Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Ya ne güzel benim ilk tüp bebek denemem Antalya dışından gelip gidiyorum. Çok memnunum Murat Hoca'dan.Daha önce iki kürtajım var. İnşallah herşey iyi olur
Ben de canım Isparta’dan gidip geliyorum ben de çok memnunum benim de ilk denemem insallah güzel sonuçlar alırız

Kızlar benim 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Gün içinde olmuyor akşam uzandığımda geliyor. İki gündür ağrı kesici alıyorum. Adetim bugün bitti. Önceden de oluyordu ama o zaman histereskopi sonrası normal dedim sonra adet olunca da doğal olarak ağrım oldu ama şimdi artık bitmesi gerekiyor sanki. Spiral böyle ağrı yapacak mı her gün merak ediyorum.

ilk tüp bebeğimden önce histeroskopi oldum canım ben de her şey yolunda demişti doktor bakalım zamanı gelmeden olmuyor hayırlısı ile sağlıcakla zaman gelmiştir hepimiz için amin

Spiral 1yngün duracaktır herhalde.biraz hafif ağrı yapabilir.bende de olmuştu canım.

Yaa bende herkese yapıyorlar diye biliyordum canım .İyiymiş o zaman .Eşim sırf para alacaklar için erteliyorlar diyorda İkna etmek zor oldu bahceciye .
Ben de istemiyorum dinlendirme. Ama sanirim cok yumurta oluşunca ya da istenilen kalınlıkta olmayınca dinlendiriyorlar. Acaba bizim istememe gibi bir lüksümüz var mi? Ben istemiyorum desem mi diye düşünüyorum

Ben de istemiyorum dinlendirme. Ama sanirim cok yumurta oluşunca ya da istenilen kalınlıkta olmayınca dinlendiriyorlar. Acaba bizim istememe gibi bir lüksümüz var mi? Ben istemiyorum desem mi diye düşünüyorum
Bizde haftaya gittiğimizde konuşacağız , eğer gerekli değilse istemiyorum diyeceğim .Çünkü sonraki ay izne gitme durumumuz var.2 ay uzayacak resmen .Eğer gerekliyse yapacak birşey yok

bence kesinlikle doktorunuz dinlenmeyi uygun görüyorsa dinleyin.Ben de başta itiraz ettim ama en sağlıklısının bu olduğunu sonradan anlıyorsunuz.Çünkü yumurta toplama işlemi fiziksel olarak yoruyor ve vücudunuz değişik tepkiler veriyor.2 ay içinde normal düzene binince transfer yapılması bence garanti .ben de 1,5 aydır bekliyorum daha 17 temmuz da transferim.Ama şu an 1 ay öncesine göre daha sağlıklıyım.her hafta doktor kontrol ediyor .beklemek tutunmama ihtimalinden daha iyidir inşallah hepimiz güzel haberleri veririz ard arda .

Bugün uzun protokol tedaviye lucrin vurularak başladım kızlar. Adetim 24 haziranda 3.gün diğer iğnelere başlıcaz
Merhaba cnm, hosgeldin, tedavin hayırlı olsun hatırladın mi beni mart grubunda yazışıyorduk. Benim pandemi dolayisiyla ancak transferim oldu bu çarşamba günü. Şimdi test için bekliyorum. Inşallah bu sefer kavuşacağız bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…