Aynen ya yüksek çıkmış inş Dr vereceği ilaç tedavisi ile çözüm bulunabilirÇok yüksek görünüyor gibime geldi tabii progesteron düşük olmaşı lh da fakat e2 değerim yani estradiol o önemliyse çünkü bu 4 ünü istedi bende ki durum farklı olduğu için.şaşkınım.acaip yükselmiş 548 .sınırı 3 kat geçmiş.yani yine stoplama şansım var.aklıma şuan gelmedi değil.lh ve bir değer çıkmamışş henüz.hocaya atıcam.yani şu corona işe gitmiyorken yaptırsam iyisi.ama işte engeller üst üste.inşallah ben kötüyü çağrıştırmayım da .inşallah benim düşündüğüm gibi değildir.ama 548 çook yüksek.
Valla acaip yoruldum.kan tahlili vermişim ocak ayından bu yana testere bakıyorum 24 kez.sadece bu menapozla olan durum için sürekli kan ver.e diğer verdiklerim de var.liste kabarık.o kadar çok yoruldum ki.artık değsin istyorum.bitsin bu çektiğim çile.yani nasılım biliyor musun.sahile veya ıssız bir ormana gidip bağırıp ağlayasım geliyor.içim yanıyor çektiklerim.zor gerçekten çok zor.ama pozitif düşünüyorum anlık bazen gidip geliyorum.bir doktorun yanlış tedavisi bu hallere getireceği aklımın ucundan gelmezdi.o ş.fsiz herif.hakkım helal değil.ki banabu yaşattıklarının aynısını ona Allah yaşatacak ya bu dünya da yahut diğer dünya da.kötü de konuşmak istemiyorum.biraz bunaldım kusura bakma içimi döksem şuraya 10 sayfa yazarım.o kadar doldu ki içim.yani şu kan değerini de görünce korkmadım değil.Hoca baksın bakalım bi insallah yolunda gider her şey gönlünü ferah tut
Çok zor tabi canım çok yıpratıcı süreçler Allahım emeklerinin karşılığını versin insallah gönlünü ferah tut Murat hoca iyi bir hoca insallah normale dondurur her şeyi her şey çok güzel olurValla acaip yoruldum.kan tahlili vermişim ocak ayından bu yana testere bakıyorum 24 kez.sadece bu menapozla olan durum için sürekli kan ver.e diğer verdiklerim de var.liste kabarık.o kadar çok yoruldum ki.artık değsin istyorum.bitsin bu çektiğim çile.yani nasılım biliyor musun.sahile veya ıssız bir ormana gidip bağırıp ağlayasım geliyor.içim yanıyor çektiklerim.zor gerçekten çok zor.ama pozitif düşünüyorum anlık bazen gidip geliyorum.bir doktorun yanlış tedavisi bu hallere getireceği aklımın ucundan gelmezdi.o ş.fsiz herif.hakkım helal değil.ki banabu yaşattıklarının aynısını ona Allah yaşatacak ya bu dünya da yahut diğer dünya da.kötü de konuşmak istemiyorum.biraz bunaldım kusura bakma içimi döksem şuraya 10 sayfa yazarım.o kadar doldu ki içim.yani şu kan değerini de görünce korkmadım değil.
Hayırlısı bakalım şu diğerleri de çıksın.ilaçları keselim demesinden korkuyorum.ama yapacak care de yok.bakalım inşallah düşündüğüm gibi yanıt gelmezÇok zor tabi canım çok yıpratıcı süreçler Allahım emeklerinin karşılığını versin insallah gönlünü ferah tut Murat hoca iyi bir hoca insallah normale dondurur her şeyi her şey çok güzel olurAllahım yüzünüzü güldürsün insallah
Morelini bozma bizde 22 yıldır uğraşıyoruz 7. Deneme belki yine olmıcak ama bi Ümit işte yünelinısonunda ışık görmeden koşuyoruz hakkımızda en hayırlısı olsun inş iyi haberin olur inş bizde en az senin kadar mutlu oluruz İnanValla acaip yoruldum.kan tahlili vermişim ocak ayından bu yana testere bakıyorum 24 kez.sadece bu menapozla olan durum için sürekli kan ver.e diğer verdiklerim de var.liste kabarık.o kadar çok yoruldum ki.artık değsin istyorum.bitsin bu çektiğim çile.yani nasılım biliyor musun.sahile veya ıssız bir ormana gidip bağırıp ağlayasım geliyor.içim yanıyor çektiklerim.zor gerçekten çok zor.ama pozitif düşünüyorum anlık bazen gidip geliyorum.bir doktorun yanlış tedavisi bu hallere getireceği aklımın ucundan gelmezdi.o ş.fsiz herif.hakkım helal değil.ki banabu yaşattıklarının aynısını ona Allah yaşatacak ya bu dünya da yahut diğer dünya da.kötü de konuşmak istemiyorum.biraz bunaldım kusura bakma içimi döksem şuraya 10 sayfa yazarım.o kadar doldu ki içim.yani şu kan değerini de görünce korkmadım değil.
