- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 53
- 36
1 senelik evliyim tüplerim kapalı çikolata kistim var ve amh değerim 1,64doktor umutsuz bakıyor tüp bebekte bile %20 şans verdi O yüzden benimde umudum yok gibi hayırlısı olsun bakalım ne olacakTransferde 2 den fazla olmuyo oda kalitesine ve evlilik yılınıza göre değişiyor yeni evli iyi kalitede ise tek embriyo transfer yapılıyor ona Dr karar veriyor hayırlısı
taze transfer olacaksaniz eger embriyolarin durumuna gore 3-5 gun sonra transfer oluyorsunuz. dondurulmus embriyo transferi olacaksaniz bir sonraki adetinizle tekrar dr gidip hormon durumunuza göre gün belirleniyor.Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için aaa çok şaşırdım ben toplama olduktan 3-5 gün sonra transfer oluyorsun zannettim
Dondurulmuş yok ilk kez olcam ve hiç bi bilgim yok yarın toplama işlemi yapılacak hayırlısı olsun inşallah kucaklarımız dolartaze transfer olacaksaniz eger embriyolarin durumuna gore 3-5 gun sonra transfer oluyorsunuz. dondurulmus embriyo transferi olacaksaniz bir sonraki adetinizle tekrar dr gidip hormon durumunuza göre gün belirleniyor.
Çok pardon ben yanlış anladım dondurulmuş embriyo transferi anladım evet taze embriyo toplamadan 3. Veya 5. Gün transfer oluyorTeşekkür ederim cvp verdiğiniz için aaa çok şaşırdım ben toplama olduktan 3-5 gün sonra transfer oluyorsun zannettim
İnş herşey güzel olur önce Allah’a sonra Dr emanetizDondurulmuş yok ilk kez olcam ve hiç bi bilgim yok yarın toplama işlemi yapılacak hayırlısı olsun inşallah kucaklarımız dolar
En büyük şans Allah’ın bize verdiğidir kimse bilemez tüplerin tıkalı olması sorun değil zaten tüp bebek yapıyorsunuz kist içinde tedavisi var amh düşükse 1 yumurtadan zaten çoçuk oluyor umudunuzu kesmeyin Allahım nasip ettiyse imkansız yoktur1 senelik evliyim tüplerim kapalı çikolata kistim var ve amh değerim 1,64doktor umutsuz bakıyor tüp bebekte bile %20 şans verdi O yüzden benimde umudum yok gibi hayırlısı olsun bakalım ne olacak
amin insallah guzel haberlerinizi alirizDondurulmuş yok ilk kez olcam ve hiç bi bilgim yok yarın toplama işlemi yapılacak hayırlısı olsun inşallah kucaklarımız dolar
Aynen öyle canım çok şükür rabbime dayadım sırtımı olacak inşallah bugun opu oldum çok şükür beklediğimden daha iyi geçti dedi doktor rabbimin sayesindeEn büyük şans Allah’ın bize verdiğidir kimse bilemez tüplerin tıkalı olması sorun değil zaten tüp bebek yapıyorsunuz kist içinde tedavisi var amh düşükse 1 yumurtadan zaten çoçuk oluyor umudunuzu kesmeyin Allahım nasip ettiyse imkansız yoktur
Progeston um yüksek cıktı biraz gelecek aya yapacağız dedi bakalım kısmetÇok pardon ben yanlış anladım dondurulmuş embriyo transferi anladım evet taze embriyo toplamadan 3. Veya 5. Gün transfer oluyor
Olucak inş içini rahat tutAynen öyle canım çok şükür rabbime dayadım sırtımı olacak inşallah bugun opu oldum çok şükür beklediğimden daha iyi geçti dedi doktor rabbimin sayesinde
Benimde kan tahlilleri dün yapıldı 10 eylülde transfer olucak bakalım hayırlısı inşProgeston um yüksek cıktı biraz gelecek aya yapacağız dedi bakalım kısmet
Merhaba banada yazabilirmisiniz o Ukrayna dan getirttiğiniz ilacın ismini. Şimdiden teşekkür ederimYa cnm aynı sorun 5 6 kez histereskopi açık ameliyat kapalı ameliyat ama yoğun kaproskopi.nar sulsrı zaten kaç lt içyim kim bilir.zaten antalyafayım nar bol annemin de tanıdıkların aldık.ben ukranyadan özel birşey getirdim onunda epey içtim.istersen onu da araştır en son çareyi onda buldum.8 mm gördüm yer yer 6.8 7.3 7.2 ama transfer oldum.fakst hiç belirtim de yokvalla çok zor bir süreç bekleme süreci.
İnşallah sende tez vakitte kucağına alırsın canımBenimde kan tahlilleri dün yapıldı 10 eylülde transfer olucak bakalım hayırlısı inş
Aminnnn hepimiz inşİnşallah sende tez vakitte kucağına alırsın canım
Gaziantep te bana iyi kadın doğum doktor söyleyin nr olurÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz için geçerli olsun bu dualar . Çift transferin sebebini pek bilmiyorum Gaziantep burda ki özel klinik doktorları genelde risk almayı sevmiyorlar galiba o yüzden çift yapıyorlar ki bu beni bayağı mutlu etti açıkçası ama çift ya da tek Allah ol derse tek embriyodan bile ikiz kalanları duydum ben :)
Merhaba bende suan bu durumdayim dogum kontorl ilaci kullaniyorum dun lucrin igne vuruldim eylulde transferim olucak cikolata kisti var bende de sizin transferiniz oldu muKızlar benim 2.transferim olacak şuan adetimin 2.günündeyim doktorum bu sefer değişik bir tedavi yöntemi uyguluyor doğum kontrol hapı kullanıcam 21 gün sonrasında lucrin diye bir iğne var onu yaptırıcam 1 adet görücem ve transfer ilaçlarına başlayacağız bu şekilde şansımız dahamı yükseliyor acaba çikolata kistimi baskılayacakmış öyle söyledi
Transfer oldunuz mu Allahın izniyle inşallah bebeğinize kavuşursunuzBen Ocak ayından beri tedavim hala bitmedi nasip olursa bu hafta transfer olucak bakalım hayırlısı inş mevlam ne eylerse güzel eyler dua edelim birbirimize emeklerimiz boşa çıkmadın inş
Nasip olursa perşembe sabahı olucak bakalım hayırlısı inşTransfer oldunuz mu Allahın izniyle inşallah bebeğinize kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?