- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 29
11 haziranda yapıldı canım ama yanlış yazmışım testi 22 sinde yapıcam senin ne zaman oldu transferinHangi gün yapılmıştı transfer senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 haziranda yapıldı canım ama yanlış yazmışım testi 22 sinde yapıcam senin ne zaman oldu transferinHangi gün yapılmıştı transfer senin?
Kaçıncı gün embriyosu tek mi canım seninHangi gün yapılmıştı transfer senin?
Bizimde maddi yönden imkanımız yoktu yaptıramadık nasip bu zamanaymış demekki uzatıyorsa Rabbim güzelleştiriyordur Allahım dualarımızı kabul etsin inşallahEdiyorum umutsuzluğa kapılıyorum çok onunla baş edemiyorum rabbim hayırlısını versin yinede diyorum Bende 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır deniyoruz doktor normal olur ama ne zaman olur bilmem dedi bizde beklemek istemedik sizde sorun ne
Ooo kesin belli olur senin o güne . Ben 15inde transfer oldum11 haziranda yapıldı canım ama yanlış yazmışım testi 22 sinde yapıcam senin ne zaman oldu transferin
Amin canım dualarımızı geri çevirmesin rabbimBizimde maddi yönden imkanımız yoktu yaptıramadık nasip bu zamanaymış demekki uzatıyorsa Rabbim güzelleştiriyordur Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah
5.gun embriyosu 2 tane koydular .sizin kadar genç değilim bı tane kızım var 15 yasinda biraz geç bı kararla tekrar böyle biseye başladıkKaçıncı gün embriyosu tek mi canım senin
Ay ama gün geçtikçe sanki olmucakmış gibime geliyo umutsuzluk sardı 2-3 gündür beniOoo kesin belli olur senin o güne . Ben 15inde transfer oldum
Amin inşallah canım hepimiz olumlu sonuç alırızAmin canım dualarımızı geri çevirmesin rabbim
Ay ne güzel :) umarım olur ablacım ben daha 1.5 yıllık evliyim ilk denemem5.gun embriyosu 2 tane koydular .sizin kadar genç değilim bı tane kızım var 15 yasinda biraz geç bı kararla tekrar böyle biseye başladık
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlarla geliriz buraya :)İnşallah tutar morlaini yüksek tut
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin benim ilk kızımda tedaviyle olduAy ne güzel :) umarım olur ablacım ben daha 1.5 yıllık evliyim ilk denemem
Amin Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlısını yaşatsın inşallah beklemek istemedik bizdeİnşallah Rabbim gönlüne göre versin benim ilk kızımda tedaviyle oldu
Erken başlaman iyi olmus
Aminnn inşallahAmin Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlısını yaşatsın inşallah beklemek istemedik bizde
Yatarak mı geçiriyorsunuz günlerinizi
Tşk ederim cnm iyi geçti çok şükür bakalım kaç tane embriyo olucakHer şey yolunda gidecek inşallahhh tüm dualarım seninle
Yok. doktorum asla yatmak yok dediYatarak mı geçiriyorsunuz günlerinizi
?Aminnn inşallah
Hangi şehirdi senin ?
AnkaraBursa ablam senin
?
Ben ara ara kalkıp kısa yürüyüşler yapıyorum zaten 2 defa jel kullanıyorum 20 şer dakika yürüyorum sık idrara çıkıyorum oda bol su içtiğimden dolayı sanırımYok. doktorum asla yatmak yok dedi
Hayat aynı devam dedi.bugun tekrar sordum hocam içim hiç rahat değil hareket ettikçe tedirginim dedim .Herşey serbest rahat ol dedi☺