Ohh cnm değerler iyi demiş doktorun senin adına çok sevindimHocaya lh çıkmadan attım.hoca çok iyi değerler kullandığın bir ilaç o değeri çıkartır bizim için iyi değer dedi.yüreğime au serpti.biran yine yarı da kesicem dedim tedaviyi çok şükür.sen de baya uğraşmışsın.ben 7 yıl hiç durmadan ara vermesen 8 deneme.ameliyatlar kaç defa ben unuttum sayısını.kullandığım tonlarca ilaç hormon.çok şükür işte bazen 5 dk geliyor insana i.ama genel de pozitifim.ama böyle değer görğnce acaip şaşırdım.çünkü birçpk kez yarı da kestik tedaviyi
İnş daha iyi olucak üzme canını sonuçta bizim elimizde olan birşey yok Yapabileceğimiz her şeyin fazlasıyla yapıyoruz bundan sonrası takdiri ilahi inşallah olumlu sonuçlar alacağız emeklerimizin karşılığını alırız inşallahHocaya lh çıkmadan attım.hoca çok iyi değerler kullandığın bir ilaç o değeri çıkartır bizim için iyi değer dedi.yüreğime au serpti.biran yine yarı da kesicem dedim tedaviyi çok şükür.sen de baya uğraşmışsın.ben 7 yıl hiç durmadan ara vermesen 8 deneme.ameliyatlar kaç defa ben unuttum sayısını.kullandığım tonlarca ilaç hormon.çok şükür işte bazen 5 dk geliyor insana i.ama genel de pozitifim.ama böyle değer görğnce acaip şaşırdım.çünkü birçpk kez yarı da kestik tedaviyi
Çok teşekkürler canımOhh cnm değerler iyi demiş doktorun senin adına çok sevindim
Amin hadi inşallah,bu ay bizim ayımız olucak burası hep hamile haberi ile dolacak inşallah... amin..Çok teşekkürler canımiçime su serpti.açıp baktığım da o değerlerle şok oldum.5 dk geldiler bana.noemalde kendime dedim hiçkimse moral bozma yok.sakinlik en güzeli dedim ama şu değeri görğnce dedim yine stoplayacağız.ama şükür artık kavuşmak istiyorum.nedense bunsefer diğerlerineen farklı bir duygu içindeyim.Allah tüm isteyen annelerin ellerini kucaklarını boş bırakmasın.ben ümitliyim.zaten hamile kalırsam tarih olacak.hoca da ümitli bakalım.
Oh çok şükğrÇok teşekkürler canımiçime su serpti.açıp baktığım da o değerlerle şok oldum.5 dk geldiler bana.noemalde kendime dedim hiçkimse moral bozma yok.sakinlik en güzeli dedim ama şu değeri görğnce dedim yine stoplayacağız.ama şükür artık kavuşmak istiyorum.nedense bunsefer diğerlerineen farklı bir duygu içindeyim.Allah tüm isteyen annelerin ellerini kucaklarını boş bırakmasın.ben ümitliyim.zaten hamile kalırsam tarih olacak.hoca da ümitli bakalım.
AmiinnnnAmin hadi inşallah,bu ay bizim ayımız olucak burası hep hamile haberi ile dolacak inşallah... amin..
Saol canımOh çok şükğr
İnsallah canım insallaj güzel sonuçlar alabilirizSaol canımdarısı sana inşallah senin de herşey yolunda gidecek.bundan eminim
Pozitif pozitif pozitif.sen bana bakma 5 dk o tahlişi görünce şaşırdım atsam hocaya içim rahatlayacaktı.sonra attımİnsallah canım insallaj güzel sonuçlar alabiliriz
Kalp şeklindeydi bir de yapışıklık vardıne sıkıntısı vardı rahimde
bir haftaya kadar olur canım en geç eğer yumurtaların kaliteli ise bayağı durumları iyi ise beşinci güne kadar incelerler yumurtalarını ama bazen doktor kaliteli olsa da 3. gün embiriyosu da transfer edebilir durumdan duruma değişir..Yumurta toplandıktan sonra tarnsfer kaç gün içinde oluyr arkdslr ben bugün doktoruma sormayı unutmusum o kadr çok şey olunca sorulacakherşey yolunda giderse 5.gün embriyosunu koycam dediydibana basta.carsmba toplamam var kaç gün sonra transfer olunuyrki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?