Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Ay ne güzel bi örnek cok sevindim senin adına canim Allah ol deyince oluyor kim ne derse desin cok şükür. Ins bizim için de vakit saat gelmistir Rabbim hayirlisiyla nasip etsin hepimize
aynen canım hic bir zaman Allahtan ümit kesilmez. Rabbimin ol demesine bakar.amin canim. insallah hepimiz kucagimiza alacagiz kokusinu tadacagiz. dualar bosa gitmez.

Cok geçmiş olsun canım ben de ins cumsrtesi olucam. Nasil gecti kac yumurta toplandı
Sağol canım, 10 tane. Islem sırasında anesteziden dolayi birsey hissetmiyorsun. Ama benim ayni anda polip de alındı. Buyuzden uzun sürdü biraz hafif kanamam ve ağrım da var. Kasiklarmda agrim cok.

Sağol canım, 10 tane. Islem sırasında anesteziden dolayi birsey hissetmiyorsun. Ama benim ayni anda polip de alındı. Buyuzden uzun sürdü biraz hafif kanamam ve ağrım da var. Kasiklarmda agrim cok.
Yunurta sayın guzel ins hepsi de kaliteli kaliteli bebis olurlar cok geçmiş olsun olumlu taraftan bakalim bi taşla iki kuş olmus guzel olmuş ins ağrıların da çabucak diner

Yunurta sayın guzel ins hepsi de kaliteli kaliteli bebis olurlar cok geçmiş olsun olumlu taraftan bakalim bi taşla iki kuş olmus guzel olmuş ins ağrıların da çabucak diner
Inşallah canım, insallah hepimiz bebislerimize kavuşuruz polipi gözüm de cok büyümüştüm oldu bitti şükür.

Çok geçmiş olsun canım, ben hala tam kendime gelemedim,opudan beri başım bir tuhaf,sarhoş gibiyim.Bir de biraz ayakta kalınca ağrım oluyor..

Çok geçmiş olsun canım, ben hala tam kendime gelemedim,opudan beri başım bir tuhaf,sarhoş gibiyim.Bir de biraz ayakta kalınca ağrım oluyor..
Sagol canim, benim yumurtalıklarim fazla uyarilmis galiba buyuzden kasik ağırım çok hormonlarım da yüksekmiş 2 gün daha cetrotide kullacam bakalim.

Kızlar bugün aradılar 3.gün 6tanesi devam ediyor 8 hücreli 7 hücreli 6 hücreli olan varmış ama 2.kalite dedi 2.kalite olmasının sebebi hücre sayısı değilmiş homojen aynı boyutta bölünme olmamasından dolaymış

Yaa ne kadar değişik şeyler öğreniyoruz hayat çok enteresan , hakkında hayırlısı olsun ins

Yanı bu iyi birşey mi kötü birşey mi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…