Ayy olsun da kaç olursa başımız gözümüz üstüneBende 2 istiyorum en azından tutunma şansı daha çoktabi ikiz olup veya bölünüp çoğalırlarsa bilemem
aynen kesinlikle bende öyle düşünüyorum yaş 35 oldu genç de değiliz zaman aleyhimize işliyorBende 2 istiyorum en azından tutunma şansı daha çoktabi ikiz olup veya bölünüp çoğalırlarsa bilemem
Aynen öyle canım bende böyle düşünüyorum insallahben ilkinde de 2 koydurmuştum bu sefer de 2 koyduracağım en azından tabi önce RABBİM OL DİYECEK orası ayrı biri tutunmazsa diğeri tutunur belki diyoruz belki ikisi de tutunur hayırlısı sağlıklısı olsun doktora bakma bence 4. denemen olacak yani kesinlikle çift koydurmak lazım bizden kaç yaş küçükler bile doktoru koysun yeter ki koyduruyorlar çift embrio benim çok arkadaşım çift koydursa da teki tuttu yani.
12 gün değil 6 gün sonra evde yaptım. Pazartesi 6.gün embriyosu transfer edildi. O hafta pazar günü çıktı testte. Hormon ilaçları sebebiyle göğüslerim çok ağrıyorduPeki bu 12 gün boyunca yaşadığınız süreci anlatırmısınız belirti yada farklı bisey varmiydi
Ayy olsun da kaç olursa başımız gözümüz üstüne
Aynen doğru olsunda yaş benimde 33 olana kadar büyüyene kadar ohooo birde erken menopozum ben belki bi daha doğuramamaynen kesinlikle bende öyle düşünüyorum yaş 35 oldu genç de değiliz zaman aleyhimize işliyor
Ooo baya erken çıkmış cesaret edemem ya çok gaz var bende transfer günümden beri anlam veremiyorum12 gün değil 6 gün sonra evde yaptım. Pazartesi 6.gün embriyosu transfer edildi. O hafta pazar günü çıktı testte. Hormon ilaçları sebebiyle göğüslerim çok ağrıyordu
Neden iki taneyi önermiyorlar a acaba bir açıklama yaptılar mı?Bana doktor 2 yi önermiyoruz ama siz bilirsiniz dedi ama ben iki istiyorum inşallah tutunurlar
Ben de daha basındayım rahim filmim çekildi hafta içi iğneler başlayacak insallah ben vitamin kullanmaya başladım bir de yedigime içtiğine dikkat etmeye başladım simdidenmerhaba kizlar biz daha en basindayiz. gordum ki burda doktordan ogrendiklerimden daha cok bilgi varAllah hepimizim yardimcisi olsun. ilk islemden once yapmam gereken bir sey var mi doktorumuz bir sey demedi ama burda okuduklarimi gorunce panikliyorum
Evet ilk denemem fakat araya rahim dinlendirme + virüs girince baya uzun sürdü tedavimin sonlanması. Ocak ayında başladım aslındapembe cnm ilk denemen mi
Amin canım benim inşallahhAmin güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah senin de öyle olur canım
Çoğul gebelikler tıbbi olarak istenilen bi durum değil riskli oluyor ama tutunma ihtimalini de arttırıyor demistiNeden iki taneyi önermiyorlar a acaba bir açıklama yaptılar mı?
Evet canım bende takip ediyorum inşallah kuzum inşallahCanım instagramda askın arıcı diye bir kadın var onun Canlı yayınında izlemiştim onun da 3. Günde bu şekilde olmuş ve hamileymişinsallah sen de hamilesindir
Agzinizdan bal damlıyor kızlar inşallah benimledir minnaklarbence de hemen mide bulantısı falan bebişler tutundu sana sanırım hadi inşallah test günün ne zaman
Hayırlı haberlerle inşallahEvet ilk denemem fakat araya rahim dinlendirme + virüs girince baya uzun sürdü tedavimin sonlanması. Ocak ayında başladım aslındaBu ay sonuna doğru kısmetse transfer olacağım inşallah
Ucret bilgisi aldınız miMerhaba Şişli Memorial ilk tedavim olucak. Bütün merkezlere hatta İstanbula yabancıyım. Forumda ki olumlu yorumlar ve 1 arkadaşımın Semra hanımla olumlu tecrübesinden dolayı seçtim.
biz de esim cift istemiyor ben kararsizim, esimin abisinin tuple ikizi oldu zorlandilar diye etkileniyor ne yapacagiz bilemedimdoğru valla garanticilik her zaman iyidir . zaten o para her türlü gidiyor bari çift olsun bizim olsungerçi eşim biraz korkuyor ikiz olursa ne yaparız diye masraf ikiye katlanır diye ama hiç kusura bakmasın valla eziyeti biz çekiyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?