Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Aynen ya yüksek çıkmış inş Dr vereceği ilaç tedavisi ile çözüm bulunabilir

Hoca baksın bakalım bi insallah yolunda gider her şey gönlünü ferah tut
Valla acaip yoruldum.kan tahlili vermişim ocak ayından bu yana testere bakıyorum 24 kez.sadece bu menapozla olan durum için sürekli kan ver.e diğer verdiklerim de var.liste kabarık.o kadar çok yoruldum ki.artık değsin istyorum.bitsin bu çektiğim çile.yani nasılım biliyor musun.sahile veya ıssız bir ormana gidip bağırıp ağlayasım geliyor.içim yanıyor çektiklerim.zor gerçekten çok zor.ama pozitif düşünüyorum anlık bazen gidip geliyorum.bir doktorun yanlış tedavisi bu hallere getireceği aklımın ucundan gelmezdi.o ş.fsiz herif.hakkım helal değil.ki banabu yaşattıklarının aynısını ona Allah yaşatacak ya bu dünya da yahut diğer dünya da.kötü de konuşmak istemiyorum.biraz bunaldım kusura bakma içimi döksem şuraya 10 sayfa yazarım.o kadar doldu ki içim.yani şu kan değerini de görünce korkmadım değil.

Çok zor tabi canım çok yıpratıcı süreçler Allahım emeklerinin karşılığını versin insallah gönlünü ferah tut Murat hoca iyi bir hoca insallah normale dondurur her şeyi her şey çok güzel olur Allahım yüzünüzü güldürsün insallah

Hayırlısı bakalım şu diğerleri de çıksın.ilaçları keselim demesinden korkuyorum.ama yapacak care de yok.bakalım inşallah düşündüğüm gibi yanıt gelmez

Morelini bozma bizde 22 yıldır uğraşıyoruz 7. Deneme belki yine olmıcak ama bi Ümit işte yünelinısonunda ışık görmeden koşuyoruz hakkımızda en hayırlısı olsun inş iyi haberin olur inş bizde en az senin kadar mutlu oluruz İnan

Hocaya lh çıkmadan attım.hoca çok iyi değerler kullandığın bir ilaç o değeri çıkartır bizim için iyi değer dedi.yüreğime au serpti.biran yine yarı da kesicem dedim tedaviyi çok şükür.sen de baya uğraşmışsın.ben 7 yıl hiç durmadan ara vermesen 8 deneme.ameliyatlar kaç defa ben unuttum sayısını.kullandığım tonlarca ilaç hormon.çok şükür işte bazen 5 dk geliyor insana i.ama genel de pozitifim.ama böyle değer görğnce acaip şaşırdım.çünkü birçpk kez yarı da kestik tedaviyi

Ohh cnm değerler iyi demiş doktorun senin adına çok sevindim

İnş daha iyi olucak üzme canını sonuçta bizim elimizde olan birşey yok Yapabileceğimiz her şeyin fazlasıyla yapıyoruz bundan sonrası takdiri ilahi inşallah olumlu sonuçlar alacağız emeklerimizin karşılığını alırız inşallah

Ohh cnm değerler iyi demiş doktorun senin adına çok sevindim
Çok teşekkürler canımiçime su serpti.açıp baktığım da o değerlerle şok oldum.5 dk geldiler bana.noemalde kendime dedim hiçkimse moral bozma yok.sakinlik en güzeli dedim ama şu değeri görğnce dedim yine stoplayacağız.ama şükür artık kavuşmak istiyorum.nedense bunsefer diğerlerineen farklı bir duygu içindeyim.Allah tüm isteyen annelerin ellerini kucaklarını boş bırakmasın.ben ümitliyim.zaten hamile kalırsam tarih olacak.hoca da ümitli bakalım.

Amin hadi inşallah,bu ay bizim ayımız olucak burası hep hamile haberi ile dolacak inşallah... amin..

Oh çok şükğr

Ben yürüyüşe kaçar kilo almamaya bakın hatta vermeye bakın bu dönem de.hemde yürüyüş iyi geliyor 10 km yürüyüp gelicez

Bu arada ki tüm arkadaşları çok sevdim.iyi bir grup oldum.inşallah daimi olur.herkese bol şans hafta içi bir kan tahlili daha verip tekrar gidicem.haberdar ederim gelişmelerden

Yumurta toplandıktan sonra tarnsfer kaç gün içinde oluyr arkdslr ben bugün doktoruma sormayı unutmusum o kadr çok şey olunca sorulacak herşey yolunda giderse 5.gün embriyosunu koycam dediydibana basta.carsmba toplamam var kaç gün sonra transfer olunuyrki

bir haftaya kadar olur canım en geç eğer yumurtaların kaliteli ise bayağı durumları iyi ise beşinci güne kadar incelerler yumurtalarını ama bazen doktor kaliteli olsa da 3. gün embiriyosu da transfer edebilir durumdan duruma değişir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…