• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Öyle bir şart yok aslında canım 2.gün transfer olanda var benim doktorum transfer etmiyor ya 5.gün ya hiç maalesef
İlkkez öğreniyorum 5. Gün olmazsa ne olacak bütün tedavi çöpmü oluyo bazen embriyolar anne rahmimde daha sağlıklı gelişiyor o yüzden 3. Gün tranfer ediliyor benim 3. Gündü tuttu ama benimle beraber çok kişininki 5. Gündü hiç biri tutmamış nasip kısmey işi bence

İlkkez öğreniyorum 5. Gün olmazsa ne olacak bütün tedavi çöpmü oluyo bazen embriyolar anne rahmimde daha sağlıklı gelişiyor o yüzden 3. Gün tranfer ediliyor benim 3. Gündü tuttu ama benimle beraber çok kişininki 5. Gündü hiç biri tutmamış nasip kısmey işi bence
Aynen valla canım burda da okuyorum 2.gün embiryosu tutanda var. Maalesef yapmıyor benim doktorum inancı 5.gün e gitmeyen embiryo hastays boşa umut vermek diyor. Ama dediğin gibi bazıları da rahim de daha iyi oluyor diyor. Sanırım bahçeci de 3.gün embiryosu transfer i yapmıyor

Aynen valla canım burda da okuyorum 2.gün embiryosu tutanda var. Maalesef yapmıyor benim doktorum inancı 5.gün e gitmeyen embiryo hastays boşa umut vermek diyor. Ama dediğin gibi bazıları da rahim de daha iyi oluyor diyor. Sanırım bahçeci de 3.gün embiryosu transfer i yapmıyor
Bence emriyonun tutunma şansını yok ediyo kolay bi tedavi değilki neler çekiyoruz belki 3. Günde rahim daha iyi tutunucak inş doğru karar veriyordur hayırlısı inş

Vallahi bu benim 7. Ve son denemem artık ne olacaksa olsun çok yoruldum iğne ilaç içmekten korkuyorum bu sefer sağlığımdan olucam Allahım hepimizin yardımcımız olsun inş
Amin canım benim de 3.denemem ilkinden kızım var ikinci deneme mart ayında 3.gün embiryosu 2.kalite negatif şimdi tekrar 2.kalite o yüzden umudum azaldı ister istemez

Kızlar dün tedaviye başladık bugün grip oldum ya burun spreyi ve parol kullansam sizce sıkıntı olur mu

Yumurta toplamaya engel degil canim ama polip alinirsa transfer ertelencek, embriyolar dondurulcak. Ben de senin gibi bir an önce transfer olsun istedim ama sürekli bir engel çıkıyor ,yarın kontrolüm var yarın belli olacak. Inşallah hepimiz kavusuruz bebislerimize🙏
boylesi belki daha hayirlidir. dondurulmus transfer sizin icin daha iyidir belki. dua edelim. caninizi sıkmayin. dondurulmus ttansferde embriyo stresini atar demisti bana doktorum o yuzden uzulmeyin insallah kucaginiza da almak nasip olur.

Kızlar yok mu başına böyle birşey gelen?int.den okuyunca daha çok telaş yaptım, az da olsa kanaması olan oldu mu opudan sonra?
evet evet benim de oldu telas yapmayin. hats kirmiziydi doktorum telaslanmami soyledi hatta daha sonrada adet oldum. bu ay biraz farklinolabilir dedim merak etmeyin sknti olmaz. ama iciniz rahat etmezse arayin doktorunuzu. internete bakmayin.

İnşAllah canım ikinci kalite deyince moral baya bozuldu ya çok okuyorum biliyorum hani birinci kalite olup tutmayan ikinci kalite tutan nasip kısmet biliyorum ama yine de içime söz geçiremiyorum
burada 2. gun embriyosu oluo tutan var. siz bunlara takilmayin Rabbim nasip ettikten sonra kalitenin ne onemi var. Rabbime ve embriyonuza guvenin. ben hic sormadim kalitesini falan. cok sukur her sey yolunda gitti. onlar doktorlarin işi. siz mutlu olun bol bol su icin dua edin baska bisey dusunmeyin.

Amin canım benim de 3.denemem ilkinden kızım var ikinci deneme mart ayında 3.gün embiryosu 2.kalite negatif şimdi tekrar 2.kalite o yüzden umudum azaldı ister istemez
Allah bağışlasın keşke benimde o kadar çabalarıma birtane çoçuğum olabilseydi Allah sana bağışlasın prensesini inş kardeşide olur sağlıkla

burada 2. gun embriyosu oluo tutan var. siz bunlara takilmayin Rabbim nasip ettikten sonra kalitenin ne onemi var. Rabbime ve embriyonuza guvenin. ben hic sormadim kalitesini falan. cok sukur her sey yolunda gitti. onlar doktorlarin işi. siz mutlu olun bol bol su icin dua edin baska bisey dusunmeyin.
Ben de sormadım ki canım arayan söyledi hücrelerini saydı tek tek keşke söylemeseydi valla nasip biliyorum ama düşünmeden edemiyorum

Back