- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Dondurulmuş transferim canım 2 adet emriyo transferi edildi biri ıyi kalite diğeri orta kalite inanmak istiyorum buna hemde coktaze transfr mi dondurulmuş mu?
öyle düşünme kan testi önemli olan bir bakıyorsun pat diye değer yükseliyor benim doktorum da normal gebelik değil tüp bebek de değerin ne zaman yükseleceği belli olmaz demişti benim ilk tüp bebek tedavimde ..erken yapma demişti bana da
bence moralini hemen bozma...Dondurulmuş transferim canım 2 adet emriyo transferi edildi biri ıyi kalite diğeri orta kalite inanmak istiyorum buna hemde cok
Ben iğneyi yaptım sonundakendin alışmaya başla kuzu :))))) valla benide kan tutar kendime hiç kıyamam parmağım kesilse bayılcak gibi olurum ama vurdum iğneleri çatır çatır. kayınvalidem bile dior şaşırttın beni
Insaalh öledir ama zaten bi gram.belirti yok ilk bi kaç gün agrım olmuştu okadr şimdi hiç yokbence moralini hemen bozma...
10. günü devirmeden sonucuna güvenme bence kan testi en garanti olan testlere çok da güvenmiyorum yüzlerce yaptım görünce midem bulanıyor artık bende sonucum için direk kan tahlili yaptıracağım
inşallah bebeğin seninledir canım bu ikinci denemen mi?Insaalh öledir ama zaten bi gram.belirti yok ilk bi kaç gün agrım olmuştu okadr şimdi hiç yok
Kontrole çağırdı mi sizi opu sonrasiEvet biraz ağrım var kasıklarımda birde belimde inşallah geçer
Yok çağırmadılar ben sorum olduğunu bilmediğim bir şey olduğunda yanlış yapmayım diye mesaj atıyorum sağolsunlar hemen geri dönüş yapıyorlar ama yarın Bi sorarım sizi çağırdılar mı canımKontrole çağırdı mi sizi opu sonrasi
Yok ilk denemem canım ama insan maddi yi geçiyor manevi mahvoluyoe kullandığım iğnenin ilacın haddi hesabı yokinşallah bebeğin seninledir canım bu ikinci denemen mi?
belirtiler de kişiden kişiye değişiyor kimi hiç belirti olmuyor kimi belirtinin hepsini gösteriyor..
Aynen 2 ay Rahmi dinlendirelim embriyolarıdonduralım diyo ama bakalım zamanla çözücez inşdoktor dondurup mu dinlendirip mi diğer aya mı transfer yapalım manasında diyor canım
öyle ben de ilk tüp bebeğimde çok yorgun bitap düşmüştüm şimdi adetimle birlikte ikinci tüp bebeğimin tedavisine başlayacağım şimdiki süreç daha rahat geçeceği için rahatım kafa olarak...Yok ilk denemem canım ama insan maddi yi geçiyor manevi mahvoluyoe kullandığım iğnenin ilacın haddi hesabı yok
Ben sordum yok dedi.pzrtesi transfere gelcn dedi yine yumurta nin durumu icin arıcaklr bilgi veridignde tekrar sorcm bklmYok çağırmadılar ben sorum olduğunu bilmediğim bir şey olduğunda yanlış yapmayım diye mesaj atıyorum sağolsunlar hemen geri dönüş yapıyorlar ama yarın Bi sorarım sizi çağırdılar mı canım
Var canım 9 tane daha mesela ttutmdiginda doktor ne cevap veriyor ne açıklama yapiyoröyle ben de ilk tüp bebeğimde çok yorgun bitap düşmüştüm şimdi adetimle birlikte ikinci tüp bebeğimin tedavisine başlayacağım şimdiki süreç daha rahat geçeceği için rahatım kafa olarak...
dondurulmuşların var mı daha?
Siz nerde baslamstnz tedaviyeYok çağırmadılar ben sorum olduğunu bilmediğim bir şey olduğunda yanlış yapmayım diye mesaj atıyorum sağolsunlar hemen geri dönüş yapıyorlar ama yarın Bi sorarım sizi çağırdılar mı canım
Evet yarın arayacaklarmış kaç tane döllendiğini gönül ister hepsi olsun bunada şükür yeterli sayıda sperm çıktı yoksa eşim tese olacaktı bugünBen sordum yok dedi.pzrtesi transfere gelcn dedi yine yumurta nin durumu icin arıcaklr bilgi veridignde tekrar sorcm bklm
İstanbul memorial de çanakkaleden geldik biz tedavi sürecinde hep burdaydık ilk tedavimiz daha önce başka yere gitmedikSiz nerde baslamstnz tedaviye
Bnm de ilk diyarbakir memorialİstanbul memorial de çanakkaleden geldik biz tedavi sürecinde hep burdaydık ilk tedavimiz daha önce başka yere gitmedik
İnşallah hepimiz en kısa sürede yavrularımıza kabuşuruzİnşallah güzel sonuçlar alırız
bazı doktorlar çok ilgisiz oluyor sen özele mi gitmiştin canım yoksa devlete mi?Var canım 9 tane daha mesela ttutmdiginda doktor ne cevap veriyor ne açıklama yapiyor
benim bir arkadaşıma da öyle yaptılar canım tek yumurta konduğı halde tuttu dondurulmuşlarda şans daha yüksek diyorlar tabii her şey nasip tutacağı varsa taze iken de tutuyor da ALLAH sevindirsin bizleri de hepimizi de inşallah aminAynen 2 ay Rahmi dinlendirelim embriyolarıdonduralım diyo ama bakalım zamanla çözücez inş☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?