Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım ben dün yaptırmıştım yarın yaptıracağım tekrar testi. Rabbim mübarek cuma günü hürmetine güzel sonuçlar almamızı herşeyin yolunda gitmesini nasip etsinav.esen TupBebekAnnesi2020 E edmur kizlarrrr inşallah değerler kat kat artar sabah kan verdim ben öğleye çıkar. Siz verdiniz mi bu mübarek cuma günü buradaki herkesin tüm duaları kabul olsun inşallah
Evet canım hatırladım :) dualarım seninle canım inşallah zamanı gelmiştir kavuşuruzMerhaba cnm, hosgeldin, tedavin hayırlı olsun hatırladın mi beni mart grubunda yazışıyorduk. Benim pandemi dolayisiyla ancak transferim oldu bu çarşamba günü. Şimdi test için bekliyorum. Inşallah bu sefer kavuşacağız bebeklerimize
Diyarbakır’da hangi hastane acaba ben de bir ay klomen iki aydır da femara ve çatlama iğnesi oluyorum. Ben de pko var eşimde bir şey yok . Bu ayda olmazsa tüp bebek düşünüyorum. Ben Van ve Diyarbakır da iyi bir doktor araştırıyorum o çevrede doğuda görevliyim. Bulunduğum yerde iyi bir doktor yokSonra başladık.adet 3. Günü gitmiştim muayne sonrası iğneler ilaçlar başladı vitaminler bu süreç 15 gün sürdü.sonra toplama oldu 24 tane yumurtam oluştu.bu rada 26 yaşındaydım.yaptiriken.sonra elimizde sağlıklı 2 tane kaldı.kardesimin düğünü olacaktı.ben dinlenmek istiyorum dedim .rahim dinlendirin.nisan 28 de transfer oldum.simdi kızım ellerinizden öper 5 aya girdi.mevlam hepinize en sağlıklı evlatlar nasip etsin.takipteyimmm
Uzun protokol nedir?Aranızda uzun protokol tedavi olan var mı
3 hafta kaldı sonra çıkaracak doktor. Sabrederim artık.Spiral 1yngün duracaktır herhalde.biraz hafif ağrı yapabilir.bende de olmuştu canım.
Diyarbkir memoriel uğur hoca, bahcecide zeki akkum,diyarlife da hakan coksüer.en iyi doktorlar bu diyebilirim bnde memorielde tedavi görüyrm.arastirip öyle karar verebilirsnzDiyarbakır’da hangi hastane acaba ben de bir ay klomen iki aydır da femara ve çatlama iğnesi oluyorum. Ben de pko var eşimde bir şey yok . Bu ayda olmazsa tüp bebek düşünüyorum. Ben Van ve Diyarbakır da iyi bir doktor araştırıyorum o çevrede doğuda görevliyim. Bulunduğum yerde iyi bir doktor yok
Biz diyarbakır bahçeci zeki bey yaptırdık canım çok memnun kaldım hala hemşiremiz ile görüşüyoruz tavsiye ederim zeki akkumDiyarbakır’da hangi hastane acaba ben de bir ay klomen iki aydır da femara ve çatlama iğnesi oluyorum. Ben de pko var eşimde bir şey yok . Bu ayda olmazsa tüp bebek düşünüyorum. Ben Van ve Diyarbakır da iyi bir doktor araştırıyorum o çevrede doğuda görevliyim. Bulunduğum yerde iyi bir doktor yok
herkes zeki beyi çok övüyor.. bzen diyarbakıra gidesim geliyorBiz diyarbakır bahçeci zeki bey yaptırdık canım çok memnun kaldım hala hemşiremiz ile görüşüyoruz tavsiye ederim zeki akkum
ben hataydayım İstanbul bahçeciye gitmeyi düşünüyoruz ama rotamı değişsemBiz doğuda olduğumuz için tercih ettin muşta yaşıyorum aceba erzurum mu diyarbakır mı dedim gezmeye gitmiştik on görüşme yaptık aşılaan için ama tüp bebek oldu şimdi şükür kızım 6 aya gircek 18 de rabbim sizede nasip etsin
