Hep olmuştum diye çıkmış grip olmuştım yazmıştım. Hatta çok fenaydım doktora erteleyelim dedim gerek yok dedi . Stres yapma ama dediğim gibi mutlaka doktoruna danışTamam canim benim Allah razı olsun
aynen canım hic bir zaman Allahtan ümit kesilmez. Rabbimin ol demesine bakar.amin canim. insallah hepimiz kucagimiza alacagiz kokusinu tadacagiz. dualar bosa gitmez.Ay ne güzel bi örnekcok sevindim senin adına canim Allah ol deyince oluyor kim ne derse desin cok şükür. Ins bizim için de vakit saat gelmistir Rabbim hayirlisiyla nasip etsin hepimize
Sen de sagol canim. her sey psikolojik tabiki uzuluyoruz beklemek cok zor hepsini biliyorum ama yine de umutlu ol guzel olacak insallahÇok güzel umut oldun canım sağololasın
Hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsunTedaviniz hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz
3. Gün embriyosu kaliteli embriyo ise transfer ediliyor. Değilse zaten dondurmuyorlar bileDr dediğine uyucaz artık yapacak birşey yok hakkımzda inş en hayırlısı neyse o olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inş
Canım ne yaptın ?Opu işlemin bitti mı,nasılsın?
[/QUOTE
Canım 1 saat oldu eve geleli. Yumurtalar toplandi şükür. Ayni zamanda polip de alındı. O yüzden biraz uzun sürdü işlem biraz kanamam ve sancm var polip alındığı için olabilir.
Sağol canım, 10 tane. Islem sırasında anesteziden dolayi birsey hissetmiyorsun. Ama benim ayni anda polip de alındı. Buyuzden uzun sürdü biraz hafif kanamam ve ağrım da var. Kasiklarmda agrim cok.Cok geçmiş olsun canım ben de ins cumsrtesi olucam. Nasil gecti kac yumurta toplandı
Yunurta sayın guzel ins hepsi de kaliteli kaliteli bebis olurlarSağol canım, 10 tane. Islem sırasında anesteziden dolayi birsey hissetmiyorsun. Ama benim ayni anda polip de alındı. Buyuzden uzun sürdü biraz hafif kanamam ve ağrım da var. Kasiklarmda agrim cok.
Inşallah canım, insallah hepimiz bebislerimize kavuşuruzYunurta sayın guzel ins hepsi de kaliteli kaliteli bebis olurlarcok geçmiş olsun olumlu taraftan bakalim bi taşla iki kuş olmus guzel olmuş ins ağrıların da çabucak diner
Benim de polisim var ama 3 5 mm arasi cok kucuk olduğu icin ve rahim icinde olmadigi icin sorun olmadığını söylediler. Ins ben de doğumla aldırırımInşallah canım, insallah hepimiz bebislerimize kavuşuruzpolipi gözüm de cok büyümüştüm oldu bitti şükür.
Sagol canim, benim yumurtalıklarim fazla uyarilmis galiba buyuzden kasik ağırım çok hormonlarım da yüksekmiş 2 gün daha cetrotide kullacam bakalim.Çok geçmiş olsun canım, ben hala tam kendime gelemedim,opudan beri başım bir tuhaf,sarhoş gibiyim.Bir de biraz ayakta kalınca ağrım oluyor..
Insallah canim belki dogumla kendiliğinden kaybolur, gider polipin .Benim de polisim var ama 3 5 mm arasi cok kucuk olduğu icin ve rahim icinde olmadigi icin sorun olmadığını söylediler. Ins ben de doğumla aldırırım
Dikkat et hic kalkma bosver dikkat et kendineÇok geçmiş olsun canım, ben hala tam kendime gelemedim,opudan beri başım bir tuhaf,sarhoş gibiyim.Bir de biraz ayakta kalınca ağrım oluyor..
Ins insInsallah canim belki dogumla kendiliğinden kaybolur, gider polipin .
Yaa ne kadar değişik şeyler öğreniyoruz hayat çok enteresan , hakkında hayırlısı olsun insKızlar bugün aradılar 3.gün 6tanesi devam ediyor 8 hücreli 7 hücreli 6 hücreli olan varmış ama 2.kalite dedi 2.kalite olmasının sebebi hücre sayısı değilmiş homojen aynı boyutta bölünme olmamasından dolaymış
Valla prof olacam bu gidişleYaa ne kadar değişik şeyler öğreniyoruz hayat çok enteresan , hakkında hayırlısı olsun ins
Yanı bu iyi birşey mi kötü birşey mi anlamadımKızlar bugün aradılar 3.gün 6tanesi devam ediyor 8 hücreli 7 hücreli 6 hücreli olan varmış ama 2.kalite dedi 2.kalite olmasının sebebi hücre sayısı değilmiş homojen aynı boyutta bölünme olmamasından dolaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?