Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Transferde 2 den fazla olmuyo oda kalitesine ve evlilik yılınıza göre değişiyor yeni evli iyi kalitede ise tek embriyo transfer yapılıyor ona Dr karar veriyor hayırlısı
1 senelik evliyim tüplerim kapalı çikolata kistim var ve amh değerim 1,64doktor umutsuz bakıyor tüp bebekte bile %20 şans verdi O yüzden benimde umudum yok gibi hayırlısı olsun bakalım ne olacak

Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için aaa çok şaşırdım ben toplama olduktan 3-5 gün sonra transfer oluyorsun zannettim
taze transfer olacaksaniz eger embriyolarin durumuna gore 3-5 gun sonra transfer oluyorsunuz. dondurulmus embriyo transferi olacaksaniz bir sonraki adetinizle tekrar dr gidip hormon durumunuza göre gün belirleniyor.

taze transfer olacaksaniz eger embriyolarin durumuna gore 3-5 gun sonra transfer oluyorsunuz. dondurulmus embriyo transferi olacaksaniz bir sonraki adetinizle tekrar dr gidip hormon durumunuza göre gün belirleniyor.
Dondurulmuş yok ilk kez olcam ve hiç bi bilgim yok yarın toplama işlemi yapılacak hayırlısı olsun inşallah kucaklarımız dolar

1 senelik evliyim tüplerim kapalı çikolata kistim var ve amh değerim 1,64doktor umutsuz bakıyor tüp bebekte bile %20 şans verdi O yüzden benimde umudum yok gibi hayırlısı olsun bakalım ne olacak
En büyük şans Allah’ın bize verdiğidir kimse bilemez tüplerin tıkalı olması sorun değil zaten tüp bebek yapıyorsunuz kist içinde tedavisi var amh düşükse 1 yumurtadan zaten çoçuk oluyor umudunuzu kesmeyin Allahım nasip ettiyse imkansız yoktur

Aynen öyle canım çok şükür rabbime dayadım sırtımı olacak inşallah bugun opu oldum çok şükür beklediğimden daha iyi geçti dedi doktor rabbimin sayesinde

Merhaba banada yazabilirmisiniz o Ukrayna dan getirttiğiniz ilacın ismini. Şimdiden teşekkür ederim

Gaziantep te bana iyi kadın doğum doktor söyleyin nr olur

Merhaba bende suan bu durumdayim dogum kontorl ilaci kullaniyorum dun lucrin igne vuruldim eylulde transferim olucak cikolata kisti var bende de sizin transferiniz oldu mu

Ben Ocak ayından beri tedavim hala bitmedi nasip olursa bu hafta transfer olucak bakalım hayırlısı inş mevlam ne eylerse güzel eyler dua edelim birbirimize emeklerimiz boşa çıkmadın inş

Ben Ocak ayından beri tedavim hala bitmedi nasip olursa bu hafta transfer olucak bakalım hayırlısı inş mevlam ne eylerse güzel eyler dua edelim birbirimize emeklerimiz boşa çıkmadın inş
Transfer oldunuz mu Allahın izniyle inşallah bebeğinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…