• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Kızlar şimdi biz yarın kontrole gidicez 3 gün 300 lük gonalf vurmus olucam bir daha ne zaman çağırır ne verir başka ilaçla geçer mi ?

Kızlar şimdi biz yarın kontrole gidicez 3 gün 300 lük gonalf vurmus olucam bir daha ne zaman çağırır ne verir başka ilaçla geçer mi ?
kan değerlerine ve ultrosonla yumurtalarına bakıcak büyüme vs varmı diye eğer büyüme azsa ilacın dozunu arttırabilir yada o şekilde devam eder

kan değerlerine ve ultrosonla yumurtalarına bakıcak büyüme vs varmı diye eğer büyüme azsa ilacın dozunu arttırabilir yada o şekilde devam eder
Başka bir ilaca da başlar mı peki ilk defa yaptırıyorum da 🤗 yine 3 gün sonra mı çağırır acaba carsamba gitmiştik Cumartesi çağırdı tekrar

Başka bir ilaca da başlar mı peki ilk defa yaptırıyorum da 🤗 yine 3 gün sonra mı çağırır acaba carsamba gitmiştik Cumartesi çağırdı tekrar
Bana 4.gün gittiğimde yumurtaların erken çatlamasını önleyen cetrotide iğne başlatmışlardı canım sana da öyle yaparlar büyük ihtimalle

ben ilkini devlette yaptırmıştım oda 2 günde 1 gidiyorduk ama özelde nasıl işleyiş bende bilmiyorum :) yumurta cevap vermezse ilaç değişikliği yada eklenti oluyor

Bana 4.gün gittiğimde yumurtaların erken çatlamasını önleyen cetrotide iğne başlatmışlardı canım sana da öyle yaparlar büyük ihtimalle
ay ne güzel 4. günde ben 14 gün gonalf kullanmıştım yumurta çatlamasın diyede 4. gündü galiba başlamıştım cetrotide iğnesine

Embriyolog aradı yarın sabah muanm olduğunu söyledi duruma göre transferi soylucu doktrn dedi.pzrtesi icin transferi konusmustuk biz doktrm öyle diyordu. 5 iyi yumurta döllenmiş hala aynimis yarın muayne ye cagiridlr.inanin artık korkuyorum bi yerden bişey cikicak diye. Normal degilmi transfer öncesi muayne ye çağırmasi sizlerde nasıl ilerlemişti durum

bende korkuyorum merak etme tek başına sen iyi yapıyorsun ben eşimi sürüklerdim peşimden :KK70: :KK70:
Ya eşim bazen geç çıkıyor işten doktor da esin yapar veteriner falan demişti ama 8 e kadar yap dediler o gün de eşim geç çıktı iş başa düştü yaptım valla😂

Back