- 3 Nisan 2020
- 1.400
- 1.989
- 63
- 29
Ben de canım Isparta’dan gidip geliyorum ben de çok memnunum benim de ilk denemem insallah güzel sonuçlar alırızYa ne güzel benim ilk tüp bebek denemem Antalya dışından gelip gidiyorum. Çok memnunum Murat Hoca'dan.Daha önce iki kürtajım var. İnşallah herşey iyi olur
Aynı ben antalya da yaşıyorum 2 yıldıe murat hocaya gidiyorum.o zaman 3 kişi oldukMurat Hocaya gidiyorum.
ilk tüp bebeğimden önce histeroskopi oldum canım ben de her şey yolunda demişti doktor bakalım zamanı gelmeden olmuyor hayırlısı ile sağlıcakla zaman gelmiştir hepimiz için aminŞöyle diyiö rahim de kanlanma fazla olmalı.yani nasıl diyim ben histereskopş de gördüm hoca gösterdi bende epeyce azdı buni estrojen hormonu ile alakalı internete bak bu salgıyı en çok ne yapar.yani kanlanma azsa ve rahim duvarın ince iae tutınma şansın az.ben hep bu sorunla uğraşıyorum kürtajdan dolayı yanlış yapılan...bu nedenle rahşm duvarında kanlanma fazla yo.bu ne kadar fazla o kadar iyi.ve duvar kalınlığı nesir ne değilsir bilmiyorum .ölçürt derim
Spiral 1yngün duracaktır herhalde.biraz hafif ağrı yapabilir.bende de olmuştu canım.Kızlar benim 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Gün içinde olmuyor akşam uzandığımda geliyor. İki gündür ağrı kesici alıyorum. Adetim bugün bitti. Önceden de oluyordu ama o zaman histereskopi sonrası normal dedim sonra adet olunca da doğal olarak ağrım oldu ama şimdi artık bitmesi gerekiyor sanki. Spiral böyle ağrı yapacak mı her gün merak ediyorum.
Ben de istemiyorum dinlendirme. Ama sanirim cok yumurta oluşunca ya da istenilen kalınlıkta olmayınca dinlendiriyorlar. Acaba bizim istememe gibi bir lüksümüz var mi? Ben istemiyorum desem mi diye düşünüyorumYaa bende herkese yapıyorlar diye biliyordum canım .İyiymiş o zaman .Eşim sırf para alacaklar için erteliyorlar diyordaİkna etmek zor oldu bahceciye .
Bizde haftaya gittiğimizde konuşacağız , eğer gerekli değilse istemiyorum diyeceğim .Çünkü sonraki ay izne gitme durumumuz var.2 ay uzayacak resmen .Eğer gerekliyse yapacak birşey yokBen de istemiyorum dinlendirme. Ama sanirim cok yumurta oluşunca ya da istenilen kalınlıkta olmayınca dinlendiriyorlar. Acaba bizim istememe gibi bir lüksümüz var mi? Ben istemiyorum desem mi diye düşünüyorum
Evet öyle haklisin. Umarım herşey güzel olur sizin içinBizde haftaya gittiğimizde konuşacağız , eğer gerekli değilse istemiyorum diyeceğim .Çünkü sonraki ay izne gitme durumumuz var.2 ay uzayacak resmen .Eğer gerekliyse yapacak birşey yok
Amin inşallah canım evet ilk tüp bebekte oldu kızım çok şükürdarısı bizlere de inşallah ilk tüp bebekte mi oldu kızınız...?
bakalım ben de adetle 2. tüp bebeğe başlayacağız biz de bebeğimize kavuşuruz inşallah amin..Amin inşallah canım evet ilk tüp bebekte oldu kızım çok şükür
Eşim 6 aylıkken fıtık ameliyatı olmuş sperm kanalları kesilmişAzosperminiz neyden kaynaklıydı acaba ?
Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin siz nerede tedavi oluyorsunuzbakalım ben de adetle 2. tüp bebeğe başlayacağız biz de bebeğimize kavuşuruz inşallah amin..
samsun ondokuz mayıs ünv hastanesinde tedavi oluyorum canımAmin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin siz nerede tedavi oluyorsunuz
benimde rahim filmi dün çekildi ilk tedavimde rahim filmi istememişti drYok canım geçen ay çektirdim bu ay iğnelere başladık ☺
Ben de önce başka doktora gitmiştim o istemedi sonra doktor değiştirdim garanti olsun diye bu doktorum istedibenimde rahim filmi dün çekildi ilk tedavimde rahim filmi istememişti dr
bence kesinlikle doktorunuz dinlenmeyi uygun görüyorsa dinleyin.Ben de başta itiraz ettim ama en sağlıklısının bu olduğunu sonradan anlıyorsunuz.Çünkü yumurta toplama işlemi fiziksel olarak yoruyor ve vücudunuz değişik tepkiler veriyor.2 ay içinde normal düzene binince transfer yapılması bence garanti .ben de 1,5 aydır bekliyorum daha 17 temmuz da transferim.Ama şu an 1 ay öncesine göre daha sağlıklıyım.her hafta doktor kontrol ediyor .beklemek tutunmama ihtimalinden daha iyidirBen de istemiyorum dinlendirme. Ama sanirim cok yumurta oluşunca ya da istenilen kalınlıkta olmayınca dinlendiriyorlar. Acaba bizim istememe gibi bir lüksümüz var mi? Ben istemiyorum desem mi diye düşünüyorum
Merhaba cnm, hosgeldin, tedavin hayırlı olsunBugün uzun protokol tedaviye lucrin vurularak başladım kızlar. Adetim 24 haziranda 3.gün diğer iğnelere başlıcaz
Geçmiş olsun.Biz de de benzer bir durum var.Benim eşimin de sperm çıkışını sağlayan kanal doğuştan yok.Azosperm tanısı konulup tese olduEşim 6 aylıkken fıtık ameliyatı olmuş sperm kanalları kesilmiş
Geçmiş olsunEşim 6 aylıkken fıtık ameliyatı olmuş sperm kanalları kesilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?