evet heyecanlı zamanlar benim için de hepimiz için de...ay pek heycanlıııı rabiim nasip etsin inşallah kuzum sana
Size hangisini yazdı.inslallah kaliteli yumurtalar olur sizindeSana baya yazmış bana sadece 3 tane ilaç yazdı 11 tane de yumurta toplandı bugün
Merhaba ben de varım transferimiz gerçekleşti pazartesi günü beklemedeyim hayırlısı inşallah hepimiz içinMerhaba arkadaşlar...
8 yıllık evliyim yaklaşık hiç hamile kalmadım..
4 kez klomen tedavisi rahim filmi histeroskopi 2 aşılamam 1 tüp bebek tedavim var yaş 35 ..
birbirimize destek olalım şuan doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum..
Ondokuz mayıs ünv sinde Davut güvenin hastasıyım..
Burada inşallah hamişlik haberlerimizi de duyurur doğum heyecanlarımızı da paylaşırız inşallah amin..
sizin doktorlarınız nasıl ilerliyor paylaşalım bilgilerimizi..
evet heyecanlı zamanlar benim için de hepimiz için de...
tüm arkadaşlarımızdan olumlu haberler bekliyorum RABBİM hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin canım
amin...
bebeklerimizin isimlerini bebeklerimize yaptığımız hazırlıkları da konuşmak nasp eder inşallah amin
Rulid prednol birde vajinal jel yazdı 4 gün boyunca kullanacakmışım ağrın oldu mu seninSize hangisini yazdı.inslallah kaliteli yumurtalar olur sizinde
İnşallah tedavin başarılı sonuçlanır canım. Bizde araştıralım bakalım belki şartları sağlayabiliriz yada özelde uygun bir yer buluruzben de samsun ünv hastanesinde tedavi görüyorum doktorumdan memnunum daha büyük şehirlere göre tabi kalabalık ama sıkacak bir kalabalıklık değil..
tüp bebek için rapor çıkarmaya 3 seneyi doldurmanızı isteyeceklerdir sadece çok özel durumlarda doktorlar rapor çıkarmaya izin veriyorlar sanırım
hayırlı olsun inşallah bebeğiniz tutunmuştur size...Merhaba ben de varım transferimiz gerçekleşti pazartesi günü beklemedeyim hayırlısı inşallah hepimiz için
yaaa ne güzel konustun yüzümde gülümsemeler oluştu :)
Yok çok şükür hiç bişey sizin varmi.rulid i opu öncesi kullndım bndeRulid prednol birde vajinal jel yazdı 4 gün boyunca kullanacakmışım ağrın oldu mu senin
ilk 3 gün yat dinlen ama ara ara evin içinde yavaşça dolan sonrasında kan dolasımı olsun sonra yine uzan ağır iş yapma uzanma yere eğilme o hareketlere dikkat etArkadaşlar transferden sonra sürekli yatıyor musunuz benim doktorum yat dedi ama
Rica ederim canımHmm doktor da bahsetti ama bir sürü şey konuştuğumuz için orayı kaçırmışım şimdi daha net anladım. Teşekkürler cevabınız için.
Evet biraz ağrım var kasıklarımda birde belimde inşallah geçerYok çok şükür hiç bişey sizin varmi.rulid i opu öncesi kullndım bnde
İnşAllah gönlündeki olsun canımValla bende bahçeci veya memorial düşünüyordum ama ali osman koyuncuoğlu genelde çift transfer yapıyormuş kuzenime öyle yaptı ve ikizleri var o yüzden onu tercih edicem yaşım 33 2. Denemem olucak şansım daha yüksek olsun
Yumurtalarım toplandı bugün 3. Günüm ama ağrıları çok yürürken felan sizlerde de böyle oldu muAmiin, ay inşallah güzel güzel yumurtaların olur kuzum hayırlısı olsuun.
2 gün norml yaziyr kagitta ağrı olmasiEvet biraz ağrım var kasıklarımda birde belimde inşallah geçer
Sağol canimilk 3 gün yat dinlen ama ara ara evin içinde yavaşça dolan sonrasında kan dolasımı olsun sonra yine uzan ağır iş yapma uzanma yere eğilme o hareketlere dikkat et
Evet olsunda sağ salim razıyım bu ağrıya Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah2 gün norml yaziyr kagitta ağrı olmasi
Kactane toplndi cnm iki uc gun normalmiş bnmde bugun 7 tane toplndiYumurtalarım toplandı bugün 3. Günüm ama ağrıları çok yürürken felan sizlerde de böyle oldu mu
Amin inşallahEvet olsunda sağ salim razıyım bu ağrıya Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?