• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Herkese iyi aksamlar dilerim
tüp bebek tedavisinden elimde kalan 2 kutu oksapar 1 kutu enox kan sulandırıcı iğne ve transferden sonra kullanilan progesteron iğnesi olan bir kutu prolutex ignesi var isteyene karsi odemeli kargo yapabilirim son kullanma tarihleri 2021
Prolutex fiyatı nedir

Sagol canim, benim yumurtalıklarim fazla uyarilmis galiba buyuzden kasik ağırım çok hormonlarım da yüksekmiş 2 gün daha cetrotide kullacam bakalim.
Canım nasıl oldun?Aradılar mı kaç tanesi dollendi diye?Beni bugün aradılar çok şükür 4 ü de gelişimine devam ediyormuş. Inşallah pazar gününe yani 5.güne gelir 4 ü de..

Kizlar benim yarin sabah opu islemim var,ister istemez panik oluyorum bu yasa kdr bayilmadim bile ben 🙈 nasil bir his cok merak ediyorum bir de yumurtalar toplandiktan hemen sonra mi söylüyorlar size sayısını, kalitesini vs.

Canım nasıl oldun?Aradılar mı kaç tanesi dollendi diye?Beni bugün aradılar çok şükür 4 ü de gelişimine devam ediyormuş. Inşallah pazar gününe yani 5.güne gelir 4 ü de..
Canim kasiklarimda ağrım var hala şişlik de var hala cetrotide vuruluyorum henuz aramadılar yarin kontrolüm var orda öğrenirim. Inslallah 5.güne gelir canım 🙏

Kizlar benim yarin sabah opu islemim var,ister istemez panik oluyorum bu yasa kdr bayilmadim bile ben 🙈 nasil bir his cok merak ediyorum bir de yumurtalar toplandiktan hemen sonra mi söylüyorlar size sayısını, kalitesini vs.
Ben de 2 sene önce ilk defa opu işleminde bayıldım:)))güzel bişey aslında hiçbişey hatırlamıyosun
seni işlem odasına alacaklar,sonra muayene pozisyonunda beklerken doktorun gelecek ve uyuacaksın:)
bi bakmışsın olan olmuş odandasın:))anestezi etkisiyle ben yatağıma nasıl geçtiğimi bile hatırlamıyorum
bi iki saat o mahmurluk devam ediyor.
inşallah kaliteli yumoşların olur canım:)
bu arada doktorun sonradan gelip bilgi veriyor tabiki sadece sayısını
kalite daha sonraki günlerde belli oluyor,embriyolog arayıp bilgi veriyor

Bana yazılı olrak verdiler canım. Kac tane toplandığı yazıyordu.

Ben de 2 sene önce ilk defa opu işleminde bayıldım:)))güzel bişey aslında hiçbişey hatırlamıyosun
seni işlem odasına alacaklar,sonra muayene pozisyonunda beklerken doktorun gelecek ve uyuacaksın:)
bi bakmışsın olan olmuş odandasın:))anestezi etkisiyle ben yatağıma nasıl geçtiğimi bile hatırlamıyorum
bi iki saat o mahmurluk devam ediyor.
inşallah kaliteli yumoşların olur canım:)
bu arada doktorun sonradan gelip bilgi veriyor tabiki sadece sayısını
kalite daha sonraki günlerde belli oluyor,embriyolog arayıp bilgi veriyor
Yaa ayni duyguları yaşadığın için beni anliyosundur cok sevindim buna, sanki bayılmayacakmisim gibi geliyor bana🤣 kafayı yedim iyice.. ama bi yandan da güzel bi his olur herseyi 15 dakika da olsa unutmak en azindan beynimiz dinlenecek biraz😁😍 cok saol canim Allah razı olsun, umarim sen çoktan kucağına almışsındır meleğini 🥰

Yaa ayni duyguları yaşadığın için beni anliyosundur cok sevindim buna, sanki bayılmayacakmisim gibi geliyor bana🤣 kafayı yedim iyice.. ama bi yandan da güzel bi his olur herseyi 15 dakika da olsa unutmak en azindan beynimiz dinlenecek biraz😁😍 cok saol canim Allah razı olsun, umarim sen çoktan kucağına almışsındır meleğini 🥰
maalesef canım o zaman olmadı.yarın transferim olacak inşallah dua et:)
benim de dualarım seninle emin ol kolay gelip geçecek,korkma pat diye gidiyorsun:)))
dediğin gibi güzel oluyor aslında ben seviyorum o hali,uyandıktan sonra da sarhoş gibi oluyosun:))
sadece kasıklarında biraz ağrı olabilir bu yumurta sayısına göre değişebiliyor

Anladim canim ben transfer günü oderiz sanıyordum demekki opu günü tamamini ödüyor muşuz. Senin transferin pozitifdir inşallah 🤗
yarın transferim var canım:)inşallah pozitif olur:))
yok canım ya hemen alıyolar beklerler mi hiç transferi.
ama Rabbim esirgesin transfer falan iptal olursa ödüyolar sanırım bi kısmını

maalesef canım o zaman olmadı.yarın transferim olacak inşallah dua et:)
benim de dualarım seninle emin ol kolay gelip geçecek,korkma pat diye gidiyorsun:)))
dediğin gibi güzel oluyor aslında ben seviyorum o hali,uyandıktan sonra da sarhoş gibi oluyosun:))
sadece kasıklarında biraz ağrı olabilir bu yumurta sayısına göre değişebiliyor
Oy kuzumm, olsun herseyin bi zamani var biliyorsun Allah ol demedikçe vesile aramaya devam, dualarım seninle ins bu sefer en güzelinden haber alırsın Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🥰🤲

Oy kuzumm, olsun herseyin bi zamani var biliyorsun Allah ol demedikçe vesile aramaya devam, dualarım seninle ins bu sefer en güzelinden haber alırsın Rabbim yar ve yardımcımız olsun 🥰🤲
aminn canım benim Rabbim hiçbirimizin emeklerini karşılıksız koymasın
evimizde cıvıl cıvıl bebek sesleri çınlasın:)))

yarın transferim var canım:)inşallah pozitif olur:))
yok canım ya hemen alıyolar beklerler mi hiç transferi.
ama Rabbim esirgesin transfer falan iptal olursa ödüyolar sanırım bi kısmını
Inşallah canım bu sefer pozitif olur ve kucağına alirsin 🙏

Kızlar benim için Tefrıciye duasi okurmusunuz ismimi gecirerek baya eksiğim var ismim sara
Carsamba transfr oldum

Arkadaşlar bu ay tüp bebek transferim var umarım pozitifi görürüm eğer öyle olursa ihtiyaç sahibi birine elimde kalan ilaçları ücretsiz olarak kargolayıp göndericem.. iletişime geçin.. 🙏

Kizlar benim transferim bir sonraki ay olacak inşallah , kac tane embriyom olacak şu an bilemiyorum tabi embriyo ya da birden fazla olursa embriyolarım dondurulacak. Sayi farkeder mi bir tane yada daha fazla embriyo dondurmada embriyo dondurma ücreti ayni mi olur .tecrübeli arkadaslar cevap verirse sevinirim 🤗♥️

Back