- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.095
- 698
lütfen moralinizi yüksek tutun inanıninş ALLAHIM gönlümüze göre veriri bende dün başladım tedaviye bizde 22 yıllık evliyiz daha ümitsiz vakayız yani
inşallah 22 yılın sonu mükafatla bitecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lütfen moralinizi yüksek tutun inanıninş ALLAHIM gönlümüze göre veriri bende dün başladım tedaviye bizde 22 yıllık evliyiz daha ümitsiz vakayız yani
İnş bu ay başlıyoruz inş olur bende anne olabilirim sizinde iyi haberleriniz olsun inşlütfen moralinizi yüksek tutun inanın
inşallah 22 yılın sonu mükafatla bitecek
Dondurmayı bilmiyorum ama transfer fiyata dahil bende liste vardı bakıp yazayım sana:)embiryo dondurma ve transfer ne kdr peki
Eşinizdeki sorun neydi acabaDiyarbakırdayız .Ağustos ta 2 yıl olacak evleneli .1 yıldır bebek istiyoruz .27 yalındayım .Eşimden kaynaklı infertilite o yüzden labatatuvarı iyi olsun istiyorum .Diyarbakır memorial ve bahçeci arasında kararsız kaldım .
Dondurmayı bilmiyorum ama transfer fiyata dahil bende liste vardı bakıp yazayım sana:)
Sperm sayımız çok az .Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor .Azosperm de değil .Eşinizdeki sorun neydi acaba
dimiiii :) ama inanıyorum hepimiz seneye bayramda mutlulukla giricez :) ve yazılarınızı okuyorum kalbiniz o kadar güzel ki rabbim büyük 22 yıldan sonra bu mutluluğu kalbinizin güzelliğiyle kavuşacaksınızhayali bile çok güzel
bahçeci de hangi doktoru düşünüyordunuz ?ay süper olur :)
ben istnbula bahceciye gitmeyi düşünüyordum da memorialin fiyatda normal geldi
bende bahçeci ve bülent bey arasında kaldım ama lab. olarak bahçeciye karar verdimay süper olur :)
ben istnbula bahceciye gitmeyi düşünüyordum da memorialin fiyatda normal geldi
Adetin ile gel dediler. Adeti bekliyorum. Sanırım adet olunca 20 gün sonra transfer yapiyorlarHayırlısı olsun inşallah bende bu ay dondurulmuş transfer olacağım günün belli mii?
bahçeci de hangi doktoru düşünüyordunuz ?
haklısın canım bizde böyle sınanıyoruz galiba bazen insan sitem etmek istiyor ediyorumda valla ne yalan söyleyim):Amin hayat işte kimi istemez alıp çöpe atar kimi olsun diye canından vazgeçer
benim bir hafta sonra yapmıslardı canım rahim duvarın ne zaman uygun olursa ozaman yapıyorlarAdetin ile gel dediler. Adeti bekliyorum. Sanırım adet olunca 20 gün sonra transfer yapiyorlar
bende bahçeci ve bülent bey arasında kaldım ama lab. olarak bahçeciye karar verdim
eylül ekim gibi
benimde fiyattan bilgim yok ama artık hemen hemen aynı merkezler.. arada çok uçurum yokcanım bahceci raporsuz kaç tl tüp bebek arıyom açmıyolar
benimde nette baktığımda fulyadaki mehmet reşit asoğluna kanım kaynamıştı ama bu aralar çift transfer yapıcak doktor ali osman koyuncuoğluna ısındımcem çelik canım. gerçi hepsinin sayfasına girince hepsi birbirinden basarılı ama kanım ona kaynadı :)
benimde fiyattan bilgim yok ama artık hemen hemen aynı merkezler.. arada çok uçurum yok
bari vermişken lab. iyi olana veririm dedim bende
10 a yakın bir civardı canım raporsuzcanım bahceci raporsuz kaç tl tüp bebek arıyom açmıyolar
benimde nette baktığımda fulyadaki mehmet reşit asoğluna kanım kaynamıştı ama bu aralar çift transfer yapıcak doktor ali osman koyuncuoğluna ısındım
çift embriyoyu bülent traşta koyuyorbenimde nette baktığımda fulyadaki mehmet reşit asoğluna kanım kaynamıştı ama bu aralar çift transfer yapıcak doktor ali osman koyuncuoğluna ısındım
eylül ekim gibi inşallah yaz bi geçsindeaynen bende oyle düşündüm inşallah nasip olurda giderim. sen ne zaman baslamayı planlıyosun