Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Hayırlı olsun bakalım tedavin

Benim 15 dollendi

Benim 15 tanesi dollendi 10 tanesi 3.gune gitti gelişimleri iyi hepsini 5.gun için bekleyeceğiz dediler 2tane 5.gun 2 tane 6.gun toplam 4 embriyom dondurulmustu blastosist olarak.
Maşallah ne güzel bakalım bizim ki nasıl olacak 3.gün bir daha arayacaklarmış gelişimleri için

Cok gecmis olsin canim,transferin de insallah Allahin izniyle cok iyi gecer ve bebisin sana tutunur,ohss de nasil bir tadavi izlediniz hastanede yattin mi kac tane embriyo olustu kac tane yumurtan toplandi??
Canım ben polikistik over değilim ama benim de 20 ye yakın yumurtam toplandı önlem olarak bana yumurta toplama öncesi serum bağlandı hastaneden çıkmadan önce de iki serum daha bağlandı sonra ovitrella iğne 5 gün oksapar 7 gün bol protein ağırlıklı beslenme ve günde iki litre su içtim şükür daha rahat atlattım üç gün karnım şiş ve gaz sancısı gibi sancım oldu ve geçti ben de çok korkmuştum OHss olmaktan

6.2 mm en düşük en yüksek 6.9 pazara kadar kulllanacağım ilaçları cumartesi tekrar kan ve kontrol sonrası da bakalımyavaş yavaş sona doğru ilerliyoruz.bugün kan tahlili verdim 4 5 gibi çıkar.

ben de senelerdir bakıyorum bebek eşyalarına kıyafetlerine canım...
inşallah rüyalarımız sahidir sahi olduğuna inanıyorum canıgönülden...
adetimi bekliyorum bakalım heyecanlı da değilim durgunda biraz stresliyim sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi bazen antideprasan kullansam mı diye bile düşündüm ama bu dönemler çok önemli doktorum da kendini sakinleştiremiyorsan kullanabilirsin dedi doğum doktorum ama sıkıyorum kendimi geceleri uykularım düzensiz hamilelik hep uyku yapar diyorlar hamilelikte bol bol uyurum heralde ALLAH nasip ederse hayır ile sağlıcakla hepimize de inşallah amin

Benim 15 dollendi

Benim 15 tanesi dollendi 10 tanesi 3.gune gitti gelişimleri iyi hepsini 5.gun için bekleyeceğiz dediler 2tane 5.gun 2 tane 6.gun toplam 4 embriyom dondurulmustu blastosist olarak.
doktorun testi tekrarla dedi mi sana canım yükselme oranına bakmak için ne zaman kontrole gideceksin

ben de stresliydim çok kendim aramıştım en son
Hep diyoruz ki devenin büyüğü ahırdan çıktı bizim tabirle ama her aşamasında yolun başındayız diyoruz yine Rabbim her anne olmayı isteyenin kucağını boş bırakmasın bol bol dua edelim Meryem suresini oku inan faydası olur dün yumurta toplandı bende de eşim tese olacaktı Allah yardımcımız oldu çıkmayan sperm çıktı eşim azosperm hastası birde

evet bu sıralar Kuranı da elime almıyorum bir ramazanda almıştım bol bol dua elbette canım..
demek ki dualarımız daha çok olmalı RABBİM dualarımızda eksiklerimizi de gidersin önceleri de çok okudum Meryem suresi canım hayırlı sağlıklı evlat için bir hatim okudum birkaç sene öncesinde ama yer gök dua şimdi adetimi de bekliorum ya o da stresli bir bekleyiş oluyor ondan sonrası zaten patır patır gelecek bir adetli kontrol oluyormuş bir de bir hafta sonrasna çağırıyorlarmış sonrasında da transfer günü veriyorlarmış

sanırım 2. denemeler ilkine göre daha sakin duygularla geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…