Hiç bir sıkıntı olmuyor zaten onlar alışmışlar bende ilk zamanlar tedirgin oluyordum zamanla alıştım bizim de ilk deneme olacakAdetli de vajinal muayene mi yapıyor /( çok rahatsız edici olur
evet benim ilk tüp bebek tedavimde öyle olmuştu yine öyle yapacaklarddır kan alırlar her muayeneye gittiğinde kan degerlerin de kontrol altında oluyor bakalım benim dondurulmuşlar olduğundan bu tedavi bira daha rahat geçer inşallah hepimizinki de cümlemizin de ama tabii ilk başlayanlar biraz daha sık gitmek gelme olacak sıfırdan olduğu için hr şeyAdetli de vajinal muayene mi yapıyor /( çok rahatsız edici olur
Biz bir de bir buçuk saatlik yol gidicez insallah güzel olurevet benim ilk tüp bebek tedavimde öyle olmuştu yine öyle yapacaklarddır kan alırlar her muayeneye gittiğinde kan degerlerin de kontrol altında oluyor bakalım benim dondurulmuşlar olduğundan bu tedavi bira daha rahat geçer inşallah hepimizinki de cümlemizin de ama tabii ilk başlayanlar biraz daha sık gitmek gelme olacak sıfırdan olduğu için hr şey
Saat 5ten sonra regl olunca 1. Gün sayılmıyor benimde öyle denk geldi geçen seferde öyle denk gelmişti sorun yok merak etmeKızlar ben az önce adet oldum hastaneyi aradım ama yarın bu saatler birinci gün sayılıyor carsamba gününe verelim dediler randevuyu öyle mi oluyor bilemedik neden böyle yaptılar kş
Peki kaç günde bir gitmem gerekicek ben ilk defa başlıyorum daSaat 5ten sonra regl olunca 1. Gün sayılmıyor benimde öyle denk geldi geçen seferde öyle denk gelmişti sorun yok merak etme5ten sonra regl olunca ertesi gün 1. Gün sayılıyor
Herkesin doktoru farklı yürütüyor süreci benim kliniğimle aramda 2 saate yakın mesafe var. İlk bir defa görüşmeye gittim sonraki ay iğne kullandığım dönem 3 kere kontrole gittim 4. Gidişimde opu olduPeki kaç günde bir gitmem gerekicek ben ilk defa başlıyorum da ☺
Anladım canım o zaman tamam ben ili günde bir falan sürekli gitmemiz gerekir diye düşündüm de iyi oldu böyle olmasıHerkesin doktoru farklı yürütüyor süreci benim kliniğimle aramda 2 saate yakın mesafe var. İlk bir defa görüşmeye gittim sonraki ay iğne kullandığım dönem 3 kere kontrole gittim 4. Gidişimde opu oldu
Kimini 2 günde bir çağırıyorlar kimisini 3 günde bir bakalım senin nasıl olacak inşallah hayırlısı olurAnladım canım o zaman tamam ben ili günde bir falan sürekli gitmemiz gerekir diye düşündüm de iyi oldu böyle olması
İnsallah canımKimini 2 günde bir çağırıyorlar kimisini 3 günde bir bakalım senin nasıl olacak inşallah hayırlısı olur
Kimini 2 günde bir çağırıyorlar kimisini 3 günde bir bakalım senin nasıl olacak inşallah hayırlısı olur
Nar suyu hamileyken zararlı sakıınnnn.estrojen salgılar rahimi kalınlaştırdığı söylenir.bilimsel açıklaması yok ama sabahları iç yarım bardak.ya sonuçlarım birkaçı çıkmış.tavan yapmış.lh daha çıkmamış.prograteron falan epey düşük.işe başlamadan transfer yaptırsam iyidi.korktum açıkcası 1 saat sonra tekrar bakıcam hocaya atıcam.Benim de evde nar suyum bardı kayınvalidem vermişti onları transferden sonra içmem mı daha iyi olur şimdi başlayım mı ☺ Daha mutlu olmam gerekirken üstüme bi umutsuzluk çöktü
İnsallah canım
İlaçlarını vermiş miydi doktorİnsallah canım
O zaman su sıralar içiyim her günNar suyu hamileyken zararlı sakıınnnn.estrojen salgılar rahimi kalınlaştırdığı söylenir.bilimsel açıklaması yok ama sabahları iç yarım bardak.ya sonuçlarım birkaçı çıkmış.tavan yapmış.lh daha çıkmamış.prograteron falan epey düşük.işe başlamadan transfer yaptırsam iyidi.korktum açıkcası 1 saat sonra tekrar bakıcam hocaya atıcam.
Hayır carsamba belli olucak her seyİlaçlarını vermiş miydi doktor
Yani traanfere kadar içeceksin transfersen 2 tün önce kesO zaman su sıralar içiyim her gün
Tamam canım az az içiyim az kaldı cunkuYani traanfere kadar içeceksin transfersen 2 tün önce kes
Yani kan sonuçlarım allahım tavan olmuş.ben anlamadım.inşallah lg progesteron önemlidir faz menapozal falan 550 çıkmış tavan olmuş.sürekli baktırıyorum hocayla kanları sıkı takip ediyoruz benim biraz durum farklı biliyorsun.çok şaşırdım.şaşkınım şuan.lh falan çıkmamış.bekliyorum.hocaya atıcam.Tamam canım az az içiyim az kaldı cunku
Güzel bir şey mi yani ben değerler basıl olmalı bilmiyorum daYani kan sonuçlarım allahım tavan olmuş.ben anlamadım.inşallah lg progesteron önemlidir faz menapozal falan 550 çıkmış tavan olmuş.sürekli baktırıyorum hocayla kanları sıkı takip ediyoruz benim biraz durum farklı biliyorsun.çok şaşırdım.şaşkınım şuan.lh falan çıkmamış.bekliyorum.hocaya atıcam.
Çok yüksek görünüyor gibime geldi tabii progesteron düşük olmaşı lh da fakat e2 değerim yani estradiol o önemliyse çünkü bu 4 ünü istedi bende ki durum farklı olduğu için.şaşkınım.acaip yükselmiş 548 .sınırı 3 kat geçmiş.yani yine stoplama şansım var.aklıma şuan gelmedi değil.lh ve bir değer çıkmamışş henüz.hocaya atıcam.yani şu corona işe gitmiyorken yaptırsam iyisi.ama işte engeller üst üste.inşallah ben kötüyü çağrıştırmayım da .inşallah benim düşündüğüm gibi değildir.ama 548 çook yüksek.Güzel bir şey mi yani ben değerler basıl olmalı bilmiyorum da
Hoca baksın bakalım bi insallah yolunda gider her şey gönlünü ferah tutÇok yüksek görünüyor gibime geldi tabii progesteron düşük olmaşı lh da fakat e2 değerim yani estradiol o önemliyse çünkü bu 4 ünü istedi bende ki durum farklı olduğu için.şaşkınım.acaip yükselmiş 548 .sınırı 3 kat geçmiş.yani yine stoplama şansım var.aklıma şuan gelmedi değil.lh ve bir değer çıkmamışş henüz.hocaya atıcam.yani şu corona işe gitmiyorken yaptırsam iyisi.ama işte engeller üst üste.inşallah ben kötüyü çağrıştırmayım da .inşallah benim düşündüğüm gibi değildir.ama 548 çook yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?