Ayın 24 Dü benim test günüAynı gün transfer yapılıp En erken test yapacak olan benim galiba di mi kızlar
Yok yok böyle daha iyi şahsen benim için iğneyi göbekten mi kalçadan mı vuruyorsunuzJel kullanan arkadaşlar jel sevmiyorsanız iğne isteseydiniz keşke ben doktora jelle uğraşmak istemediğimi söyledim o da istersem jel yerine progestron iğne vuruluyorum göbekten aynı şey dedi iğne biraz daha pahalı sadece daha rahat yapıyorum bitiyo
Benim 22Ayın 24 Dü benim test günü
5.gun embriyosu olduğu için sanırımAyın 24 Dü benim test günü
Göbekten vuruyorum canım benYok yok böyle daha iyi şahsen benim için iğneyi göbekten mi kalçadan mı vuruyorsunuz
Ooo hadi bakim inşallah pozitif olurBenim 22
Geçen transferimde önce pozitif çıktı daha sonra değerlerin düştü
İnşallah bu sefer öyle olmaz
Aa benimde 22 si ama ben 21 inde yaptırcam test varsa o günde çıkar zatenBenim 22
Geçen transferimde önce pozitif çıktı daha sonra değerlerin düştü
İnşallah bu sefer öyle olmaz
Dondurulmuştu demi senin ki hep unutuyorum5.gun embriyosu olduğu için sanırım
Sadece göbekten mi kullanıyorsun başka ilaç da verdi miGöbekten vuruyorum canım ben
Hayırlısı olsun inşallahBanda pazartesi 5.gün embriyosu transfer edilck insalah bklm bnm de olur
Kuzum estrofem hap,prednol hap,coraspirin hap,folik asit,progestron göbekten iğne,osksapar kan sulandırıcı iğne ben bunları kullanıyorum sen neler kullanıyorsunSadece göbekten mi kullanıyorsun başka ilaç da verdi mi
Crinone jel ve folik asit başkada yokKuzum estrofem hap,prednol hap,coraspirin hap,folik asit,progestron göbekten iğne,osksapar kan sulandırıcı iğne ben bunları kullanıyorum sen neler kullanıyorsun
Benimde 22 si test günüAyın 24 Dü benim test günü
İlk transferin mi kaçıncı gün oldu kaç embriyo koyuldu canımCrinone jel ve folik asit başkada yok
İlk Tedavin mi seninBenimde 22 si test günü
Pazartesi günü transfer oldum 5.gün embriyosu ilk tedavi dahaİlk transferin mi kaçıncı gün oldu kaç embriyo koyuldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?