Eşime aramışlar arkadaşı oda sabredemedi aradık şimdi 6 tane döllenmiş çok şükür Rabbim eAkşama doğru ararlar canım hayırlısı olur inşallah kaliteli bol bol minnoslarin olur
Valla ellerim titredi ama vurdum eşim evde yoktu saati geciyordu mecbur kaldım
cok korkuyorum yapamayacam diyeValla ellerim titredi ama vurdum eşim evde yoktu saati geciyordu mecbur kaldım
Çok şükür canımEşime aramışlar arkadaşı oda sabredemedi aradık şimdi 6 tane döllenmiş çok şükür Rabbim e
Acaba döllendikten sonra kayıp olur mu kiÇok şükür canım
Bizdede 6 tane döllenmiş canımTabi haber ederim zaten sizlerden başka anlatacak kimsem yok ailelerimiz 5 yıldan beri bilmiyorlar
Yaparsın yaparsıncok korkuyorum yapamayacam diye
Hayırlı olsun bakalım tedavinmerhaba bizde cuma günü tedaviye başlaık rapor çıkarmak çok zor bir süreç olsada başardık sonunda :)ilaçları aldık ve cuma başladık gonal-f la başladım güde 1 kez iğne vitamin ve folik asit devam dr salı günü gel dedi kans testlerine bakılacak fsh Lh ye bakalım inş sorun çıkmaz ilaçrın etkisine bakacak bugun ted.3.günü bütün aşamalrı sizlerle paylaşıcam inş sizede faydası olur
en heycanlı kısmı şu kadar yumurta döllendi şu kadar kaldı böyle oldu şöyle olduYaparsın yaparsıngerçekten bir şey yokmuş acımadı yani
Benim 15 dollendiAcaba döllendikten sonra kayıp olur mu ki
Benim 15 tanesi dollendi 10 tanesi 3.gune gitti gelişimleri iyi hepsini 5.gun için bekleyeceğiz dediler 2tane 5.gun 2 tane 6.gun toplam 4 embriyom dondurulmustu blastosist olarak.Çok şükür canım
Maşallah ne güzel bakalım bizim ki nasıl olacak 3.gün bir daha arayacaklarmış gelişimleri içinBenim 15 dollendi
Benim 15 tanesi dollendi 10 tanesi 3.gune gitti gelişimleri iyi hepsini 5.gun için bekleyeceğiz dediler 2tane 5.gun 2 tane 6.gun toplam 4 embriyom dondurulmustu blastosist olarak.
Aynen en heyecanlı bölümler simdi daha hiç bir şey anlamıyorum benen heycanlı kısmı şu kadar yumurta döllendi şu kadar kaldı böyle oldu şöyle oldu
Canım ben polikistik over değilim ama benim de 20 ye yakın yumurtam toplandı önlem olarak bana yumurta toplama öncesi serum bağlandı hastaneden çıkmadan önce de iki serum daha bağlandı sonra ovitrella iğne 5 gün oksapar 7 gün bol protein ağırlıklı beslenme ve günde iki litre su içtim şükür daha rahat atlattım üç gün karnım şiş ve gaz sancısı gibi sancım oldu ve geçti ben de çok korkmuştum OHss olmaktanCok gecmis olsin canim,transferin de insallah Allahin izniyle cok iyi gecer ve bebisin sana tutunur,ohss de nasil bir tadavi izlediniz hastanede yattin mi kac tane embriyo olustu kac tane yumurtan toplandi??
ben de senelerdir bakıyorum bebek eşyalarına kıyafetlerine canım...bende bazen internetten oturur bakarım beşik kıyafet olsada alsam şunları derimne kadar hayırlı rüyalar görmüşsünüz inşallah hepsi gerçekleşir ve bize anlatırsın inşallah ilk önce özleminiz bir an önce diner
bizim daha 1,5 :) yolun basındayız ama dediğin gibi çok can yakıcı bir durum
ben de stresliydim çok kendim aramıştım en sonBana da taze transfer yapacam dedi daha dün toplandı yumurta ama aramadılar kaç tane döllendiğini henüz bilmiyorum
doktorun testi tekrarla dedi mi sana canım yükselme oranına bakmak için ne zaman kontrole gideceksinBenim 15 dollendi
Benim 15 tanesi dollendi 10 tanesi 3.gune gitti gelişimleri iyi hepsini 5.gun için bekleyeceğiz dediler 2tane 5.gun 2 tane 6.gun toplam 4 embriyom dondurulmustu blastosist olarak.
Hep diyoruz ki devenin büyüğü ahırdan çıktı bizim tabirle ama her aşamasında yolun başındayız diyoruz yine Rabbim her anne olmayı isteyenin kucağını boş bırakmasın bol bol dua edelim Meryem suresini oku inan faydası olur dün yumurta toplandı bende de eşim tese olacaktı Allah yardımcımız oldu çıkmayan sperm çıktı eşim azosperm hastası birdeben de stresliydim çok kendim aramıştım en son
evet bu sıralar Kuranı da elime almıyorum bir ramazanda almıştım bol bol dua elbette canım..Hep diyoruz ki devenin büyüğü ahırdan çıktı bizim tabirle ama her aşamasında yolun başındayız diyoruz yine Rabbim her anne olmayı isteyenin kucağını boş bırakmasın bol bol dua edelim Meryem suresini oku inan faydası olur dün yumurta toplandı bende de eşim tese olacaktı Allah yardımcımız oldu çıkmayan sperm çıktı eşim azosperm hastası birde
ben de senelerdir bakıyorum bebek eşyalarına kıyafetlerine canım...
inşallah rüyalarımız sahidir sahi olduğuna inanıyorum canıgönülden...
adetimi bekliyorum bakalım heyecanlı da değilim durgunda biraz stresliyim sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi bazen antideprasan kullansam mı diye bile düşündüm ama bu dönemler çok önemli doktorum da kendini sakinleştiremiyorsan kullanabilirsin dedi doğum doktorum ama sıkıyorum kendimi geceleri uykularım düzensiz hamilelik hep uyku yapar diyorlar hamilelikte bol bol uyurum heraldeALLAH nasip ederse hayır ile sağlıcakla hepimize de inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?