Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

5. Gun embriyosunu transfer edicem dediydi bana

Slm kızlar ben girmeyeli transfer olanlar ,transferi yaklaşanlar , yeni tedaviye başlayanlar çoğalmış . İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz . Benim de yarın kontrolüm var artık transfer tarihini verir inşallah doktorum 2 aydır rahim dinlendirmedeydim sona gelmişizdir umarım

biz de esim cift istemiyor ben kararsizim, esimin abisinin tuple ikizi oldu zorlandilar diye etkileniyor ne yapacagiz bilemedim
Erkekler genelde korkuyorlar çift olmasından . Ama son kararı bence anne vermeli . Çünkü onları taşıyacak olan sensin . İç sesin ve doktorun ne diyorsa onu yap. Umarım gönlünden geçen olur

Benim de çarşamba günü toplanacak yumurtalar doktor taze transfer mi yapacak size

Evet 9 da vurundm 2 tane ovitrello sağ sol 1 tanede gonal f hepsi 21.02 de bitti geç kalmamismdir umarım tam 9 da vurun dediydi doktor
Bana da 23.30 da dediler sadece ovitrello diğer iğneler bitti çarşamba günü saat 8 de opu olacak inşallah Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…