Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Bende 2 istiyorum en azından tutunma şansı daha çok tabi ikiz olup veya bölünüp çoğalırlarsa bilemem
aynen kesinlikle bende öyle düşünüyorum yaş 35 oldu genç de değiliz zaman aleyhimize işliyor

Aynen öyle canım bende böyle düşünüyorum insallah

Peki bu 12 gün boyunca yaşadığınız süreci anlatırmısınız belirti yada farklı bisey varmiydi
12 gün değil 6 gün sonra evde yaptım. Pazartesi 6.gün embriyosu transfer edildi. O hafta pazar günü çıktı testte. Hormon ilaçları sebebiyle göğüslerim çok ağrıyordu

12 gün değil 6 gün sonra evde yaptım. Pazartesi 6.gün embriyosu transfer edildi. O hafta pazar günü çıktı testte. Hormon ilaçları sebebiyle göğüslerim çok ağrıyordu
Ooo baya erken çıkmış cesaret edemem ya çok gaz var bende transfer günümden beri anlam veremiyorum

Ilaclarda rapor nasıl çıkarılıyor bilgisi olan varmi özel hastane sgk ile anlaşmalı sadece ilaçlara rapor çıksa onada raziym nasıl bir yol izlemeliyim şartları nelrdir bilmiyrm

merhaba kizlar biz daha en basindayiz. gordum ki burda doktordan ogrendiklerimden daha cok bilgi var Allah hepimizim yardimcisi olsun. ilk islemden once yapmam gereken bir sey var mi doktorumuz bir sey demedi ama burda okuduklarimi gorunce panikliyorum

Ben de daha basındayım rahim filmim çekildi hafta içi iğneler başlayacak insallah ben vitamin kullanmaya başladım bir de yedigime içtiğine dikkat etmeye başladım simdiden

Canım instagramda askın arıcı diye bir kadın var onun Canlı yayınında izlemiştim onun da 3. Günde bu şekilde olmuş ve hamileymiş insallah sen de hamilesindir
Evet canım bende takip ediyorum inşallah kuzum inşallah başka hissetmiyorum zaten çok hafififim baskı falan yok kasiklarimda. Sanki transfer olmamış gibiyim

bence de hemen mide bulantısı falan bebişler tutundu sana sanırım hadi inşallah test günün ne zaman
Agzinizdan bal damlıyor kızlar inşallah benimledir minnaklar 14 Haziran kan testi ama ben 11 inde yaptıracağım ona göre rapor uzatma yapacağım

Evet ilk denemem fakat araya rahim dinlendirme + virüs girince baya uzun sürdü tedavimin sonlanması. Ocak ayında başladım aslında Bu ay sonuna doğru kısmetse transfer olacağım inşallah
Hayırlı haberlerle inşallah
Sizdrki sorun faktörü ne

Aranızda rahim kalınlığı ince olup,esteofem ilaçla hiç doğal nar suyu içeniniz var mı.etkileşim nasıl olur bilemedim.daha önce ki her tedavim de nar suyu içtim.işe yaramıştı ama şimdi ilaç kullanıyorum.bilemedim.ama nar suyunu biliyorum doğal olan nar suyu rahimi kalınlaştırdığını biliyorum.daha önce ki tedavilerim de kullanmıştım.şimdi ilaç da kullanıyorum.evde de epey var.içsem mi bilemedim.

bir daha geldiginde rahim rontgenine bakalin dedi bana da. vitamin alsam mi diye dusunuodum ben de. sonra baska konularda kizlar doktorları vitamini kesmelerini soylemis sen ne aliyorsun

biz de esim cift istemiyor ben kararsizim, esimin abisinin tuple ikizi oldu zorlandilar diye etkileniyor ne yapacagiz bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…