- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Özel canım bilmiyorum bu süreçte nasıl bi yol izlerim hiç bilmiyorumbazı doktorlar çok ilgisiz oluyor sen özele mi gitmiştin canım yoksa devlete mi?
evet insan yüreğini ferahlatmak istiyor seni çok iyi anlıyorum canım
Yaptım canim 96 çıktı.
tedavi sürecinde de ilgisiz miydi?Özel canım bilmiyorum bu süreçte nasıl bi yol izlerim hiç bilmiyorum
gerçekten mi hadi müjdeler olsun inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağında da göresin inşallah amin..Yaptım canim 96 çıktı.
Gayet herşey yolundaydı umiyliydik açıkçası herşeyimiz yolunda gidiyordu. Bu beni şaşırttı açıkçası cuma günü soracağım bi sebebi olmalı öle degilmitedavi sürecinde de ilgisiz miydi?
Allahım darısı başımaYaptım canim 96 çıktı.
Çok sağol canim. Çift 6.gun embriyosu 7.gun yaptırdım testi. Belirtim vardı diye düşünüyorum transferin ertesi günü mide bulantım vardı devam ediyor ara ara kasıklarda batma oluyordu yürürken bile ara ara birde baş dönmesi son iki gündürgerçekten mi hadi müjdeler olsun inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağında da göresin inşallah amin..
çift miydi tek miydi embriyo?
kaçıncı gün yaptırdın kan testini belirti var mıydı?
benim de çok olumlu gitti ilk tedavim sonra olumsuz olunca şaşırdım gerçekten de araştırdık eşimle de kan tahlillerim de progestoron hormonu değeri 1 in üstünde olunca tüp bebeği iptal ediyorlarmış mesele benim 1.3 tü buna rağmen transfer yapıldı doktora sorduk herkes de bir değil falan dedi ama 100 doktordan neredeyse 80 i o durumda iptal ediyormuş transferiGayet herşey yolundaydı umiyliydik açıkçası herşeyimiz yolunda gidiyordu. Bu beni şaşırttı açıkçası cuma günü soracağım bi sebebi olmalı öle degilmi
amin cümlemizin inşallah aminAllahım darısı başıma
Tez vakitte İnşallah canım benimAllahım darısı başıma
Hayırlıolsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insalahÇok sağol canim. Çift 6.gun embriyosu 7.gun yaptırdım testi. Belirtim vardı diye düşünüyorum transferin ertesi günü mide bulantım vardı devam ediyor ara ara kasıklarda batma oluyordu yürürken bile ara ara birde baş dönmesi son iki gündürşimdiden herşeyi yaşadım sanirim sağlıkla devam ederse düşünemedim kendimi
Evet haklısın canım nasip demekkibenim de çok olumlu gitti ilk tedavim sonra olumsuz olunca şaşırdım gerçekten de araştırdık eşimle de kan tahlillerim de progestoron hormonu değeri 1 in üstünde olunca tüp bebeği iptal ediyorlarmış mesele benim 1.3 tü buna rağmen transfer yapıldı doktora sorduk herkes de bir değil falan dedi ama 100 doktordan neredeyse 80 i o durumda iptal ediyormuş transferi
biz bu yüzden olumsuz olduğuna inanıyoruz çünkü yumurtalarım kalteliydi diğer kalan yumurtalarım 6. günü gördü..
diğer benimle transferi olan 3. gün yumurtası olan ve çok umutsuz olan bir arkadaşın 1 in altındaydı değeri o hamile kaldı biraz da nasip kısmet ben çok üzülemedim bile dondurulmu yumurtalarım olduğu için içim biraz rahattı o kadar..