Amin inşallah Temmuz’da İstanbul’a gideceğim. Rahim filmini orada çektireceğim Ağustos Eylül gibi de aşılama ya da tüp bebek olur artık. Tüp bebek masrafları ne kadar tuttu? Buradaki devlet hastanesi bir iki ayda olmazsa Van devlet hastanesine yönlendirmek istiyor. Devlet haznelerinden okuduğum kadarıyla pek memnun kalan yok o yüzden Diyarbakır da özele gitmek istiyorumBiz doğuda olduğumuz için tercih ettin muşta yaşıyorum aceba erzurum mu diyarbakır mı dedim gezmeye gitmiştik on görüşme yaptık aşılaan için ama tüp bebek oldu şimdi şükür kızım 6 aya gircek 18 de rabbim sizede nasip etsin
Bence istanbul.gidene kadar diyarbakır daha iyi birde sıklıkla gidip gelmek ve gerçi eşinin işi müsait ise 1 ay ayirip orda kalabilirsiniz istanbul için diğer türlü zor oluyor. Ben muştan günü birlik gittim haftada 3 kez gittiğim oldu mesela eşim gelmediğinde gidip geliyordum otobüsleben hataydayım İstanbul bahçeciye gitmeyi düşünüyoruz ama rotamı değişsem
Rahim filmi nerede çekildiniz çok zor mu acaba çok korkuyorum. İstanbulda iyi bir doktor bulup çekilmek istiyorumbenimde rahim filmi dün çekildi ilk tedavimde rahim filmi istememişti dr
diyarbakırda uzak aslında.. zaten eylülde düşünüyorumBence istanbul.gidene kadar diyarbakır daha iyi birde sıklıkla gidip gelmek ve gerçi eşinin işi müsait ise 1 ay ayirip orda kalabilirsiniz istanbul için diğer türlü zor oluyor. Ben muştan günü birlik gittim haftada 3 kez gittiğim oldu mesela eşim gelmediğinde gidip geliyordum otobüsle
Canım bizim 15 bin tuttu biz 3 gün orda otelde falan kaldık araç kiraladık yeme içme her gidiş masrafı ilaçlar hepsi bu kadar bence de devlette çok uzuyor hele ilk olunca zman geçmiyor insanaAmin inşallah Temmuz’da İstanbul’a gideceğim. Rahim filmini orada çektireceğim Ağustos Eylül gibi de aşılama ya da tüp bebek olur artık. Tüp bebek masrafları ne kadar tuttu? Buradaki devlet hastanesi bir iki ayda olmazsa Van devlet hastanesine yönlendirmek istiyor. Devlet haznelerinden okuduğum kadarıyla pek memnun kalan yok o yüzden Diyarbakır da özele gitmek istiyorum
Bende çekilmiştim canım hiç zor değil herkes çok abartıyor bence anlık ağrıyor sonra hafifliyor batacak bisey yok ve benim tek tüpüm kapalı çıkmıştı. 2016 çekinmiştim 2019 tüp bebek oldu sıkıntı xikmdiRahim filmi nerede çekildiniz çok zor mu acaba çok korkuyorum. İstanbulda iyi bir doktor bulup çekilmek istiyorum
ne zaman yaptırdınız siz tüp bebeği cnmCanım bizim 15 bin tuttu biz 3 gün orda otelde falan kaldık araç kiraladık yeme içme her gidiş masrafı ilaçlar hepsi bu kadar bence de devlette çok uzuyor hele ilk olunca zman geçmiyor insana
Hemde ne nam ben anlattım burda birçok kişiye 5 kişi hamile kaldı şükür zeki bey tedavi ettidiyarbakırda uzak aslında.. zaten eylülde düşünüyorum
şuan diyarbakırda coronada artmış bi önümüzü görelim bakalım
ama zeki bey baya nam saldı
Plo vardı bende eşimde bir sıkıntı yoktu geçen ay şubat başladık nisanda transfer oldum aralıkta doğum yaptım canımne zaman yaptırdınız siz tüp bebeği cnm
birde sizdeki sorun neydi