Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Agri dayım memleket ordu ama canım istanbulda bahceci fulya da güvenç bey de yaptırıyoruz ssebepsiz inferlite polikistik owerim var tüplerim tikaliydi ilk senemde rahim filmiyle biri ameliyatla diğerini actirmistim
ben de tokatlıyım samsunda ikamet ediyoruz o zaman yolculuklarda da çok dikkat etmeniz gerekiyor transfer sonrası hemen yola çıkıyor musunuz?
yoksa birkaç gün dinleniyor musunuz istanbul da

Şubat tatilinde yumurta toplama işlemimi yaptırdım mart ayında rahim filmimi yeniledim adetimi bekliyoruz başlamak için korkum çok inşallah bu sefer olur

Şubat tatilinde yumurta toplama işlemimi yaptırdım mart ayında rahim filmimi yeniledim adetimi bekliyoruz başlamak için korkum çok inşallah bu sefer olur
inşallah hayırlısı ile sağlıcakla nasip olur transfer yaptırdığınızda hemen yola çıkmayın bence ...
şuan özellerde tüp bebek kaça mal oluyor

Kızlar psikolojik mi bilmiyorum ama transferden sonra 2 günüm midem kalkıyor herşeyden hafif bulantım var yaşayan oldu mu hic
Canım instagramda askın arıcı diye bir kadın var onun Canlı yayınında izlemiştim onun da 3. Günde bu şekilde olmuş ve hamileymiş insallah sen de hamilesindir

ben de tokatlıyım samsunda ikamet ediyoruz o zaman yolculuklarda da çok dikkat etmeniz gerekiyor transfer sonrası hemen yola çıkıyor musunuz?
yoksa birkaç gün dinleniyor musunuz istanbul da
Benim ailemde samsunda yaşıyor tutsa keşke doğuma ben de samsuna gelcem inşallah. Ben uçak yolculuğu yapacam 2 gün dinlenirim diğerlerinide de öyle yapmistim ama araçla kaç saat yol giden arkadaşlarım var.

Kızlar psikolojik mi bilmiyorum ama transferden sonra 2 günüm midem kalkıyor herşeyden hafif bulantım var yaşayan oldu mu hic
bence de hemen mide bulantısı falan bebişler tutundu sana sanırım hadi inşallah test günün ne zaman

inşallah hayırlısı ile sağlıcakla nasip olur transfer yaptırdığınızda hemen yola çıkmayın bence ...
şuan özellerde tüp bebek kaça mal oluyor
Canım artık hesap yapmayı bıraktım nerdeyse ama tedavimin her aşamasını yazdım bu sefer 25 tutmuştur ilaçlar dahil

Benim ailemde samsunda yaşıyor tutsa keşke doğuma ben de samsuna gelcem inşallah. Ben uçak yolculuğu yapacam 2 gün dinlenirim diğerlerinide de öyle yapmistim ama araçla kaç saat yol giden arkadaşlarım var.
biz de samsuna geleli 1 yıl oldu ...bence de 2-3 gün kesinlikle dinlenin..sonra yolculuk yapın..

Canım artık hesap yapmayı bıraktım nerdeyse ama tedavimin her aşamasını yazdım bu sefer 25 tutmuştur ilaçlar dahil
aynen insan hesap yapmayı unutmuştur...
şuan benim de raporlu 2. tüp bebeğim olacak nasipse 3. ye gerek kalmaz ama bu olmazsa artık 3. yü özelde deneyeceğim

aynen insan hesap yapmayı unutmuştur...
şuan benim de raporlu 2. tüp bebeğim olacak nasipse 3. ye gerek kalmaz ama bu olmazsa artık 3. yü özelde deneyeceğim
Rabbim ol dedikten sonra devlet ozel fark etmez canım inşallah sıkı sıkı tutunur bebislerin her yerde aynı işlemi yapıyorlar ben sadece izinlerden dolayı git gel yapamadığım için özele gidiyorum

Ben ikincide pes ettim özele geçicem devlet mi allah düşürmesin valla canım ama hepsi bir değil oda ayrı
dondurulmuşlarım var bu sefer daha kolay olur diye devam ediyorum aslında memnunum doktorumdan ama özelde daha ilgililer sanırım..
bazen 3 tane koydursam mı diye bile diyorum 6. gün olduğu için embriyolarım tutar umudum var ondan 2 tane konması uygun diyorum

Bana doktor 2 yi önermiyoruz ama siz bilirsiniz dedi ama ben iki istiyorum inşallah tutunurlar

Devlettemi dondurdular bide çift transfer mi ben şookk benim devlette 1 tane transfer ve geri kalan 3 yumurta çöp eğer memnunsan süper canım umarım bu son olurda özele gerek kalmaz

Bana doktor 2 yi önermiyoruz ama siz bilirsiniz dedi ama ben iki istiyorum inşallah tutunurlar
ben ilkinde de 2 koydurmuştum bu sefer de 2 koyduracağım en azından tabi önce RABBİM OL DİYECEK orası ayrı biri tutunmazsa diğeri tutunur belki diyoruz belki ikisi de tutunur hayırlısı sağlıklısı olsun doktora bakma bence 4. denemen olacak yani kesinlikle çift koydurmak lazım bizden kaç yaş küçükler bile doktoru koysun yeter ki koyduruyorlar çift embrio benim çok arkadaşım çift koydursa da teki tuttu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…