Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

ikiz gebelik isteyene koyuyolardır belki

B burcikkk ikizizn her türlüsüne kabulüm ama inan o kadar yoruldum ki
1 tanede olsa evlat istiyorum
birde maddi kısmı var bu işin.. insan diyor yani madem bu kadar para koyacam bari değsin.. üçe beşe bakmıyor
haa tutacağının garantisi varmı işte elbette yok

doğruu diyorsun 1 tane olsun sağlıklı sıhatli olsunda bizim olsun maddiyat düşündürüyor beni ikiz olursa çalışamicam eşim tek 2 bebeğe yetemez böyle düşündükçe isyan etmiş gibi oluyorum ama bir kere doğurup menopoza girersem belki bir daha hiç doğuramicam kardeşi de olmicak pofff

dimiiii :) ama inanıyorum hepimiz seneye bayramda mutlulukla giricez :) ve yazılarınızı okuyorum kalbiniz o kadar güzel ki rabbim büyük 22 yıldan sonra bu mutluluğu kalbinizin güzelliğiyle kavuşacaksınız
çok tşk ederim beni tanıyan herkes inanın hep aynısını söylüyor siz hiç tanımadan söylediniz tşk ederim Allahım isteyen herkese nasip eder inş şansımıza şuanda ezan okunuyor kabul olur inş :)

Elbette öyle para nedir çalışılıp kazanılır ah ama annelik öyle mi yakında bizlerde bebeğimize kavuşacağız inşallah çok ümitli olma ama çokta karamsar olma olacak allahın izniyle. Aşılama da şans normal birliktelik ile aynı diyorlar. Biz o yüzden hiç denemedik zaten bizim durumumuza hiçbir doktor önermedi direk tüp bebeğe yönlendirdiler bizde vakit kaybetmeden başladık. Transfer zamanım bir an önce gelsin diyordum şimdi ise çok korkuyorum her aşama farklı bir stres rabbim hayırlısını nasip etsin isteyen herkese

Transfer sonrasında onerecegin bişey varmı canım

İğneler acitmiyor canım. Ben kendim uyguladım göbekten. Sadece yumurta toplandiktan sonra ağrı çektim onun dışında korkulacak bişey yok tedavi boyunca
İnsallah canım ben de rahat geçiririm süreci çok heyecanlı umutlu bazen umutsuz değişimin ruh hallerindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…