insan tedavinin yorgunluğundan da üzüntüsünü anlamıor
mide bulantından sana demiştik tutundu heralde bebişin sana diye..Çok sağol canim. Çift 6.gun embriyosu 7.gun yaptırdım testi. Belirtim vardı diye düşünüyorum transferin ertesi günü mide bulantım vardı devam ediyor ara ara kasıklarda batma oluyordu yürürken bile ara ara birde baş dönmesi son iki gündürşimdiden herşeyi yaşadım sanirim sağlıkla devam ederse düşünemedim kendimi
sen kan tahlilini görmeden umutsuzluk etme canım umut devam ediyor senin için ben testlere inanmam kan testi önemli olan..Evet haklısın canım nasip demekki
Merhaba arkadaşlar.kullandığımız hormon ilaçları estrofem gonal f cetrotide bunun ve benzeri ilaçlar sizi nasıl diyim öyle bir duyguya sokuyor ki işte mide bulantımız oluyor gebetmişiz hissi yarattırıyor.bu yüzden hiçbirşey yokmul gibi davranmak kendinizi dinlemeden kafanıza göre davranmak en güzeli.çünlkü o ilaçlar bizi duygusal gebeymişiz hissi ysrsttırıyor ben bunu 8 transferim de de yaşadım bu sefer karar aldım.yok midem bulanıtır yok kasığım ağrıyor hissini kapılmamak için psikolojik destek alıcam bir arkadaşımdabin.bu süreç için o ilk 10gün için.benim de çok olumlu gitti ilk tedavim sonra olumsuz olunca şaşırdım gerçekten de araştırdık eşimle de kan tahlillerim de progestoron hormonu değeri 1 in üstünde olunca tüp bebeği iptal ediyorlarmış mesele benim 1.3 tü buna rağmen transfer yapıldı doktora sorduk herkes de bir değil falan dedi ama 100 doktordan neredeyse 80 i o durumda iptal ediyormuş transferi
biz bu yüzden olumsuz olduğuna inanıyoruz çünkü yumurtalarım kalteliydi diğer kalan yumurtalarım 6. günü gördü..
diğer benimle transferi olan 3. gün yumurtası olan ve çok umutsuz olan bir arkadaşın 1 in altındaydı değeri o hamile kaldı biraz da nasip kısmet ben çok üzülemedim bile dondurulmu yumurtalarım olduğu için içim biraz rahattı o kadar..
insan tedavinin yorgunluğundan da üzüntüsünü anlamıor
Tanıdığım tanımadığım her kim varsa bu topikteki herkese nasip etsin güzel mevlam. Umutsuz olmak yok arkadaşlar ben doktoruma öylesine deniyorum sırf denedim olmadı demek için demiştim o kadar inanmıyordum olmayacak diye 3. Denememdi. Doktorum HER ZAMAN UMUT VARDİR . dedi içimden dedim ki ne anlatıyor bu adam dedim. O transfer masasına yattığımda doktoru beklerken ağlamaya başladım . Doktorum transferi bitirdi sansin %60 dedi inşallah olacak dedi ben başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya içimden hep Allahım ne olur bu son olsun yalvarırım dedim. İnşallah hepimizin bu son olur. Demem o ki umutsuz olmayın . Rabbime bırakın o herşeyin iyisini ayarlıyor kulları için
Son umidinm o suansen kan tahlilini görmeden umutsuzluk etme canım umut devam ediyor senin için ben testlere inanmam kan testi önemli olan..
o masaya yatmak ne zor ne zor bir kadın olarak insan halini bile unutuyor gerçekten bizim de sevinçle sonuç alacağımız tedavimiz olur inşallah amin...Tanıdığım tanımadığım her kim varsa bu topikteki herkese nasip etsin güzel mevlam. Umutsuz olmak yok arkadaşlar ben doktoruma öylesine deniyorum sırf denedim olmadı demek için demiştim o kadar inanmıyordum olmayacak diye 3. Denememdi. Doktorum HER ZAMAN UMUT VARDİR . dedi içimden dedim ki ne anlatıyor bu adam dedim. O transfer masasına yattığımda doktoru beklerken ağlamaya başladım . Doktorum transferi bitirdi sansin %60 dedi inşallah olacak dedi ben başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya içimden hep Allahım ne olur bu son olsun yalvarırım dedim. İnşallah hepimizin bu son olur. Demem o ki umutsuz olmayın . Rabbime bırakın o herşeyin iyisini ayarlıyor kulları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?