- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
Rabbim mucizeni sana nasip etsin kuzumAllah bağışlasın keşke benimde o kadar çabalarıma birtane çoçuğum olabilseydi Allah sana bağışlasın prensesini inş kardeşide olur sağlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim mucizeni sana nasip etsin kuzumAllah bağışlasın keşke benimde o kadar çabalarıma birtane çoçuğum olabilseydi Allah sana bağışlasın prensesini inş kardeşide olur sağlıkla
Ben de başladığımda hep olmuştum ilaç içmiştim ama doktoruma teyit ettirdikten sonra . Mutlaka doktorunuza danışınKızlar dün tedaviye başladık bugün grip oldum ya burun spreyi ve parol kullansam sizce sıkıntı olur mu
Eğer nasibimizde varsa bir şekilde olacak Bence hiç rakamlara takılmayın . İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBen de sormadım ki canım arayan söyledi hücrelerini saydı tek tek keşke söylemeseydi valla nasip biliyorum ama düşünmeden edemiyorum
Rabbim inşallah nasip etmiştir canımEğer nasibimizde varsa bir şekilde olacak Bence hiç rakamlara takılmayın . İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
İnşallah . Tüp bebek çok yoRucu bir süreç . Yumurta sperm çıkacak mı kaliteli mi kaç tane dölleyecek 5. Güne kaç tane kalacak pgtden sağlıklı gelecek mi tutacak mı kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı ... bakın o kadar çok şey var ki şimdiden kendinizi yıpratmayın lütfen .Rabbim inşallah nasip etmiştir canım
Maalesef her anı stres canım hamile kalsan bile zor elde edince hep diken üstünde oluyorsun meğer normal gebe kalmak ne büyük nimetmiş hiç yaşamadım normal gebelikİnşallah . Tüp bebek çok yoRucu bir süreç . Yumurta sperm çıkacak mı kaliteli mi kaç tane dölleyecek 5. Güne kaç tane kalacak pgtden sağlıklı gelecek mi tutacak mı kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mı ... bakın o kadar çok şey var ki şimdiden kendinizi yıpratmayın lütfen .
Benim kan testi sonucum pozitif ama kanamam var İnan ki şu süreç çok daha zor .telaş tedirginlik hiç bitmiyor ..Maalesef her anı stres canım hamile kalsan bile zor elde edince hep diken üstünde oluyorsun meğer normal gebe kalmak ne büyük nimetmiş hiç yaşamadım normal gebelik
Amin canım isteyen herkese inşRabbim mucizeni sana nasip etsin kuzum
Kanama olmasın diye Dr iğne vermedimi düşük önleyiciBenim kan testi sonucum pozitif ama kanamam var İnan ki şu süreç çok daha zor .telaş tedirginlik hiç bitmiyor ..
Verdi kanama olunca ama dün iğne olmama rağmen yine geldi . Dua etmekten başka çaremiz yokKanama olmasın diye Dr iğne vermedimi düşük önleyici
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım kanama aşırı mı yerleşme vs gibi miBenim kan testi sonucum pozitif ama kanamam var İnan ki şu süreç çok daha zor .telaş tedirginlik hiç bitmiyor ..
Allahım yardımcın olsun dinlen morelini bozma herşey AllahtanVerdi kanama olunca ama dün iğne olmama rağmen yine geldi . Dua etmekten başka çaremiz yok
2 gün önceki çoktu çamaşırımı batırdı komple dün gelen azdı . İnşallah bir Daha olmazRabbim kucağına almayı nasip etsin canım kanama aşırı mı yerleşme vs gibi mi
İnş devam etmez Dr ne diyo bazen hamileliklerde oluyo karınların sıkıntıları bitmiyo vallahi2 gün önceki çoktu çamaşırımı batırdı komple dün gelen azdı . İnşallah bir Daha olmaz
Anladım canım. zaten daha belli olmaz son asamada belli olur. benim 5. gunde aradilar hic embriyonuz gelişmedi bugune yarini beklicez dediler o kadar uzuldum ki. 6. gun ardilar 2 embriyonuz var dediler ngs ye yolladik 1 i iyi geldi ve tuttu cok sukur. o yuzden bu isler hic belli olmaz. Rabbim büyük. zaten kötü dememisler size de son asamada embriyolar hızlanabiliyor. ama dedigim gibi 2. gun embriyosu olup tutan da var. siz baginizi koparmayin onlarla insallah cok guzel olacakBen de sormadım ki canım arayan söyledi hücrelerini saydı tek tek keşke söylemeseydi valla nasip biliyorum ama düşünmeden edemiyorum
Çok güzel umut oldun canım sağololasınAnladım canım. zaten daha belli olmaz son asamada belli olur. benim 5. gunde aradilar hic embriyonuz gelişmedi bugune yarini beklicez dediler o kadar uzuldum ki. 6. gun ardilar 2 embriyonuz var dediler ngs ye yolladik 1 i iyi geldi ve tuttu cok sukur. o yuzden bu isler hic belli olmaz. Rabbim büyük. zaten kötü dememisler size de son asamada embriyolar hızlanabiliyor. ama dedigim gibi 2. gun embriyosu olup tutan da var. siz baginizi koparmayin onlarla insallah cok guzel olacak
Ay ne güzel bi örnek cok sevindim senin adına canim Allah ol deyince oluyor kim ne derse desin cok şükür. Ins bizim için de vakit saat gelmistir Rabbim hayirlisiyla nasip etsin hepimizeAnladım canım. zaten daha belli olmaz son asamada belli olur. benim 5. gunde aradilar hic embriyonuz gelişmedi bugune yarini beklicez dediler o kadar uzuldum ki. 6. gun ardilar 2 embriyonuz var dediler ngs ye yolladik 1 i iyi geldi ve tuttu cok sukur. o yuzden bu isler hic belli olmaz. Rabbim büyük. zaten kötü dememisler size de son asamada embriyolar hızlanabiliyor. ama dedigim gibi 2. gun embriyosu olup tutan da var. siz baginizi koparmayin onlarla insallah cok guzel olacak
Canım ne yaptın ?Opu işlemin bitti mı,nasılsın?Sağol canım. Icim rahatladi. Sabah cetrotide oldum, aksam da catlatma ignelerini olcam . Persembe insallah opu olacak.
Tamam canim benim Allah razı olsunBen de başladığımda hep olmuştum ilaç içmiştim ama doktoruma teyit ettirdikten sonra . Mutlaka doktorunuza danışın