• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

bir haftaya kadar olur canım en geç eğer yumurtaların kaliteli ise bayağı durumları iyi ise beşinci güne kadar incelerler yumurtalarını ama bazen doktor kaliteli olsa da 3. gün embiriyosu da transfer edebilir durumdan duruma değişir..
5. Gun embriyosunu transfer edicem dediydi bana

Slm kızlar ben girmeyeli transfer olanlar ,transferi yaklaşanlar , yeni tedaviye başlayanlar çoğalmış . İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz . Benim de yarın kontrolüm var artık transfer tarihini verir inşallah doktorum 2 aydır rahim dinlendirmedeydim sona gelmişizdir umarım 🙏☺️

biz de esim cift istemiyor ben kararsizim, esimin abisinin tuple ikizi oldu zorlandilar diye etkileniyor ne yapacagiz bilemedim
Erkekler genelde korkuyorlar çift olmasından . Ama son kararı bence anne vermeli . Çünkü onları taşıyacak olan sensin . İç sesin ve doktorun ne diyorsa onu yap. Umarım gönlünden geçen olur ☺️🙏

Yumurta toplandıktan sonra tarnsfer kaç gün içinde oluyr arkdslr ben bugün doktoruma sormayı unutmusum o kadr çok şey olunca sorulacak 😅 herşey yolunda giderse 5.gün embriyosunu koycam dediydibana basta.carsmba toplamam var kaç gün sonra transfer olunuyrki
Benim de çarşamba günü toplanacak yumurtalar doktor taze transfer mi yapacak size

Evet 9 da vurundm 2 tane ovitrello sağ sol 1 tanede gonal f hepsi 21.02 de bitti😅 geç kalmamismdir umarım tam 9 da vurun dediydi doktor
Bana da 23.30 da dediler sadece ovitrello diğer iğneler bitti çarşamba günü saat 8 de opu olacak inşallah Allah izin verirse

Back