• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Kizlar benim yarin sabah opu islemim var,ister istemez panik oluyorum bu yasa kdr bayilmadim bile ben 🙈 nasil bir his cok merak ediyorum bir de yumurtalar toplandiktan hemen sonra mi söylüyorlar size sayısını, kalitesini vs.
Yok panik olanacak bir işlem değil hafif bir uyku uyuyo uyanmak yarım saat☺️ Toplanan yumurta sayısını hemen söylüyorlar. Embriyo gelişimi diğer günlerde

Kizlar benim transferim bir sonraki ay olacak inşallah , kac tane embriyom olacak şu an bilemiyorum tabi embriyo ya da birden fazla olursa embriyolarım dondurulacak. Sayi farkeder mi bir tane yada daha fazla embriyo dondurmada embriyo dondurma ücreti ayni mi olur .tecrübeli arkadaslar cevap verirse sevinirim 🤗
Hayır tüp başına 700 tl fiyat verdiler.. örneğin 5 embriyo var ayrı ayrı da dondurma oluyor tek tüpe 2 de oluyor ama çözünürken ikiside çözüneceği için ona göre transfer oluyor

Hayır tüp başına 700 tl fiyat verdiler.. örneğin 5 embriyo var ayrı ayrı da dondurma oluyor tek tüpe 2 de oluyor ama çözünürken ikiside çözüneceği için ona göre transfer oluyor
Sanırım merkez farkı var. Bize fiyat vs bilgisi verilirken 20 tanede sağlıklı embriyo olsa dahi senelik 2200tl dediler ve tek tek donduruyolar.

Sanırım merkez farkı var. Bize fiyat vs bilgisi verilirken 20 tanede sağlıklı embriyo olsa dahi senelik 2200tl dediler ve tek tek donduruyolar.

Bize 1750 dediler canım bakalım kaç embriyom oluşacak. Umarım tüm embriyolar içindir bu ücret.

Ya tek tek dondurmaları iyi olmuş benimkiler ikişer gruplar halinde donduruldu.İkisi çözüldü biri transfer edildi diğerini bir gün daha izleyip tekrar dondurdular o artık 6. Gün embriyosu mu oluyor😊😊

İnşAllah kuzum yarın transfer boş dua isterim 😀
AA transferim yarın mi olacak canım?Ben Ağustos’ta olacak sandım orda yazışmıştık ya hadi bakalım hayırlısı ile al gel bebişlerini dualarım seninle canım 🙏🙏

Kizlar geldim hastaneden topladılar cok sukur 10 tane toplanmış iyi mi bu sayı? Bir de cidden hicbise anlamadim hatta cok iyi yaa keşke 3 4 saat uyutsalar oyle beynim dinlenirdi biraz🤣 opu yaptıracak olanlar hic korkmaaaaaaaayın:)) transferi olan arkadaşlarım ins sizde guzel haberler verirsiniz bize 🥰

Kizlar benim transferim bir sonraki ay olacak inşallah , kac tane embriyom olacak şu an bilemiyorum tabi embriyo ya da birden fazla olursa embriyolarım dondurulacak. Sayi farkeder mi bir tane yada daha fazla embriyo dondurmada embriyo dondurma ücreti ayni mi olur .tecrübeli arkadaslar cevap verirse sevinirim 🤗♥️
Memoriel icin bahsediyrm 1den 5 embriyo fiyatı aayni 800 tl 5 yıllık fiyatı dondurma. yıllık bakımda 300 küsür mü neydi.5 den fazla embryo 1000 küsur olmasi lazmdi onu tam hatirlayamiyrm bnmde 2 tane donduruldu eylül ekim gibi trasfrm olucak insalah

Back