Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Valla hiç bir süreç sıkıntılı değil en sıkıntılı süreç embriyo oldu olmadi diye bekleme süreci. Allah o dönemde herkese yardım etsin. Kaç gün uyuyamadım valla
Ben de o süreçten çok korkuyorum bizim erkek faktörü bir de çok endişeliyim

aramızda transferi olan arkadaşlar var mı acaba bekleme sürecine giren...
peş peşe bayağı beklemede olacağız birbirimizi inşallah hamilelik değerlerimizi de yazmak nasip olur bizlere de hayırlısı ile sağlıcakla amin..

Transfer sonrasında onerecegin bişey varmı canım
Vu süeeç yumurta toplama anına kadar olan süreç.merkezde minimum 45 dk yatırırlar.ayak altına yüksek birşey koy yani ayaklsrın. Yüksekte kalesın.45 dj değik daha uzun kalmayı iste.bol sıvı tüket.bu 10 günlük süreçte.kan dolaşımı önemli kısa yürüyüşler ysp.ama kafa rahat ay tuttu mu ay tutmadımı endişeaini at.sanki ameliyat oldum de.kafadan sil.kafa ne kadar rahat beyine gönderdiğin her olumludan olumlu ve olumsuzluktan o olumsuz sonuç alacaksın.ağır birşey kaldırma.ayaklar üşütme.genel de hep yatsrken ayakların çok az hava da olsun.dereotu maydanoz tüketmemeye gsyret et.sebzeleri yıksrken kesinlikle sirkeli su veya karbonatlı suya yatır.sonra iyi yıka.yani çok uzattım.seni mutlu edecekler şeyler yap.komedi filmi izle.ama sakın kafana traanfer oldum acaba tuttumu kelimesini sil kafandan.yapmamaya gayret et.ah işte ben yapıyorum ama rahimi rezil etti prof.biri.hakkım da helal değil.çeksşn öteki dünya da.daha da kötğ konuşmak istemiyorum.hakkımızda hayırlısı.unutma merkezde çok sarsırlmamaya dikkat et.3 5 6 günlerr de dikkaaaattttt.tutunmsya çalışavsktır embriyo.kanaman da olabilir.rahat olacaksın.müzik dinle bol bol.artık top sende o an....

Merhaba bayanlar bende 24 yaşındayım. Bende bı sıkıntı gözükmüyor ama eşimde spermde baş anomalisi çıktı yüksek. Doktor bu yüzden tüp bebek dedi. Bizde Haziran'da ki adetimde tüp bebeğe başlıyoruz. Allah hepimiZin yardımcısı olsun inşallah. Sağlıcakla bebisler kucaklara gelir inşallah

Anladım canım. Hayırlısı olsun. Ben de sizinle aynı doktora gidiyorum. Sizi takip edeceğim bu yüzden. Ben de taze transfer istiyorum ama doktor neyi uygun görürse artık. Gerçi benim tedavim uzun soluklu olacak. Sonbaharda olacak hesaplamama göre. Umarım yüzümüz güler bu tedavilerde ve son olur. Sizin de yanılmıyorsam rahimde sıkıntı vardı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…