Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Teşekkür ederim canım içime su serptin aslında sorunlu bir iliskimiz yok sadece son embriyolarimiz olduğu için ikimiz de gerildik galiba. Annem çok uzak bebeğim gidemem ben memurum güneydoğu da
O zaman sinirlense de sen gül içteb içe stres yspma.yani transferden sonra 2 .nci aslında 3.ncü gün önemli

Türkiyenin neresi olursa olsun bebeğime kavuşmak için gidebilirim
ben samsundayım ondokuz mayıs universitesinde tedavi oluyorum davut guvene ama ankara baskent ünv gögşen hocayı da öneririm arkadaşım orada tedavi olmuştu ..başkentin diğer hocaları da çok iyi

ankarada başkent de hulusi hoca da çok iyi dedi arkadaşlarım hep..

Merhabalar bende varım
Yas 26 2 klomen 1 femara 2 aşılama denedim. 1 kimyasal düştüğüm var klomen ile. Evliligimin 3 yılı doldu 4. Yilimiza girdik. Problemimiz bende pko esimde sperm sayısı düşüklüğü var. Temmuzda tüp bebek için ilk adimimizi atcaz inşallah. Gaziantep cengiz gökçek düşünüyoruz raporlu. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kucaklarimiz dolsun inşallahhhhh

Birde ben varım hemşehri.. Üzülme sonucu güzel olacak inşallah
hakkında hayırlısı olsun kuzum
rapor çıkarmışsınız ne güzel
biz çıkaramıyoruz

hakkında hayırlısı olsun kuzum karar verdinmi merkeze
bu arada rapor çıkarttınızmı ?
Evet kuzum Gaziantep cengiz gokcek egitim araştırma hastahanesnde olcam inşallah. Orada rapor şartları 3 yil evli olmak, yaş aralığı içerisinde olmak ve sigortalı olup 900 is günü prim olması yeterliymis. Raporlu 750 tl arti ilac da raporlu çıkıyor zaten.. Ben aşılamalarimi bile daha pahali yaptrmstm hic lüzum yokmuş yüksek maliyetlere

çok iyi ne güzel
bize rapor çıkmıyor
2 yıllık evliyiz... eşimin sperm sayısı 5 ml altındaydı ama onunlada uğraşa uğraşa 1 yılda yükselttik oda tutmuyor
tek uyan sigorta

Kızlar psikolojik mi bilmiyorum ama transferden sonra 2 günüm midem kalkıyor herşeyden hafif bulantım var yaşayan oldu mu hic

Nerdesnz

Merhaba ben de varım
Yas 30 6 yıllık evliyim 3 klomen 2 aşılama 3 tup bebek bunun 2si kimyasal gebelik başka merkezde başladım bu sene en baştan bu ay inşallah transfer için başlangıç yapacağım inşallah hepimizin yumoslari sıkı sıkı tutunur

hoşgeldin aramıza canım hangi ildesin?
sorun ne diorlar size? hayırlı olsun yeni tedavin inşallah bu sefer bebişlerimiz sık sıkıya tutunurlar bizlere ALLAH'IN izniyle inşallah hayırla sağlıcakla amin

hoşgeldin aramıza canım hangi ildesin?
sorun ne diorlar size? hayırlı olsun yeni tedavin inşallah bu sefer bebişlerimiz sık sıkıya tutunurlar bizlere ALLAH'IN izniyle inşallah hayırla sağlıcakla amin
Agri dayım memleket ordu ama canım istanbulda bahceci fulya da güvenç bey de yaptırıyoruz ssebepsiz inferlite polikistik owerim var tüplerim tikaliydi ilk senemde rahim filmiyle biri ameliyatla diğerini actirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…