- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 29
Anladım canım benimde 3.gün embriyosu 1.kalite çift embriyoPazartesi günü transfer oldum 5.gün embriyosu ilk tedavi daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım benimde 3.gün embriyosu 1.kalite çift embriyoPazartesi günü transfer oldum 5.gün embriyosu ilk tedavi daha
Ben daha yolun başındayım 2 günüm bugünEvet canım ilk transferim transfer gününü saymazsak bugün 6.günüm senin ?
Teze mi dondurulmuş mu seninAnladım canım benimde 3.gün embriyosu 1.kalite çift embriyo
Umarım pozitif sonuç alırsın canım zaman geçmiyo valla ne yalan söyleyeyim bide gün geçtikçe ben umutsuzlaşıyorum nedenseBen daha yolun başındayım 2 günüm bugün
Dondurulmuş canım benim 33 yumurtam oldu Rahmi dinlendirdik bi ayTeze mi dondurulmuş mu senin
Umutsuz olma bak ne güzel 2 tane koymuşlar bide şansın yüksek olur bana bir tane koydular Rabbim isterse olurUmarım pozitif sonuç alırsın canım zaman geçmiyo valla ne yalan söyleyeyim bide gün geçtikçe ben umutsuzlaşıyorum nedense
Maşallah benden 11 tane topladılar 5 gün sonra da transfer oldumDondurulmuş canım benim 33 yumurtam oldu Rahmi dinlendirdik bi ay
Bilmiyorum nedense böyleyim ya Dediğin gibi Rabbim ol derse olur Allah gönlümüze göre versin yaş kaçtı senin canımUmutsuz olma bak ne güzel 2 tane koymuşlar bide şansın yüksek olur bana bir tane koydular Rabbim isterse olur
Polikistik over var bende tek sorunum o zaten onun dışında herşeyim temiz tüp bebek tedavisinin altında bi dozla başladım tedaviye iğneleri 112 den vurdum normalde 150 ve üstü başlanıyormuş tüp bebekteMaşallah benden 11 tane topladılar 5 gün sonra da transfer oldum
25 yaşım genç olunca 2 tane koymadılar çok istedik ama 2 tane koyulsunBilmiyorum nedense böyleyim ya Dediğin gibi Rabbim ol derse olur Allah gönlümüze göre versin yaş kaçtı senin canım
Benimde yaşım 25 :) ama bizim merkez esnek o konuda 2 embriyo koyuyolar25 yaşım genç olunca 2 tane koymadılar çok istedik ama 2 tane koyulsun
Evet ben 225 ile başlamıştım ilkPolikistik over var bende tek sorunum o zaten onun dışında herşeyim temiz tüp bebek tedavisinin altında bi dozla başladım tedaviye iğneleri 112 den vurdum normalde 150 ve üstü başlanıyormuş tüp bebekte
İnşallah pozitif görürüzEvet ben 225 ile başlamıştım ilk
Çoğul gebelik istemiyorlarmış ama sağlıklı ilerleyipte bölünende varmışBenimde yaşım 25 :) ama bizim merkez esnek o konuda 2 embriyo koyuyolar
İnşallah hiç düşünme bol bol dua et duanı eksik etme hiç ben 5 senedir evliyim daha yeni başlayabildik tedaviyeİnşallah pozitif görürüz
Kimi klinik esnek bu konuda kimi değil nasipte varsa her şekilde olur Kaç yıldır evlisinÇoğul gebelik istemiyorlarmış ama sağlıklı ilerleyipte bölünende varmış
EvetDondurulmuştu demi senin ki hep unutuyorum
5 yıllık evliyimKimi klinik esnek bu konuda kimi değil nasipte varsa her şekilde olur Kaç yıldır evlisin
Hangi gün yapılmıştı transfer senin?Aa benimde 22 si ama ben 21 inde yaptırcam test varsa o günde çıkar zaten
Ediyorum umutsuzluğa kapılıyorum çok onunla baş edemiyorum rabbim hayırlısını versin yinede diyorum Bende 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır deniyoruz doktor normal olur ama ne zaman olur bilmem dedi bizde beklemek istemedik sizde sorun neİnşallah hiç düşünme bol bol dua et duanı eksik etme hiç ben 5 senedir evliyim daha yeni başlayabildik tedaviye