Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Bende yaptıracagım bu testı yarın. T3 t4 normal cıkıyo bende tsh ta normal cıktı. Bu hastalığın belirtileri ne canım?
Herhangi bir belirtisi yok bana etki eden okuduğum cocuk sahibi olmada güçlük denmişti. Yumurta rezevim az yani bilmiyorum o da etki etmis olabilir.
genetik bir rahatsizlik aile geçmişinde tiroid guatr seker varsa çıkabiliyor.
Bende insülin direnci de var.
Siz de bir baktırin bakalim ne diyecek doktorunuz

Kızlar merhaba, bir süredir konuyu takip ediyorum. Tedavileriniz hayırlı olsun. Ben de çarşamba günü ilk iğnelerimi oldum toplam 3 gün vurulduktan sonra yani bugün inanılmaz kasık ağrısı şişkinlik akintim oldu. 225 gonal f 75 menopur vuruyorum. Bu ağrılar normal mi sizlerde yaşadınız mı iğneleri vurdukça artacak mi

Ilk tüp bebek deneyimim bu sebeple sizlere danışmak istedim

Canım ben de aynı durumdayım. Negatif sonuçtan sonra Doktor beklemeden transferi yapalım dedi. Regl olmayı bekliyorum. İnşallah herkes için hayırlısı olur. Allah yüzümüzü güldürsün

Annemde troid var baktırım en iyisi yarın bende

Maalesef ağrı oluyor canım. Benim de hem ağrı hem şişkinlik yapmıştı. İlk tüp bebek tedavimde Yumurta sayım fazlaydı. Karnım hamile gibi olmuştu. Tuzlu yeme sakın. Kilo artışı yapar. Allah yardımcın olsun

Amin canım sağol yanıtın için

Merhaba, benden de istemişti doktorum tedavi başlangıcında. Anti tpo 75 çıkmıştı tsh ve t3 T4 le de değerlendirdi sıkıntı yok dedi normalmiş. Sizce kaç olmalıydı ki

Merhaba, benden de istemişti doktorum tedavi başlangıcında. Anti tpo 75 çıkmıştı tsh ve t3 T4 le de değerlendirdi sıkıntı yok dedi normalmiş. Sizce kaç olmalıydı ki
Anti tpo için sınır 35 sanırım canım. Adetlerde duzensiZlik yazıyor belirtilerinde ama benm duzenli annemde troid olması kafamı karıstrdı benımde

Hayır otu benım yumurta sayımı arttırdı hatta fsh ımıda baya dusurdu nasıl boş cıkartıyormuş
Bence araştır canım.hatta kıbrısta aradığım tüp bebek merkezi numarası var vereyim ara istersen 2017 de aradım bizim burda bir sürü hasta türkiyr de hayıt otu işte buna benzer şeyler yiyorlar başarımızı düşürüyorlar dedi.bende neden dedim yumurtalsrı boş çıksrtıor dedi ve 2 3 arkadaşım yedi bueda gittiler paraları çöp oldu.

Bagısıklık hastalığı oldgu için acaba transferden once bagısıklık serumu uygulansa işe yarar mı, hatta hamilelik boyunca alınıyormuş bagısıklık sistemı ile alakalı olan serum
Hiç kullanmadım canım ya.bana ilaç vermişti ama inan o ilacın adını unuttum.

Hadi yaa saraçoğlu da hep onları öneriyor
Bende ondan duymuştım 2017 de.hikaye değerlerinle oynar yumurtan iyi çıkmasını istiyorsan dedim bak arı sütü +polen en iyisi bu.ama doğal bul ayrıca bal doğal olsun polenle karıştır.arı sütü o kadar az yiteceksin ki hemen bozulacak birşey saklama koşullarına bakmanı tavsiye ederim.duvar kalonlaşması için nar suyu eğer incelik varsa estrojen salhılıyor nar suyu.baklagiller de tüket.hayıt otu arksdaşlar boş.ben bizzat aradım aldım da hatırlıyorsam ankara da 2 3 gün kullandıktan sonra tesadüf aradım fiyst bilgi almak için bana bunlar söylendi.ve 2 3 arkadaşım da kullandı duydu saraçoğlundan aama değerleri düşürüyor veya çok çıksrtıyor.bana kim dese bende çok yumurta çıktı brn kullanmam çünkü çevrem de bu problemle yaşayan arkadaşlar oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…