Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.Kaç gündür giremiyorum arkadaşlar cuma günü annemi kalp krizinden kaybettim zaten yetimdim şimdi öksüz de oldum ne ana kaldı ne baba..rahmetli annem sehere dua ederseniz çok sevinirim ömrü hastalıkla ağrı ile geçti çok üzgünüm bir erkek kardeşim kaldı Rabbim onun da kapılarını açsın eşimi de başımdan eksik etmesin ömür boyu şimdi kardeşime de sahip çıkacak o hayattayken anne babanıza aman aman daha özen gösterin şimdi sanki hiç ilgilenmemişim gibi geliyor bana dizlerini dövsen de nafile giden gelmiyor..
Ben de zararlı diye duymuştum. Hurma, çikolata, maydonoz ve nar rahim kasılması yapıyor diye transferden sonra yenmemesi gerekenler listesindeydihurma mı ? ilk defa duydum bende tam tersine zararlı diye biliyorum ama doktor söylediyse demekki yanlışmışım :)
ALLAH RAZI OLSUN canım..Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Her şey yolunda gidecek inşallahhh tüm dualarım seninleArkadaşlar yarın sabah 8 de opu olucak benim için dua edin nolur herşey yolunda gitsin Allahım hepimizi evlat sahibi yapsın inş kucağımız boş kalmasın inşşşş
Merhabalar mağlesef 5. Güne götürmediler.Maşallah inşallah hepsi 5.güne gider
Çiğ yumurtaya can katan Rabbim sıkma canını olmayacak bir şey yok ki yer gök dua ile sen duanı esirgeme yeterMerhabalar mağlesef 5. Güne götürmediler.
7 embriyomun 6 sı 1. Kalite şeklinde 3. Gün donduruldu. 1 tanesi de Orta kaliteli olarak donduruldu. Yalnız 4 tanesi 8 hücreli ama 3 tanesi ise 9-14 hücreli. Bu hücre olayını hiç anlamıyorum.
Hurma normalde doğum öncesi tavsiye ederler normal doğumu kolaylaştırır ışık. Tabi benimde duyduğum bu uygulama fırsatım olmadı hiç. Rahim ağzını genişletirmiş o yüzden ilk zamanlarda yemeyin demişlerdi.hurma mı ? ilk defa duydum bende tam tersine zararlı diye biliyorum ama doktor söylediyse demekki yanlışmışım :)
Kolaylaştırırmış olacaktı.Hurma normalde doğum öncesi tavsiye ederler normal doğumu kolaylaştırır ışık. Tabi benimde duyduğum bu uygulama fırsatım olmadı hiç. Rahim ağzını genişletirmiş o yüzden ilk zamanlarda yemeyin demişlerdi.
Doğru ablamda yiyordu ama normal hamilelikti zaten başlarındada özellikle yediğini bilmiyorum ceviz kayısı fln yerdi hepHurma normalde doğum öncesi tavsiye ederler normal doğumu kolaylaştırır ışık. Tabi benimde duyduğum bu uygulama fırsatım olmadı hiç. Rahim ağzını genişletirmiş o yüzden ilk zamanlarda yemeyin demişlerdi.
Nane de varmış transferden sonra birde acı yememek gerekirmişBen de zararlı diye duymuştum. Hurma, çikolata, maydonoz ve nar rahim kasılması yapıyor diye transferden sonra yenmemesi gerekenler listesindeydi
Jel 3 4 gün sonra bile çok kati bı şekilde geliyor.Artik ne bünyem ne midem kaldırıyorJel geri geldi mi bugün hiç sende
İlk gün geldi sanırım oda transfer yapılırken rahim ağzını açıyorlar ya ondan oldu sanki şuan gelemiyorJel 3 4 gün sonra bile çok kati bı şekilde geliyor.Artik ne bünyem ne midem kaldırıyor
İnşallah hayirlisiyla emeklerimizin karsiiligini alırız
Senin transferden sonra kaçıncı gününJel 3 4 gün sonra bile çok kati bı şekilde geliyor.Artik ne bünyem ne midem kaldırıyor
İnşallah hayirlisiyla emeklerimizin karsiiligini alırız
Ben de narı da tavsiye eden duymuştumBen de zararlı diye duymuştum. Hurma, çikolata, maydonoz ve nar rahim kasılması yapıyor diye transferden sonra yenmemesi gerekenler listesindeydi
Pazartesi yapıldı transfer ama öncesinde de jel kullandığım için biliyrmSenin transferden sonra kaçıncı günün
Bana doktorum gece yatmadan önce kullan dediİlk gün geldi sanırım oda transfer yapılırken rahim ağzını açıyorlar ya ondan oldu sanki şuan gelemiyor
Evet sanki altına yaparmış gibi hissi oluyorBana doktorum gece yatmadan önce kullan dedi
Transferden sonra hiç gelmedi ama beyaz renkte su şeklinde bişey geliyor ara ara
Aynn cnm bndede geliyor oBana doktorum gece yatmadan önce kullan dedi
Transferden sonra hiç gelmedi ama beyaz renkte su şeklinde bişey geliyor ara ara
KesinlikleEvet sanki altına yaparmış gibi hissi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?