Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Dondurulmuş transferim canım 2 adet emriyo transferi edildi biri ıyi kalite diğeri orta kalite inanmak istiyorum buna hemde cok

Dondurulmuş transferim canım 2 adet emriyo transferi edildi biri ıyi kalite diğeri orta kalite inanmak istiyorum buna hemde cok
bence moralini hemen bozma...
10. günü devirmeden sonucuna güvenme bence kan testi en garanti olan testlere çok da güvenmiyorum yüzlerce yaptım görünce midem bulanıyor artık bende sonucum için direk kan tahlili yaptıracağım

kendin alışmaya başla kuzu :))))) valla benide kan tutar kendime hiç kıyamam parmağım kesilse bayılcak gibi olurum ama vurdum iğneleri çatır çatır. kayınvalidem bile dior şaşırttın beni
Ben iğneyi yaptım sonunda ama anlamadım suan oldu mu olmadı mı hiç bir fikrim yok battığını bile anlamadım yapamadım mı acaba

Insaalh öledir ama zaten bi gram.belirti yok ilk bi kaç gün agrım olmuştu okadr şimdi hiç yok

Insaalh öledir ama zaten bi gram.belirti yok ilk bi kaç gün agrım olmuştu okadr şimdi hiç yok
inşallah bebeğin seninledir canım bu ikinci denemen mi?
belirtiler de kişiden kişiye değişiyor kimi hiç belirti olmuyor kimi belirtinin hepsini gösteriyor..

Kontrole çağırdı mi sizi opu sonrasi
Yok çağırmadılar ben sorum olduğunu bilmediğim bir şey olduğunda yanlış yapmayım diye mesaj atıyorum sağolsunlar hemen geri dönüş yapıyorlar ama yarın Bi sorarım sizi çağırdılar mı canım

inşallah bebeğin seninledir canım bu ikinci denemen mi?
belirtiler de kişiden kişiye değişiyor kimi hiç belirti olmuyor kimi belirtinin hepsini gösteriyor..
Yok ilk denemem canım ama insan maddi yi geçiyor manevi mahvoluyoe kullandığım iğnenin ilacın haddi hesabı yok

Yok ilk denemem canım ama insan maddi yi geçiyor manevi mahvoluyoe kullandığım iğnenin ilacın haddi hesabı yok
öyle ben de ilk tüp bebeğimde çok yorgun bitap düşmüştüm şimdi adetimle birlikte ikinci tüp bebeğimin tedavisine başlayacağım şimdiki süreç daha rahat geçeceği için rahatım kafa olarak...
dondurulmuşların var mı daha?

Ben sordum yok dedi.pzrtesi transfere gelcn dedi yine yumurta nin durumu icin arıcaklr bilgi veridignde tekrar sorcm bklm

Var canım 9 tane daha mesela ttutmdiginda doktor ne cevap veriyor ne açıklama yapiyor

Siz nerde baslamstnz tedaviye

Ben sordum yok dedi.pzrtesi transfere gelcn dedi yine yumurta nin durumu icin arıcaklr bilgi veridignde tekrar sorcm bklm
Evet yarın arayacaklarmış kaç tane döllendiğini gönül ister hepsi olsun bunada şükür yeterli sayıda sperm çıktı yoksa eşim tese olacaktı bugün

Var canım 9 tane daha mesela ttutmdiginda doktor ne cevap veriyor ne açıklama yapiyor
bazı doktorlar çok ilgisiz oluyor sen özele mi gitmiştin canım yoksa devlete mi?
evet insan yüreğini ferahlatmak istiyor seni çok iyi anlıyorum canım

Aynen 2 ay Rahmi dinlendirelim embriyolarıdonduralım diyo ama bakalım zamanla çözücez inş☺
benim bir arkadaşıma da öyle yaptılar canım tek yumurta konduğı halde tuttu dondurulmuşlarda şans daha yüksek diyorlar tabii her şey nasip tutacağı varsa taze iken de tutuyor da ALLAH sevindirsin bizleri de hepimizi de inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…