• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

av.esen av.esen @ygmrk @edmur kizlarrrr inşallah değerler kat kat artar sabah kan verdim ben öğleye çıkar. Siz verdiniz mi🌺 bu mübarek cuma günü buradaki herkesin tüm duaları kabul olsun inşallah 🤗🤲
Çok heycanlıyım bugün yaptıracağız ve halen bede belirti yok 😅😅 dün biraz başım dönmüştü bugün oda yok sizlerde nasıl durumlar

ilk tedavimde gebe kalmak bana hayal gibi geliyor... hiç umudum yok :KK42:
Hiç öyle düşünme hep olacak diye düşün inan rabbim tüm kapıları açıyor bende diyordum eşime ya olmazsa oda dünyanın sonu değil yine yaptırım derdi şükür rabbim aratmadı ve çok kolay tedavi olduk rabbim yüzünüzü guldursun

Ben 9 haftalıkken kanama geçirdim ve 35 haftaya kadar hep yattım hastanede sürekli iğneler ilaçlar şükür kızım sağlıkla geldi umut hiç bir zman kaynedilmemeli :KK200: :anne:

Canım bizim 15 bin tuttu biz 3 gün orda otelde falan kaldık araç kiraladık yeme içme her gidiş masrafı ilaçlar hepsi bu kadar bence de devlette çok uzuyor hele ilk olunca zman geçmiyor insana
Epey de tutmuş çok şükür ki bebeğiniz olmuş Allahim sağlıklı uzun ömürler versin sorduğum iyi oldu. Yazın ev alma gibi bir durumumuz vardı öyle olursa tedavi sürecinde çok sıkıntı çekerdik olmazsa ev işini erteleyelim. Ben bu kadar masraflı olabileceğini düşünmedim. Biz de Diyarbakır’a üç saat uzaklıktayız muhtemelen bizim masraflarda o kadar tutar

Hiç öyle düşünme hep olacak diye düşün inan rabbim tüm kapıları açıyor bende diyordum eşime ya olmazsa oda dünyanın sonu değil yine yaptırım derdi şükür rabbim aratmadı ve çok kolay tedavi olduk rabbim yüzünüzü guldursun
ben hiç öyle düşünemiyorum :(
çünkü onca yol gidecem koca istanbul tek gidecem
eşim sadece yumurta toplama zamanı gelebilecek izin sıkıntısı var :( ya olmazsa felan..
birde bizdeki sorun erkek infertilitesi..

Epey de tutmuş çok şükür ki bebeğiniz olmuş Allahim sağlıklı uzun ömürler versin sorduğum iyi oldu. Yazın ev alma gibi bir durumumuz vardı öyle olursa tedavi sürecinde çok sıkıntı çekerdik olmazsa ev işini erteleyelim. Ben bu kadar masraflı olabileceğini düşünmedim. Biz de Diyarbakır’a üç saat uzaklıktayız muhtemelen bizim masraflarda o kadar tutar
Söylese bisey var canım galiba biz biraz rahatligimiza baktık.normal koşulda 12 bin tutardı.esim sıkmadı açıkçası.oncelik bencede bebiş olsun sonra hayirlica evinizde alırsınız ınslalah

Bende çekilmiştim canım hiç zor değil herkes çok abartıyor bence anlık ağrıyor sonra hafifliyor batacak bisey yok ve benim tek tüpüm kapalı çıkmıştı. 2016 çekinmiştim 2019 tüp bebek oldu sıkıntı xikmdi
Bnm de tek tüpüm kapalı açılmadı hsg ve histeroskopi lap.ile.tüp bebeğe başladık o yüzden başka bi sıkıntı yoktu bizde.sizin ilk deneminizde mi tuttu

ben hiç öyle düşünemiyorum :KK43:
çünkü onca yol gidecem koca istanbul tek gidecem
eşim sadece yumurta toplama zamanı gelebilecek izin sıkıntısı var :KK43: ya olmazsa felan..
birde bizdeki sorun erkek infertilitesi..
Öyle olupta çok hamile kalanda var bence hiç canını sıkma herşey iyi olacak insan kendi vücudunu etkiliyor.bak bisey anlatayim.biz gittik görüştük doktor adet ol 2. Gün gel dedi.neyse tam dedik.ben ilaçla adet oluyorum.ilaclar biter 2 gün sonra olurdum hep ilçe bitti 4 gün oldu yk

Öyle olupta çok hamile kalanda var bence hiç canını sıkma herşey iyi olacak insan kendi vücudunu etkiliyor.bak bisey anlatayim.biz gittik görüştük doktor adet ol 2. Gün gel dedi.neyse tam dedik.ben ilaçla adet oluyorum.ilaclar biter 2 gün sonra olurdum hep ilçe bitti 4 gün oldu yk
10 gün oldu adet yok 15 yok olsun olsun dediğim için vücudu etkiledim.esim dedi bir sal kendini rahatla dedi.sonra bıraktım dedim herşey allahtan ertesi gün oldum

Bnm de tek tüpüm kapalı açılmadı hsg ve histeroskopi lap.ile.tüp bebeğe başladık o yüzden başka bi sıkıntı yoktu bizde.sizin ilk deneminizde mi tuttu
Evet canım benim açılması için falan bisey demedi doktor yapıldı ve tuttu kızımız

Bnm de pazartesi transferm olucak insalah bnmkide tutunur🤲🏽 kaçıncı gün embriysydu taze mi bide dondurulmuş mu 🥰
Dondurulmuş canım kardeşimin düğünü vardı ben istedim dondurmayı.6. Gün embriyosu benim fındık teyzesi ınslalah güzel sonuçlar alırsın haberdar et bizi ınslalah

Dondurulmuş canım kardeşimin düğünü vardı ben istedim dondurmayı.6. Gün embriyosu benim fındık teyzesi ınslalah güzel sonuçlar alırsın haberdar et bizi ınslalah
Tabiki edicem rabbim bizede nasip eder ınsaalhh Bnm de 5.gün embriyosu baklm bekliyp görücez

Tabiki edicem rabbim bizede nasip eder ınsaalhh Bnm de 5.gün embriyosu baklm bekliyp görücez
Allah herkese nasip etsin evlat gibisi yokmuş allah acılarını göstermesin ınslalah.cok dua ediyorum ve hep bebek konularını hala takip ediyorum dua ediyorum :dua:

😆demek ki korkarak yaptın cnm.normal de öyle acıtmaz.sen de ben gibi iğnelerden korkuyorsun.ama bir süre sonra alışacaksın.bana bakma artık pratik vir şekilde enjekte ediyorum.
benim bir kere damara denk gelmişti göbekte nasıl yerden vurup damara denk geldiyse :D :D kanamıştı ve ilk defa çok acımıştı :)

Diyarbakır’da hangi hastane acaba ben de bir ay klomen iki aydır da femara ve çatlama iğnesi oluyorum. Ben de pko var eşimde bir şey yok . Bu ayda olmazsa tüp bebek düşünüyorum. Ben Van ve Diyarbakır da iyi bir doktor araştırıyorum o çevrede doğuda görevliyim. Bulunduğum yerde iyi bir doktor yok
Canim bende görev gereği burdayım Diyarbakır bahceciye gittim.

Back