaybederiz dedibu durumda iğnenin dozajını arttırması gerekiyordu ama doktorun daha iyisini biliyordur tabi ki içini ferah tut.
Ay gene şükret şekerim benim ilk transferden 6 tane toplanmıştı 4ü 5.güne gitmiştiYani orantısız olmuşlar kuzum 20 mm olmuş yumurtalar da vardı 15 ye kalanlar da vardı artırırsam 20 olanları kaybederiz dedi
hm tamam şimdi anladım . olsun yine de çok iyi bir sayı Allah ım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahYani orantısız olmuşlar kuzum 20 mm olmuş yumurtalar da vardı 15 ye kalanlar da vardı artırırsam 20 olanları kaybederiz dedi
Şnsallah canım hayırlısıylahm tamam şimdi anladım . olsun yine de çok iyi bir sayı Allah ım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Korkma hiç benim bi yumurtalık rahmin arkasına gizlenmişti gelişememiş demişti doktor, diğerinden alırız muhtemelen kalıteli yumurtaları demişti. Tüm kaliteli yumurtalar o beslenememiş rahmin arkasında kalmış dediği yumurtalıktan toplandı. Hem de 8 tane. 7si döllendi donduruldu. 15inde de transferim gerçekleşti sonucu bekliyoeuö. Diyeceğim o ki hiiç belli olmuyor laboratuvara gidince anlaşılıyor asıl ne olduğıŞnsallah canım benim de daha fazla çıkar korktum direnç göstermiş yumurtalar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?