- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
raporlu 9450 tl muaynede içinde10 a yakın bir civardı canım raporsuz
çift embriyoyu bülent traşta koyuyor
benim hayalimde ikizlerimin olması ama artık gerçekten bir tane olsun benm olsun istediğim için
en sağlam yer seçmeye çalışıyorum
sanırım çoğu merkez artık soruyıor çift embriyo istermisiniz diye
ama bahçeci sormuyor sanırım
eylül ekim gibi inşallah yaz bi geçsinde
ilk soracağım soru bu olacakikiz gebelik isteyene koyuyolardır belki
çift embriyoyu bülent traşta koyuyor
benim hayalimde ikizlerimin olması ama artık gerçekten bir tane olsun benm olsun istediğim için
en sağlam yer seçmeye çalışıyorum
sanırım çoğu merkez artık soruyıor çift embriyo istermisiniz diye
ama bahçeci sormuyor sanırım
bülent traşı bilmiyorum da benim 2. denemem olucak ilki devletti kötü doktora geldim bütün emeğim umudum gitti erken menopoz olayım var gene tek transfer olur da tutmazsa diye korkum ondan çift transfer istiyorum ama ikiz olması da korkutmuyor değil yani
ilk soracağım soru bu olacak
nasıl artmış mı fiyatlar yaa raporlu 8200 + 550 muayeneydi galibaraporlu 9450 tl muaynede içinde
nasıl artmış mı fiyatlar yaa raporlu 8200 + 550 muayeneydi galiba
doğruu diyorsun 1 tane olsun sağlıklı sıhatli olsunda bizim olsun
8200 de fazla hatırlamışım demek araştırmıştım bir ara hangi klinik ne kadar nedir fiyatlar diye notlarım evde kalmışben prof dr dan hesapladım 650 tl
1500yumurta dondurma 1 yıl saklama
7300 tüp bebek
8200 de fazla hatırlamışım demek araştırmıştım bir ara hangi klinik ne kadar nedir fiyatlar diye notlarım evde kalmış
tamam eve gidiyim ilk işim o olucako notları bızede at
çok tşk ederim beni tanıyan herkes inanın hep aynısını söylüyor siz hiç tanımadan söylediniz tşk ederim Allahım isteyen herkese nasip eder inş şansımıza şuanda ezan okunuyor kabul olur inş :)dimiiii :) ama inanıyorum hepimiz seneye bayramda mutlulukla giricez :) ve yazılarınızı okuyorum kalbiniz o kadar güzel ki rabbim büyük 22 yıldan sonra bu mutluluğu kalbinizin güzelliğiyle kavuşacaksınız
çok tşk ederim inş şuan hayatta en çok istediğim şey anne olmak Allahım inş kabul eder hepimizin dularınılütfen moralinizi yüksek tutun inanın
inşallah 22 yılın sonu mükafatla bitecek
Elbette öyle para nedir çalışılıp kazanılır ah ama annelik öyle miBiz özelde yaptıracağız canım hayırlısı tabi olsun da yeter ki başa sarmayalım da razıyım gözümde hiç para yok normalde çok tutumluyumdur ama iş bu olunca insanın gözü para görmüyor
İçim içime sığmıyor bir an önce transfer aşamasına gelsek hayırlısıyla ama çok ümitli de olmak istemiyorum . Başarısız olunca çok üzülüyorum
2 aşılama başarısız olunca 3.ye de aynı şeyleri yaşamayalım diye tüp bebek istiyoruz bakalım daha doktorumuza da gitmedik
Evet aşağı yukarı 20 gün sürüyor. Hadi hayırlısı olsun inşallahAdetin ile gel dediler. Adeti bekliyorum. Sanırım adet olunca 20 gün sonra transfer yapiyorlar
İğneler acitmiyor canım. Ben kendim uyguladım göbekten. Sadece yumurta toplandiktan sonra ağrı çektim onun dışında korkulacak bişey yok tedavi boyuncaİnsallah aşırı heyecanlıyım aşırı korkuyorum iğneler acıtıyor mu
Transfer sonrasında onerecegin bişey varmı canımHaber ederim bak sana küçük tüyo verdim onu dene.incir olayını ve çörekm otu çekilmemiş olacak ve susam aç karnına sabah 2 tane.migrosa da uğra.avakado al 5 tl topla gel eve :)avakado ceviz ve bal ile karıştır ye.yumurta toplamaya kadar.yumurta kaliteni arttırır.
İnsallah canım ben de rahat geçiririm süreciİğneler acitmiyor canım. Ben kendim uyguladım göbekten. Sadece yumurta toplandiktan sonra ağrı çektim onun dışında korkulacak bişey yok tedavi boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?