- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan değerlerine ve ultrosonla yumurtalarına bakıcak büyüme vs varmı diye eğer büyüme azsa ilacın dozunu arttırabilir yada o şekilde devam ederKızlar şimdi biz yarın kontrole gidicez 3 gün 300 lük gonalf vurmus olucam bir daha ne zaman çağırır ne verir başka ilaçla geçer mi ?
Başka bir ilaca da başlar mı peki ilk defa yaptırıyorum da yine 3 gün sonra mı çağırır acaba carsamba gitmiştik Cumartesi çağırdı tekrarkan değerlerine ve ultrosonla yumurtalarına bakıcak büyüme vs varmı diye eğer büyüme azsa ilacın dozunu arttırabilir yada o şekilde devam eder
Kaç folikulun var canım?Kızlar şimdi biz yarın kontrole gidicez 3 gün 300 lük gonalf vurmus olucam bir daha ne zaman çağırır ne verir başka ilaçla geçer mi ?
Bana 4.gün gittiğimde yumurtaların erken çatlamasını önleyen cetrotide iğne başlatmışlardı canım sana da öyle yaparlar büyük ihtimalleBaşka bir ilaca da başlar mı peki ilk defa yaptırıyorum da yine 3 gün sonra mı çağırır acaba carsamba gitmiştik Cumartesi çağırdı tekrar
ben ilkini devlette yaptırmıştım oda 2 günde 1 gidiyorduk ama özelde nasıl işleyiş bende bilmiyorum :) yumurta cevap vermezse ilaç değişikliği yada eklenti oluyorBaşka bir ilaca da başlar mı peki ilk defa yaptırıyorum da yine 3 gün sonra mı çağırır acaba carsamba gitmiştik Cumartesi çağırdı tekrar
ay ne güzel 4. günde ben 14 gün gonalf kullanmıştım yumurta çatlamasın diyede 4. gündü galiba başlamıştım cetrotide iğnesineBana 4.gün gittiğimde yumurtaların erken çatlamasını önleyen cetrotide iğne başlatmışlardı canım sana da öyle yaparlar büyük ihtimalle
Ben de 11 gün gonalf 7 gün cetrotide kullanmıştım :)ay ne güzel 4. günde ben 14 gün gonalf kullanmıştım yumurta çatlamasın diyede 4. gündü galiba başlamıştım cetrotide iğnesine
Tam olarak bilmiyorum ki canım sanki küçül küçük 12 yumurta saydılar gibi hatırlıyorum ama emin de deiglimKaç folikulun var canım?
Bu cetriode acıtıyor mu rahat mı gonalf gibi.Bana 4.gün gittiğimde yumurtaların erken çatlamasını önleyen cetrotide iğne başlatmışlardı canım sana da öyle yaparlar büyük ihtimalle
Rahat ol ikiside hiç bişey değil gerçekten çok rahatBu cetriode acıtıyor mu rahat mı gonalf gibi.
aa sende fazla kullanmışsın ama niye erken başladılar ki demekki vücuttan vücuda değişiyor :)Ben de 11 gün gonalf 7 gün cetrotide kullanmıştım :)
bacaktan vuruluyor daha kolay ve rahat :)Bu cetriode acıtıyor mu rahat mı gonalf gibi.
Ay iyi bari ya çok korkuyorum bu iğnelerdenbacaktan vuruluyor daha kolay ve rahat :)
Bende de 15 20 gün kalmıştısonuç iyi olsunda3 hafta kaldı sonra çıkaracak doktor. Sabrederim artık.
bende korkuyorum merak etme tek başına sen iyi yapıyorsun ben eşimi sürüklerdim peşimdenAy iyi bari ya çok korkuyorum bu iğnelerden
Onun ucu da çok ince acıtmıyorBu cetriode acıtıyor mu rahat mı gonalf gibi.
Ben pkolu olduğum için çok yumurta gelişmişti onlar çatlamasın diye vermiş olabilirler :)aa sende fazla kullanmışsın ama niye erken başladılar ki demekki vücuttan vücuda değişiyor :)
Ya eşim bazen geç çıkıyor işten doktor da esin yapar veteriner falan demişti ama 8 e kadar yap dediler o gün de eşim geç çıktı iş başa düştü yaptım vallabende korkuyorum merak etme tek başına sen iyi yapıyorsun ben eşimi sürüklerdim peşimden