5. Gun embriyosunu transfer edicem dediydi banabir haftaya kadar olur canım en geç eğer yumurtaların kaliteli ise bayağı durumları iyi ise beşinci güne kadar incelerler yumurtalarını ama bazen doktor kaliteli olsa da 3. gün embiriyosu da transfer edebilir durumdan duruma değişir..
5. Gun embriyosu demişti bklm
Erkekler genelde korkuyorlar çift olmasından . Ama son kararı bence anne vermeli . Çünkü onları taşıyacak olan sensin . İç sesin ve doktorun ne diyorsa onu yap. Umarım gönlünden geçen olurbiz de esim cift istemiyor ben kararsizim, esimin abisinin tuple ikizi oldu zorlandilar diye etkileniyor ne yapacagiz bilemedim
o zaman 6. gün transferin olur kalanları da dondururlar5. Gun embriyosunu transfer edicem dediydi bana
Benim de çarşamba günü toplanacak yumurtalar doktor taze transfer mi yapacak sizeYumurta toplandıktan sonra tarnsfer kaç gün içinde oluyr arkdslr ben bugün doktoruma sormayı unutmusum o kadr çok şey olunca sorulacakherşey yolunda giderse 5.gün embriyosunu koycam dediydibana basta.carsmba toplamam var kaç gün sonra transfer olunuyrki
Evt öyle dedi cnm.nerde tedavi goruysnzBenim de çarşamba günü toplanacak yumurtalar doktor taze transfer mi yapacak size
İstanbul memorial deEvt öyle dedi cnm.nerde tedavi goruysnz
Sizin peki ne zmn yaparm dediBenim de çarşamba günü toplanacak yumurtalar doktor taze transfer mi yapacak size
Bnde diyarbakır memorialİstanbul memorial de
Ben de Antalya memorialBnde diyarbakır memorial ☺
Bugün çatlatma iğnesi vurulacaksınız demiBnde diyarbakır memorial
Evet 9 da vurundm 2 tane ovitrello sağ sol 1 tanede gonal f hepsi 21.02 de bittiBugün çatlatma iğnesi vurulacaksınız demi
Bugün çatlatma iğnesi vurulacaksınız demi
5 tede cetrocide vurunduydm bide
Bana da 23.30 da dediler sadece ovitrello diğer iğneler bitti çarşamba günü saat 8 de opu olacak inşallah Allah izin verirseEvet 9 da vurundm 2 tane ovitrello sağ sol 1 tanede gonal f hepsi 21.02 de bittigeç kalmamismdir umarım tam 9 da vurun dediydi doktor
özellerde şuan nekadara mal oluyor tüp bebek canmBana da 23.30 da dediler sadece ovitrello diğer iğneler bitti çarşamba günü saat 8 de opu olacak inşallah Allah izin verirse
Bnm de aynı 8 de burda ol 8 buçuk gibi dedilrBana da 23.30 da dediler sadece ovitrello diğer iğneler bitti çarşamba günü saat 8 de opu olacak inşallah Allah izin verirse
İnşallah herşey yolunda bende hiç bir his heyacan falan yok acaba olur mu olmaz mı diyeBnm de aynı 8 de burda ol 8 buçuk gibi dedilr
Ne bilim ufak bi heyecan var insalah olur ya hepimizin emeklerimiz boşa gitmez insalah size ne zmn tarnsfer olucaktıİnşallah herşey yolunda bende hiç bir his heyacan falan yok acaba olur mu olmaz mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?