• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

peki nedeni nedir o iğnenin?
Yumurtaları uyku moduna sokup adetle birlikte uyandırıyor. Tedavi şekli bu canım tüp bebek tedavisi uzun protokol ve kısa protokol olarak ikiye ayrılıyor. Kısa da adetin 2.gğnü başlanıyor tedaviye bunda adetin 16. 18.günü arası iğne oluyor sonra adetle normal gonalf f başlanılıyor

Ya eşim bazen geç çıkıyor işten doktor da esin yapar veteriner falan demişti ama 8 e kadar yap dediler o gün de eşim geç çıktı iş başa düştü yaptım valla😂
aaa veteriner mi eşin keşke istanbulda olsaydınız valla baya iyi olurdu :D :D bana 5le 9 arası demişlerdi hep ilk iğneyi vurulduğum saat 8buçuktu onuda ilk kaynanam yaptı ondan tutmadı zaten beddua mı ne ettiyse :D :D

Yumurtaları uyku moduna sokup adetle birlikte uyandırıyor. Tedavi şekli bu canım tüp bebek tedavisi uzun protokol ve kısa protokol olarak ikiye ayrılıyor. Kısa da adetin 2.gğnü başlanıyor tedaviye bunda adetin 16. 18.günü arası iğne oluyor sonra adetle normal gonalf f başlanılıyor
anladım canım çok teşekkürler açıkladığın için :) benimki normaldi ilki kısa protokol :)

aaa veteriner mi eşin keşke istanbulda olsaydınız valla baya iyi olurdu :KK70: :KK70: bana 5le 9 arası demişlerdi hep ilk iğneyi vurulduğum saat 8buçuktu onuda ilk kaynanam yaptı ondan tutmadı zaten beddua mı ne ettiyse :KK70: :KK70:
Hahahaha😂😂😂 ıspartadayıx canım ama sorun olursa cevaplar 😄 bi cesaret yapıverdim valla bana da 4 Le 8 arası dediler 7 buçukta yaptım😄

Embriyolog aradı yarın sabah muanm olduğunu söyledi duruma göre transferi soylucu doktrn dedi.pzrtesi icin transferi konusmustuk biz doktrm öyle diyordu. 5 iyi yumurta döllenmiş hala aynimis yarın muayne ye cagiridlr.inanin artık korkuyorum bi yerden bişey cikicak diye. Normal degilmi transfer öncesi muayne ye çağırmasi sizlerde nasıl ilerlemişti durum
Biz çağırmadan gittik bugün konuştuk canım pgt önerdi bize de ama oldukça pahalı pgt yaptırmak

Biz çağırmadan gittik bugün konuştuk canım pgt önerdi bize de ama oldukça pahalı pgt yaptırmak
Nie genetiğe göndermeye gerek duydu ki önceden düşük vs.yada genetik le ilgili bi sıkıntı mı vardı sizde. Ne kadra yaptirdnz birde

Nie genetiğe göndermeye gerek duydu ki önceden düşük vs.yada genetik le ilgili bi sıkıntı mı vardı sizde. Ne kadra yaptirdnz birde
İlk tedavi bizimki işi sağlama almak için dedi tanesi 2000 lira istiyorlar pgt ye şuan da zaten embriyoskop altında napacaz bilemedik

Merhabalar artık ben de Mayıs sayfasından buraya terfi ettim negatif sonucumdan sonra yarın regl olmayı bekliyorum ve ayın sonuna doğru dondurulmuş embriyo transferim yapılacak inşallah bu sefer her şey yolunda gider ve pozitifi görürüm . Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum sonuç bekleyenlere güzel sonuçlar almalarını temenni ediyorum benim gibi yeni başlayanlara da kolaylıklar🥰👏👏

Back